Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ébredő

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Technikus vizsga után 1992-ben végre rászántam magamat, hogy életemben először elmenjek nőgyógyászhoz 19 éves voltam, ideje volt, hogy  nyolcadik éve tartó súlyos görcseimnek, s ájulásaimnak migrénjeimnek  okát felderítsem. S jött a diagnózis, Bal petefészekben…..
Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, de a nem túl rugalmas gondolkodású megmondóemberek kedvéért kénytelen vagyok tisztázó cikket írni arról, hogy mi is a helyzet valójában. Nem kell aggódni, ezúttal semmi humor; rövid leszek és tárgyilagos. 1. Az eredeti cikkem nem a paleo…..
ébredő 2013.10.31 14:43:44
Ébredés Emlékek 2013.10.31 06:50:23
Ez a blog betöltötte a szerepét, hisz a terápiás célok, melyek miatt sor került a megírására, hol a hiba, a hol rontottam el, hol fordult ki az életem, hol , s hogy kellett volna másképp? A múltbeli tapasztalatokból, tanulni, az okos más kárán, én legalább a sajátomból…..
Valakinél csörgött a vekker, hogy már legalább 2 éve nem született új cikk a paleo étrend lejáratására, tehát a téma újra eladható... És ez lett az eredmény. Jaj. Értem én az igyekezetet, hogy beszéljünk a témáról, de miért nem olyanok teszik ezt, akik értenek is hozzá…..
Ébredés Házasság 2010.02.14 19:47:00
Esküvő előtt az atyához kellett járnunk házassági tanácsadásra, oktatásra. Fantasztikus ember az ATYA, soha annak előtte, ilyen csodás emberrel nem beszélgettem spirituális dolgokról, mint vele Ágoston atyával, ott akkor. Már vártam, hogy újra mehessünk. Szóbakerültek a…..
Ébredés Családalapítás 2009.09.15 17:55:00
Innen indultam. Megingott bennem a világ. A műtétet követő vizsgálatok után a nőgyógyászat főorvosa azt mondta, hogy gyermekem sosem lehet. Ne is erőlködjek, hisz a szerveim "fejlettlenek" és a petefészek eltávolítása után, már alig maradt esélyem. Átsírtam egy éjszakát,…..
Ébredés Felnőttkorom hajnala 2009.09.04 11:57:00
Folytattuk, amit abbahagytunk-gondoltam. De nem! Más lett egészen más mindketten kipróbáltuk milyen volt egymás nélkül s ettől sokkal jobban megbecsültük egymást! Megfért a tanulás és ő is az életemben. S minél inkább mellettem állt, annál inkább odafigyeltem a tanulmányaimra,…..
Ébredés Fontos kapcsolatok 2009.08.21 14:28:00
S itt ki szeretnék térni valakire, akit már említettem, a barátnőm!  Egy csodás ember, aki akkor szegődött mellém, s azóta is néma, szótlan megfigyelőm, társam, hol közelről, hol kicsit távolabbról. A LEGIGAZABB Barátnőm! Andrea! Szakközép iskola első évében, már…..
Ébredés Visszatekintő 2. rész 2009.08.18 19:21:00
Tehát elkészítettem a szótlan, gátlásos félénk kislányt! S nem tetszett! Jöttek a gondok fogyókúrák, bő ruhák, szemérmesség a négyzeten! Természetesen korunk régen is kivetette magából az ilyen emberkéket, mint jó magam. Az osztálytársaim csúfoltak, a felnőttek sem…..
Ébredés Visszatekintő 1.rész 2009.08.18 18:11:00
Megpróbálom elmesélni, hogy s mint kerültem IDE, a Végtelenből a Most-ba, a kintről a Bentre! Azaz önönmagamhoz, s mely nehézségekbe ütköztem! Előrebocsátom, már most, hogy nem voltak nagy csaták a világgal, a sárkánnyal is más vívott értem, míg én Csipkerózsika édes-…..