Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jobbágy

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Hírlap: A személycseréken kívül szimbolikus jelentőségű dolgokon, például a heraldikán, egyes utcaneveken is változtatna. Mikor lesz ez esedékes? Tarlós István: A szobámban már csak nemzetiszínű zászlót talál. A főváros korábbi zászlaja nekem sem tetszett, meg fogjuk…..
  A budapesti rendőrfőkapitány határozatában megtiltotta, hogy a melegfelvonulást a Hősök tere - Andrássy út - Erzsébet tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Kossuth tér útvonalon tartsák meg. Az indoklás szerint a tiltás oka az, hogy a közlekedés más útvonalon nem…..
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
Október 3. a Pankrátorok Éjszakája lesz Budapesten (is). A Demszky helyére pályázó négy jelölt harcos természetesen kampányfilmekben is igyekszik szimpátiát és voksolási kedvet ébreszteni önmaga iránt. Szigorúan a plakátsorrendet követve nézzük őket sorban. Tarlós…..
Fővárosi Bíróság, 2010. 09.23: A tárgyalás egy személyiségi jogi per miatt zajlott: Polgár Tamás azért tett feljelentést a Jobbik alelnöke ellen, mert amikor a Tomcat néven elhíresült blogger a Zöld Párt színeiben indult, Novák azzal vádolta meg, hogy a 2009. január…..
  A következő meghívót kaptuk kedvenc politikai think tankünktől, a Kormányzati Tanácsadó Jósdától: Akció! Még lehet jelentkezni a II. Noname Blogger's Day - szeptember 31. - esti díszelőadására! Önöknek féláron! Vitya fogja köszönteni a nagy csapatot.…..
Jobbágy 2010.09.22 18:17:30
@jan: Akkor nem kéne engedni, hogy hülyét csináljon magából. Mellesleg komoly közpénzeket rakott zsebre a jósdája – szal megfizettem érte, hogy kiröhöghessem ezt a senkiházit –, akkor a megbízóit is be kéne zárni a sárgaházba, amit bezárattak...
Jobbágy 2010.09.22 18:48:52
  A szocialisták az internet nevű találmánnyal ugyan nehezen birkóznak meg, de vasár- és ünnepnap sem pihennek. Vasárnap Horváth Csaba főpolgármester-jelölt tartott zseniális sajtótájékoztatót az Erzsébet téren „Önkény vagy szabadság?” címmel. A…..
  Van-e női szobor a szoborparkban? Ha jól emlékszem, nem sok, de az biztos, hogy eggyel kevesebb, mint amennyinek lennie kellene, szerintem ugyanis megszökött onnan a marxista feminizmus egyik szobra, Alföldi Andrea, a Baloldali Feminista Hálózathoz tartozó feminista történész,…..
  Megígértük, hogy ha nem rendetlenkednek a kedves kommentelők, akkor közöljük a tegnapi Gyurcsány-féle konferenciáról készült videónkat. Persze rendetlenkedtek, de ha már megvágtuk az anyagot, nincs szívünk megtartani. Először Molnár Csaba beszédét tesszük közzé,…..
Mindenki emlékszik, mi történt 2006. október 23-án: tüntetések, randalírozás, Fidesz-nagygyűlés, a két tábor összekeverése, majd összeverése rendőrök által, rendőri túlkapások egész sora, szétdúlt város. Ám nehogy azt higgye valaki, hogy mindez kifogott Demszky Gáboron,…..
Jobbágy 2010.09.08 16:59:17
Jobbágy 2010.09.08 18:28:52
@Kartal (jogsértő fekete mellényben): Gatyakimosásra nem volt szüksége szegénynek, hiszen a mesterházsy ruháját hordta...
Pénteken elérkezett a pillanat, meghallgatták Gergényi Pétert, volt budapesti rendőrfőkapitányt az emlékezetes 2006-os eseményekkel kapcsolatban. Akinek nem voltak hiú reményei, az nem csalódott, a vallomás nagy részét a klasszikus mondatok teszik ki: "Nem tudom", "Nem…..
Jobbágy 2010.09.06 14:07:42
@Fell Bandi: Inkább nem írom le, hogy szerintem hol lenne a helye :)
A múltkori gagyi módon feliratozott Gyűrűk ura-trailer után egy újabb gyöngyszemmel jelentkezünk. Pásztor Tibor Lipótváros polgármestere szeretne lenni, és természetesen igyekszik megnyerő képet kialakítani magáról. Amolyan "szomszédsrác" hangulatú kampányfilmje…..
Ki lehet vajon a célcsoport? A babagyűjtő öreglányok vagy a barbizó kicsik?Ki az ötletgazda? Egy jobbikos anyuka vagy egy lejáratókampány fedőnevű beépített ember?Ezek csak a legfinomabb kérdések, amik beugrottak a hirdetés láttán.....
  „Jajj gyerekem, hát hagyjál mán engem ezekkel a léha dolgokkal, annyi értelme sincs, mint a fába faragott pinának” – mondta nemrégiben idős, tapasztalt, 80 év fölött is szkanderbajnok, mindennapjait vadakat terelő juhászként élő ismerősünk, akinek…..
Jobbágy 2010.08.18 10:22:30
Még Demszky Gábor a főpolgármester, de már egy olyan jelentés született, ami egész egyszerűen elképesztő ... A 30 milliárdos hídfelújítás vagy a 500 milliárdos metróépítés? Egy kutya mindkettő, nincs vezetője egyik projektnek sem!   A Nagy Értékű Beruházásokat…..
Ma hajnali fél 2-kor gépfegyverrel szitáva lőttek egy rendőrt és egy igazoltatásra megállított autót Alsóörsön, amelynek az egyik utasa is meghalt. Osztottam-szoroztam, és a számításaim szerint két párt van, amelynek ilyenkor a legmélyebb kussban kellene lennie, mivel a 8 évnyi…..
Vastagbőr MSZP - MFB külön meccs 2010.07.29 09:01:00
Érdemes átlapozni az mszp.hu-t, csodaszép amikor egy nagy pártból kis párt lesz, de még azt gondolja, hogy ők a váltópárt, és megy a dráma meg a keménykedés ezerrel a cikkekben. Jelenleg nem tudok elképzelni akkora fideszes disznóságot, hogy a…..
2008 júniusában írtak először arról, hogy Erdélyi József megvesz, majd egy tatabányai panellakásba jelent át felszámolás előtt álló, általában köztartozásokat felhalmozó cégeket. Akkor épp 168-at vallott magáénak, de 2009-ben tovább nőtt a szám. " Erdélyi az…..
Az állami adóhatóság - a negyedévet követő 30 napon belül - közzéteszi azoknak az adózóknak a nevét, lakóhelyét/székhelyét, telephelyét, a megállapított adóhiány és jogkövetkezmény összegét, akiknek (amelyeknek) a terhére az előző negyedév során jogerőre…..
Jobbágy 2010.07.24 21:14:06
@libertarian: félre értettél, de azért ne találkozzunk az utcán, az elévülés abszurdságát akartam kifigurázni, de számodra az irónia nem jelent semmit libsikém, értem én a szocialista-materista diszkurdust, csak leszarom, mert egy hazugságra, azaz félremagyarázásra épül!
A "médiaalkotmány" vitájában jött elő Lendvai a coming out-tal: "nem voltam cenzor". 2010-ben, az országgyűlésben az MSZMP-s Aczél elvtárs MSZMP-s kolleginája védi a sajtószabadságot a Fidesz ellen. Inkább ezerszer a Fidesz, bármit is tervez a sajtóval, mint…..
Sokakhoz hasonlóan a Societas is rettentően aggódik a vadiúj médiatörvény miatt. Először előadtak egy TV-Maci letartóztatós performanszt, ami kifejezetten szánalmas volt, tegnap azonban előrukkoltak valami kifejezetten viccessel: "eljutattak egy levelet a Fidesz prominenseihez:…..