Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Draco19

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
  Egy rejtett gyöngyszem, ami egy játékok által eddig nem nagyon kihasznált környezetben, az Amerikai Polgárháború idején játszódik.Köszönet a PillsTeam-nek a 3. rész 2 jelenetéért !  A "hol tudom letölteni?" kérdésre itt a válasz, innen letölthető a…..
Kicsit gondban vagyok, ami a toplistám illeti. Még sajnos nem néztem végig az összeset, úgyhogy nem tudom meglesz-e még ma, de azt sem tudom, hogy tényleg TOP 10-et rakjak össze, vagy mondjuk egy Top 6-ot? Mert ha kirakok tíz videót, gyanítom úgysem fogja senki végignézni az…..
      Íme, az első 'Kérdezz - Felelek!' felhívásra érkezett kérdések válaszvideói. Köszönöm szépen a kérdéseket, elképesztően sok - több, mint 250 - kérdés érkezett, ez bőven felülmúlta azt, amire számítottam. A kérdések többségére (kb. 230-240-re)…..
Attila készített egy remek kis hülyeséget. Az orbitális gumibotot kicsit átvariálta. Érdemes megnézni a kis részleteket is. Nagyon jó lett, köszi! :) Szeretem az ilyen baromságokat.Istenem, de kedvet kaptam megint ehhez a játékhoz  ..
Végén a játék bakizott méh, vagy áttért a trendy ínglisre. From them 4 U! Küldte: Attila  ..