Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teaway

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ferrari 458 Italia azonban felette áll a szabályoknak, felette áll a gazdagságnak, talán felette áll az irigységnek is. Egyszerűen csak egy minden ízében csodás tárgy, ami – mivel ilyen csodás tárgyat komoly munka elkészíteni – történetesen elég sokba is kerül.…..
Teaway 2019.10.19 10:29:14
Ferivel került be a döntőbe, a kiesett társaik szavazatai alapján viszont Iliász nyerte a húszmilliós fődíjat. A döntőben nem sms-szavazatok döntöttek, a nézők hálistennek nem szóltak bele a végeredménybe. Iliász a játékot nagyjából egyenletes teljesítményt nyújtva játszotta végig, és ugyan…..
Teaway 2017.10.14 08:10:53
@kbauer: Én azt se tudtam, hogy van ilyen műsor...
Movie Tank Jackie Brown ( 1997 ) 2014.02.01 16:00:00
Quentin Tarantinoval kapcsolatban három dologban vagyok egészen biztos: Először is, le kell szögezni, hogy ez az úriember páratlanul egyedi gengszterfilmeket készített pályája elején, majd valamiért abbahagyta ezen művek gyártását, holott ehhez a műfajhoz van igazán érzéke.…..
Teaway 2017.06.17 20:12:28
Megszűnnek a Star Academy napi adásai a TV2-n, közölte a csatorna az Origóval. Október háromtól már nem lesznek hétköznap este összefoglalók az Akadémiáról, a versenyben lévő énekesek hétköznapjairól egyetlen anyag készül majd, amit szombaton az élő show előtt adnak majd le. A csatorna közleményben…..
Új őrület terjed a világban: a hagyományos esküvői fotókon túl egyre többen szeretnének képet a nászéjszaka utáni reggelről, kicsit meghittebb körülmények között. Az esküvői fotók becses emlékek mindenkinek, de nem könnyű újat mutatni velük: a legtöbb vagy…..