Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kila

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
Kila 2009.12.05 10:28:07
@reality check: a szezonális influenza ellen is javasolják a kismamáknak a védőoltást, mert attól is ugyanúgy belázasodhatnak, ami ugyebár káros lehet a magzatra..
Kila 2009.12.05 10:31:34
@reality check: az oltás szakszerű beadásáért az orvos, míg a védőoltás összetételéért és hatásaiért a gyártó a felelős.
Az amerikai Fox csatornán is indul az őszi szezon. Mondhatnánk: Dr. Csont kontra Rejtély, és Hazudj, ha tudsz kontra House.  Szeptember 17-én a csatorna a Dr. Csont és a Rejtély újabb évadnyitóival indít. A Dr. Csont Amerikában már az ötödik…..
BorBoy Bormámoros fesztiválszezon 2009.07.08 14:50:00
Minden hétre jut az ország valamelyik szegletében egy borfesztivál, de legalább egy fesztiválocska. Azaz, Albert gazdát plagizálva: fogják a poharukat... és tegyék be a csomagba a ruhák mellé, amikor nyaralni indulnak. Egerben a bikavér tiszteletére rendeznek ünnepségsorozatot…..
                  No Thanx történelmi ismeretterjesztő hangoskönyv minek van?..
Kila 2009.05.23 20:17:43
 A kínai gazdaság (vásárlóerőparitáson) jelenleg már a 2. legnagyobb a világon és jó esélye van rá -lévén a népessége majd négyszerese-, hogy belátható időn belül beérje az amerikait is. Mintha ez valami rendkívüli és elképzelhetetlen esemény…..
Mandiner blog Európa Salzburgja 2008.07.15 07:01:00
A napokban a mediterrán hangulatok városában, vagy ahogy az egyik innen elszármazott, nem túl okos közjogi méltóságunk nevezte, Európa leendő Salzburgjában, Pécsett jártunk. Utunk célja konkrétan az ivás volt, de ha már ott voltunk, körbenéztünk egy kicsit a 2010-es Európai…..
Kila 2008.07.19 16:43:26
Már csak röhögni tudok azokon, akik azt mondják hogy 2010-re minden kész lesz, minden rendben lesz. Mondhatni 2010-re eljön a Kánaán.. Persze aki nem ismeri az eredeti terveket, annak nem fog feltünni 2010-ben hogy mi "minden" készült (vagy nem készült) el, mert csak azt fogja látni hogy nahát azért ezt is megcsinálták, meg felújították; lesz 1-2 látványos dolog, de mindemellett kiváncsi leszek a Zsolnay-negyedre, a modern könyvtárra és a hangversenyterem épületére, amikről anno terveket olvastam. Ezeket nem lehet már megcsinálni másfél-két év alatt, persze valószínűleg már nem is akarják. Pedig milyen jól hangzottak ezek pár éve.
Mivel egyetemistaként sokat utazok (leginkább vonattal), egy másik nagyon gáz dolog bántja a szememet a pályaudvarunk. Ha ne adj isten nem készülne el az autópályánk, valószínűleg még többen választanák utazási eszközül a vonatot. Amint a kedves vendégek leérnének Pécsre és leszállnának a vonatról egyből haza kivánkoznának. Persze kívülről a szabadság út felől nagyon szép, patináns az épület, de be már ne menjen a kedves vendég, de még mellé vagy mögé se, mert máris visszaköszön a 70-80-as évekbeli leromlott szocreál. Hogy van az hogy Észak-Kelet Mo.-on kisebb-nagyobb városokban is (Miskolc, Szerencs, Nyíregy) normális, kulturált 21. századi pályaudvar van, nálunk meg ijesztőek az állapotok. Én ezt is rendberaknám 2010-re, mert ilyen pályaudvaron nem köszöntenék egyetlen vedéget sem.
Juhéjj. A napibeteg régi ismerős, Dawn (azaz Rosie O’Donnell), az újgazdag asszonyság, aki, miután az egész családot összeműttette, összekeveredett Christiannel is. Vele mindig történik valami, most épp összetalálkozott Calgaryban sárkányrepülés közben egy sassal ……..
Az Index írása szerint az elmúlt hónapokban sajátos jelenségek kísérik a magyar törvényalkotási folyamatokat. Senki által nem támogatott törvények mennek át hajszál híján minden kapun, a kormány, a kormánypártok és az ellenzék - nehezen követhető logikával - parlamenti…..
Mókus nevű lelkes olvasónk hívta fel rá figyelmünket, hogy a YouTube-ra felkerült egy új Kés/alatt promó, de mi tovább klikkoltunk, és találtunk még egyet, amit a sorozat 5. évadából vágtak össze. Oliver Platt is van benne! MIKOR LESZ MÁR OKTÓBER 30? ..
Többször felvetették a kedves kommentelők, hogy jó lenne egy olyan poszt, ahol szabadon, spoilerekkel tűzdelten lehet megvitatni kedvenc sorozataink éppen aktuális történéseit, melyek a nagy átlagot tekintve, mintegy egy évaddal előrébb tartanak, mint a hazai vetítés.A tavalyi…..
Azt gondolnánk, hogy a mai este se szeri, se száma nem lesz a szeptember 11-es filmeknek, de ez nincs így. Egyetlen film foglalkozik ezzel a témával, az viszont érdekesnek ígérkezik. A 110901 - Szeptember 11 tizenegy rendező tizenegy rövid filmjéből áll. Az érdekesebbek talán nem is…..
Bizonyára hallottak már jóságos alapítványokról, akik ilyenolyan beteg gyerekek nevében szedik be a milliókat. BB a Deákon ennek egy kezdő változatával találkozott, akik azonban már alkalmazzák az amerikai adományozási technikát. Az adományozók egy nyilvános listára vezetik…..
Kissé megkésve, de itt a mai ajánló, mentség nincs, hétvége van, lustaság, nem hogy írni, tévézni sincs kedve az embernek. Ha mégis, akkor 20:15-től meg lehet nézni a TV2 önfényezését, amiben Pély Barna füles sapkában énekel, és hasonló borzalmakat mutatnak 1997-ből.…..
Kila 2007.09.01 19:48:48
comment:com Nagyon lassú kedd 2007.08.28 16:42:00
Na, ma is lehet estére programot szervezni, vagy megfogni egy jó könyvet (mondjuk ezt), a tévét meg letakarni, hoigy a por ne szállja be. Ha mégis szeretnének valamit nézni, akkor ott van az 1987-es Tiszta Amerika a Duna tévén 22:10-től, amit már láttunk ezerszer, de így húsz év…..
történelmi pillanat, megérkezett első olvasói levelünk scapaflowtól.  Csaj és srác együtt jár, de a srác le akarja koptatni a csajt: -Figyelj, az az igazság, hogy most nyáron kerítést fogunk csinálni szüleimmel, ezért nem fér bele egy komoly kapcsolat az életembe!…..
comment:com Nehogy leizzadjon! 2007.05.27 16:05:00
Holnap úgyis jön a lehűlés, most már minek kockáztatná az izzadságot, meg az azzal járó testszagot. Hideg limonádé, ventilátor és 15:10-től A pedálkirály a Filmmúzeumon. A hetvenes évek biciklis sztárja, dopping, meg humor, és persze verejték, izzadság és zsíros cseppekben a…..
Ég a napmelegtől a kopár szik sarja, mi meg lefüggönyözött szobában szopogatjuk limonádénkat, vagy hideg sörünket és szidjuk a pingvinek anyját, hogy oda rakta le őket a gólya, ahova. Esetleg szalmakalapban pecázunk a stégen, de ilyen kurva melegben még a halak se kapnak.…..
comment:com House, House, House 2007.05.23 16:06:39
Minek erőlködni, fene sem fogja az olvasók miatt felforgatni az egész műsorújságot. 21.00 Doktor House, Tv2, mi kell ennél több? (Jut eszembe, végre kéne hogy voltot írni erről a sorozatról is, lehet hogy ma lesz az a nap). Jó lesz vele párhuzamosan két Helyszínelők is, a Miamiban…..
Undorító idő van, tehát lelkifuri nélkül ülhetünk a képernyő elé már hat órakor is, főleg mert kedvenc retrócsatornánk, a Filmmúzeum elindítja a Kántort. A jó szimatú farkaskutya ma egy kocsmai bandát fog megugatni. A stáblistakor egy gyors kapcsolással még odaérhetünk az…..
Dél óta csak azt mormogja, hogy ria, ria, kalória? Akkor törődjön bele, még a nagyi járókeretével sem fog lejutni az utcára. Dőljön hátra, koncentráljon a hüvelykujjára, mély levegő, lassan kifúj és egy határozott mozdulat a távirányító piros gombjára. Azt…..
Egy igazi retro őrülettel indítunk ma, az olasz énekes Adriano Celentano egy csábító amorozót játszik az 1973-as Rugantino főszerepében a Filmmúzemon 17:35-kor. Anyáink szexszimbóluma után a harmadik magyar köztársaság első miniszterelnökéről láthatunk egy Megkésett memoárt…..
Az Ötvenhat csepp vér sajtópremierjén egymást tapossák a médiamunkások, a Blikk szerkesztőségében az kap jutalmat, aki kitalálja, hogyan lehet Kaszás Attilát még egyszer felszuszakolni a címlapra és egyébként is mindenki nagy lendülettel vetette bele magát a hullarablásba. A…..
Kila 2007.04.05 16:57:10
Columbo valamikor 8 körül a TV2-n - pontos időpontokat fölösleges ideírni, mint tudjuk. Különös, hogy ez a vintage krimi még ma is főműsoridős csemege lehet, amikor David Hasselhoff már csak a botránykrónikákban bukkan fel, tajtrészegen. Utána Dr. House. Az RTL Klubot…..