Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kommenter772

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A hét terméke: iGallop 2009.09.23 15:40:00
Azt a kéjenc apukát aki megveszi ezt a lovaglós kiegészítőt otthonra! (Fail videóval a végén)  ..
kommenter772 2009.09.23 16:08:38
@Chip (RR): 5. A ki magot nézi, nem látja azt ki lát, s ily módon elveszejtetik...
Alig egy hete jelent meg az új operációs rendszer, máris megközelítette piaci részesedésben elődjét, a Leopardot. Oké, nem a teljes hazai helyzetről adok most képet, ahhoz ugyanis normális piackutató cégekre lenne szükségünk, csak az Appleblog statisztikáira tudok hivatkozni,…..
kommenter772 2009.09.06 14:14:57
@Kelemenn: ne próbáld ki, ha két hétnél tovább használnád, soha többé nem piszkálnál meg windowsos gépet bottal sem... én 8 éve váltottam, nincs visszaút. épp ma mondta egy barátom, aki két hónapja használja, hogy azóta annyira sem kapcsolta be a pcjét, hogy a levelezését kiexportálja róla. hehe. így megy ez...
Utólagos előszó. :) Figyelem, az írás alapvetően nem arról szól, hogy ha eladnám a telefont, miért nem kaphatnék érte többet! Egy jelenségről szól általában, de a gondolatsort ez a telefonos példa indította el, még ha nem is a legjobb példa. Elgondolkodtam, hogy az ún.…..
"Ilyen még nem volt a Homáron" rovatunkból ma megtudhatják, hogy néz ki egy névváltoztatási procedúra Pumaföldön. A válasz egy jelzős szerkezetben: rohadt lassú. További részletek István levelében. Az én kálváriám nem tudom mennyire illik a képbe, lévén én az…..
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..