Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kilencnád

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külfödi munkavállalásom során elégé átvertek. A L J KFT. pesti irodája közvetitet ki Londonba. Pesten 80 000FT-t fizettem programdíj néven.  Erről kaptam számlát és megbízási szerződést is írtam alá. és még kint 150 fontot fizettem a kinti ügyintézőnek. A megbízási…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
Kilencnád 2009.12.17 15:44:41
@P.: Ilyenből nekem van itthon vagy 100 db, tojás fomátumban :)
Gyors reakció érkezett éjjeli posztunkra az online kerekedőoldaltól Ferencnek. A Naiv Ügyfél cipőket rendelt, az egyik fajta mégsem volt raktáron, és jó sokáig nem kapta meg a visszautalást, de a Homárpóver most is hatott. Íme: Tisztelt Tékozló Homár, kedves ügyfelünk Mint…..
Kilencnád 2009.08.18 15:20:28
Sziasztok Homározók!
SPAM-dologhoz: NHH-hoz nem érdemes fordulni,
sz@rnak ezek az ember fejére...
Kb tavaly ilyenkor landolt ez a levél a postaládámban:
Idézet:
"Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Megrendelhetõ nálam az alábbi email címlista:

- 200.000 magyarországi vállalkozás email címe, tetszés szerinti csoportosításban (összesítve, illetve számos kategória külön is).
- 400.000 magyarországi magán email cím.

Továbbá el tudom vállalni az email kampány lebonyolítását (kiküldés), valamint tudok ajánlani email címeket gyûjtõ, valamint hírlevél kiküldõ programot.

Valamennyi címlistát idén, 2008. januárjában allítottam össze, a hibaszázalék mindössze 5-10 százalék, vagyis aktuálisabb, mint szinte valamennyi más hasonló adatbázis.

Természetesen részletes tájékoztatót is küldök, illetve válaszolok bármilyen felmerülõ kérdésre. Email címem: mlnrzsolt@yahoo.com

Üdvözlettel,

Molnár Zsolt"
Idézet vége.

Eme gyönyörűséget azon frissiben továbbítottam az NHH-nak (emil fejléccel együtt) és még csak arra sem vették a fáradságot, hogy válaszoljanak... Még annyit sem, hogy "Bocs, ezzel nem tudunk mit kezdeni". Olyan címre kaptam, amit garantáltan nem adtam meg sehol, nem is ingyenes szolgáltatónál van. Emil adatbázist meg pláne nem akartam vásárolni.
Tudja valaki, mit kellett volna tennem (mivel tavalyi, elég elavult már), hogy legközelebb legalább némi visszajelzést érjek el?
Kilencnád 2009.08.18 15:53:26