Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyi bácsi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellentétben a magyarországi sorozatos kudarcokkal, úgy tűnik Szlovákiában sikerült legyártani talán az első igazán versenyképes ká-európai krimisorozatot. Első ránézésre erősen hasonlít a világszerte hatalmas rajongótáborral rendelkező, dr. House amerikai…..
Sanyi bácsi 2011.03.02 11:17:13
Jánošík becenevet is kapott Orbán Viktor keddi, pozsonyi szereplése után a szlovákiai internetes kommentelőktől. Az ATV törzsközönsége által unalomig ismételt elnevezéseken kívül jó néhány, új becenévvel is találkoztunk. Legdurvább kétségkívül az a fórumozó volt, aki…..
Sanyi bácsi 2010.12.15 10:25:15
@asola: word
Tavaly arról beszéltünk, hogy Andris az orrunk előtt lett szemtelenül COOL kölyökből őrületesen COOL pasas. Nos, a fejlődés íve töretlen. Super Mario Andris 2010-re a COOL-ság hűvösen elegáns ágát választotta, és azt is szenvtelen arccal tudja végignézni, ahogy a legtutibb…..
Sanyi bácsi 2010.12.09 14:09:12
@Jim "Marlboro" DiGriz: ja, csak nem matchbox volt, hanem hot wheels
Nem kétséges, hogy imádjuk Reisz Andrást, akárhányszor ő mondja az időjárást, jókedvre derülünk, még akkor is, ha éppen mínusz tizenötöt vagy ónos esőt jósol.Amikor tavaly elindult első saját műsora, az Időjárók dobtunk egy szép hátast, mert kiderült, hogy nemcsak…..
Sanyi bácsi 2009.01.22 18:16:02
A Wall Street Journal is beszámolt róla, hogy a CareerCast nevű amerikai álláskereső portál öt szempont alapján (stressz, munkakörnyezet, fizikai terhelés, kereset, perspektíva) rangsorba rendezte a szakmákat. Az első helyen a matematikus végzett, ezt tartják tehát összességében…..
Van olyan, hogy az ember nyelve összeakad, ott van menten az "útelágazás", az is milyen nehéz szó, ugye. A CNN egyik élő blokkjában történt, hogy a műsorvezető a "contributor" szót szerette valna kimondani, de elsőre csak két "cunt"-ra futotta neki, ami…..
Sanyi bácsi 2008.10.16 14:24:19
 Úgy látszik létezik valami titokzatos erő, ami a magyar tévébiznisz közepesnél nagyobb kutyáit ellenállhatatlanul vonzza a vendéglátás felé. Nem elég nekik tulajdonolni, élőben is imádják játszani a vendéglőst. Az online táskaipar, illetve a kamera előtti zavart…..
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..
Sanyi bácsi 2008.03.19 13:33:18
Az MTV ma este nyolc óra tíz perctől sugározza az Arsenal-Milan Bajnokok Ligája mérkőzést, de nem ám a provinciális 4:3-as képarányban, hanem eurókonform 16:9-ben. Mint a mozifilmeket. (Ráadásul a BL-meccseket ezentúl mindig így közvetíti majd az m1). Nagy nap ez az…..
Sanyi bácsi 2008.02.20 20:09:16
Mindig is elborzadva figyeltük a népszerű közösségi szájt környékén való történéseket, és most különösen dühös vagyok, mert egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet szakító közösséget létrehozni, és hiába kértem a gépháztól meghívót, basznak küldeni. Aki meg az…..
Mihez kezd szánalmas Orbán-interjújára óriási kvízbukással tromfoló Sváby András, miután secc-pecc kirúgták a TV2-től, ahol előtte élet-halál ura volt? Bíztunk a magyar média kamera előtt évtizedek után is lányos zavarba jövő keljfeljancsijában, és nem csalatkoztunk. Egy…..
Sanyi bácsi 2007.10.03 17:31:47
Vasárnap este Tihanyból jelentkezik majd Pálffy István és az MTV Híradója, ezt követően pedig egy héten keresztül minden nap más-más városból közvetít majd a közszolgálati tévé. A nyolcnapos országjáró körút célja, hogy felhívja a figyelmet a vidék jelentőségére,…..
"A georgiai kormányzat szerint orosz rakéta csapódott be egy Tbiliszi melletti falu közelében" - írja a Magyar Hírlap. Diákéveimben kellemes tíz hónapot töltöttem az Egyesült Államok bájos, déli államában, ezért egy pillanatra elfogott az aggodalom. Mikor támadnak majd…..
Korrektorblog Ereszd el a hajam 2007.08.06 12:08:00
From: szerk. To: olvszerk. Subject: ereszd el a hajam Van valami ötleted a subjectben lévő különösen irritáló kifejezés eredetéről? Ez idézet valamiből? Vagy ismeretlen gyökerű koleszos humor? Kit lehetne megverni érte? Valószínüleg senkit se lehet megverni…..
Nem elég, hogy a magyar sajtó alig futtatta Antal Nimród hollywoodi filmjének csütörtöki bemutatóját, de Návai Anikó Népszabadságban közölt interjújának fotóján a főszereplő Luke Wilson helyett egy másik színész támasztja bánatosan a falat: Ryan Gosling. Már a film…..
comment:com San Francisco utcáin 2007.07.25 11:57:00
Az egyik legtipikusabb amcsi krimisorozat volt. 1972-től '77-ig öt széria készült belőle, szóval telibe kapta a súlyos hetvenes évek közepét. Steve Keller felügyelő szerepében Michael Douglas lopta be magát a szívünkbe, a furcsa fejű, kalapos Mike Stone nyomozót…..
Sanyi bácsi 2007.07.25 15:21:58
"Figyeld meg, este lemaradunk a Chelsea-Unitedről, mert a Magyar Kupa döntőjén hosszabbítás lesz, tán’ még tizenegyesek is. Tuti nem látjuk, amint a chelsea-sek megtapsolják az ellenfelet, pedig kíváncsi lennék, Mourinho betartja-e a szavát’ – mondta egy indexes…..
Sanyi bácsi 2007.05.10 13:28:18