Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuximaxi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Javában tart a vizsgaidőszak, ijesztően tornyosul a tanulnivaló, és kevésnek tűnik a rá fordítható idő? Néhány jól használható tippet gyűjtöttünk össze, amelyeket tanulástrénerek, a tanulásmódszertan szakemberei ajánlanak a hatékony felkészülés érdekében! Fotó: Freepik..
fuximaxi 2019.01.05 22:54:14
@Lady.Bird: Szerintem nem hatékonyabb. Egy óra alatt rengeteg információt tud beszívni az ember agya, de annak a feldolgozása már nehézkes. Nekem a negyedórás etapok jöttek be, vagy még rövidebbek, most is így tanulok :)
A jegyzet készítés tényleg fontos, ténylegesen akkor marad meg valami ha azt le is jegyzed, csak olvasással sokra nem lehet menni.
Ha van az előadásról hanganyag az mégjobb, az órai jegyzettel kiegészítve remekül felfrissíti az előadáson megszerzett tudást.
Elkezdődött a Steam Summer Sale! Csütörtök estétől egészen július 5-ig tart az akció. A Steam idén is fix árakkal dolgozik, tehát nem kell naponta többször nézegetni vagy várni nagyobb leárazásra. A sale alkalmából ismét összeszedtünk több, mint 40 olyan játékot, amiket nagyon szeretünk és most…..
Utoljára az RTL Klubbal, pontosabban az IKO-val fordult elő, hogy olyan formátumot fejlesztett ki, amit külföldre is el tudott adni, legalábbis ha emlékezetünk nem csal, az meg simán előfordulhat. UPDATE: csalt, perszehogy, a Virtuózokat a Dick Clark Productions vette meg nemrég. Elnézést. Annak…..
A Metallica két gitárosa volt az, akik eljátszhatták az NHL Stanley Kupa döntőjében (amely mellesleg a San Jose Sharks és a Pittsburgh Penguins között zajlott) az amerikaiak nemzeti himnuszát. Biztos több helyen láttátok már, hogy akár a rockosított verzió sem okoz az USÁ-ban…..
fuximaxi 2016.06.09 22:16:54
Verdák, csajok, nitró és persze száguldozás. 2001-ben Rob Cohen útjára indította Hollywood egyik legjövedelmezőbb franchise-ának, a Halálos iramban szériának az első epizódját. A siker óriási volt, a folytatások pedig kis túlzással évente jöttek. Az idén bemutatott 7. rész…..
Mindenki szereti a játékokat. A jó játékokat meg pláne. Az ezredforduló környékén hatalmas változások jelentek meg a konzolos, illetve PC-s játékiparban, főként a kinézet és a játékmenet terén. A grafika mondhatni csúcs volt, a számítógépekbe már komoly alkatrészek kellettek, hiszen nem lehetett…..
Az, hogy Horthy Miklósnak szobra lehet Budapest belvárosában, engem már meg sem lepett. Van elég az országban, talán azt gondolják, majd így hozzászokunk. Az sem nagyon, hogy a Fidesz egyáltalán nem a zsidózástól vagy a szobor gondolatától határolódott el - sőt, el sem…..
fuximaxi 2013.11.03 19:51:03
@martineden: A buta balliberális ismertetőjegye, hogy ha nem tud a vitához érdemben hozzászólni, akkor inkább fröcsög és lejáratja a vitapartnerét.

Gratulálok barátom, kiérdemelted a nap vesztese díjat.
fuximaxi 2013.11.03 20:04:52
@martineden: Írtam én ilyet? Csak a véleményét továbbítottam. Ha nem tetszik, lapozz.
fuximaxi 2013.11.03 20:13:49
@martineden: [ url ]http://dailypicksandflicks.com/wp-content/uploads/2011/12/laughing-seal.jpg[ / url]
Magyarellenes provokációra készül a Jobbik, november 6-án Komárnoba vonul be Vona bohóc legújabb jelmezében. Kapkodjuk a fejünket, a Jobbik kampánya repülőstartot vett, nemrég bemutatták új választási kampányfilmüket, amelyben rózsaszín pulóveres fiatalok karolgatják…..
fuximaxi 2013.11.02 19:24:06
@Dolgozónép: Én nem látok Magyarországon nácikat. Ellenben komcsit annál többet. Itt vagy például te is.
Gyöngyöspata és Olaszliszka hírhedté válása után Tiszabőről is egyre több rémhír jelent meg a médiában a cigány-magyar együttélés különböző problémáiról. Az ország legszegényebb, főként romák lakta településén, Tiszabőn az iskolából, a közigazgatás utolsó…..
fuximaxi 2013.10.31 21:44:25