Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ABA587

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Tízpengés borotva? F*szt! 2012.03.08 09:00:00
Vannak olyan termékek, amelyek több évtizede tökéletesen működnek. És van a marketing, ami mégis mindig elhiteti velünk, hogy nem elég jók. Jönnek az újabb és újabb termékek, amik mindig többet és többet ígérnek. Vegyük például a borotvákat, melyek az elmúlt pár évben…..
ABA587 2012.03.08 14:02:15
Én ezt használom:
translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.iherb.com%2F
Ha először vásárolsz, írd be a nickem, és elengednek 5 dolcsit.
    A hír, amelyre megközelítőleg tizenöt éve várunk. Hisz ez a márka az, amelynek olyan fantatikus rajongói vannak Magyarországon, akik barátokkal hozatták be mindig a terméket külföldről. Itthon üzletük nem volt, egy két éve online tudtál rendelni a…..
ABA587 2012.03.06 20:39:33
@happyway: no és mit csinál Anita? Uj céget nem csinál?
Elképesztő sikere lett az RTL Klub új vetélkedőjének, az 1 perc és nyersz!-nek. A múlt héten a Top10 legnépszerűbb műsorból öt helyet - azaz a vetélkedő minden egyes adása - vitt el mind 18-49-ben, mind pedig a teljes népesség körében. A legnézettebb a múlt keddi adás volt,…..
Makeup Blog 10 napos léböjt 2012.03.04 11:00:00
Karácsony óta kissé elkanászodtam az evést illetően, visszaszivárogtak az egészségtelenebb gyorsételek, illetve már gyakorlatilag minden nap ettem valami édességet. Mivel rendszeresen sportolok, szerencsére nem híztam emiatt, de éreztem, hogy megint rosszfelé haladok. Ekkor…..
Harmadik hó harmadikán idén már harmadszorra látogattam Szegedre - de persze nem a számmágia miatt, hanem mert aznap volt az új 2-es villamos első üzemnapja (az ünnepségek, bevezető ingyenmenetek még előző nap megvoltak, azokról lemaradtam). Korábban már lelkesedtem egy…..
ABA587 2012.03.05 09:14:12
Amíg kiderítik Brüsszelben, hány ponton jogsértő az összes még működő iparág kommunistoid államosítása, naiv ügyfelek azért próbálnák használni, ami van. A SZÉP-kártyához hasonlóan az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyei is érdekesek lehetnek azoknak, akik vissza tudják…..
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
A Megasztár a Tv2 egyetlen igazán sikeres terméke, már ha elfogadjuk azt, hogy a Tények bármilyen sikeres is, valójában nem hírműsor. Csak egy vándorcirkusz kopott előadása nap, nap után ugyanazzal a fakó bundájú kétfejű kecskével, ugyanazzal a szakállas nővel, és ugyanazokkal…..
comment:com Fizetős lett az es.hu 2012.02.01 16:00:00
Egy véletlennek köszönhetően vettük észre, hogy az Élet és Irodalom online verzióját már nem lehet ingyen elolvasni. Mint megtudtuk, a váltás a lap január 13-ai számától él. Az Élet és Irodalom nyomtatott változatánál 13 forinttal drágábban olvashatják online a…..
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
ABA587 2012.01.29 20:11:18
@Winston Smith: Szerintem a brókerek elmentek síelni, és azért lett rossz a hangosítás!
Lukács Ervin 1928-2011 Pénteken, 83 éves korában elhunyt a hazai karmesterek Nagy Öregje, nemzedékek nagymestere: Lukács Ervin. A szombat este kilenckor a MÜPA színpadára lépő Budapesti Fesztiválzenekar is szép megemlékezéssel indított, először…..
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
ABA587 2011.02.20 16:16:46
@karmon manna: első lépés lehetne az is, hogy hétvégén, mondjuk péntektől vasárnapig nincs ingyenes utazás a 65 éven felülieknek, és még a vasutasoknak sem. Ha a diákok csak az iskola és a lakhely között vehetik igénybe a kedvezményt, akkor logikus hogy a vasutas dolgozó is csak munkábajáráshoz kaphasson ingyenességet. Azért azt beláthatja mindenki, hogy az elmúlt 20 évben nem növekedett a férőhelyek száma, hiszen folyamatosan mennek selejtre a járművek, pótolni meg úgy-ahogy, egyre többször máshol már levetettekkel tudják csak. Nagyon rossz ötlet volt ez a Horn kormánytól, mert azt már akkor is látni lehetett, hogy az a plusz férőhelykapacitás nem lesz tartható.
ABA587 2011.02.20 16:48:55
@simonmondja.: Nőne az árbevétel, hiszen aki hétvégén mégis utazik, annak fizetnie kell. Ez egyébként is csak az első lépés lehetne. Van vagy volt más országban, ahol szintén korlátozzák időben ezeket a kedvezményeket. Hétvégén van csúcsrajáratva a távolsági közösségi közlekedés, ilyenkor az lenne logikus, hogy kulturált körülmények között (értsd: ne állva) kelljen órákig utaznia annak akit a munkája vagy tanulmányai más városba szólít, és mellesleg fizet is érte.
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
ABA587 2010.01.23 18:42:34
@Vieron82: oké, a Skoda 3x annyiba került nekik a fejlesztési költségek miatt, de gondolom exporta már versenyképes árat is tudnak kalkulálni. És a románok, vagy a kinaiak? Tényleg muszáj volt ilyen drágát venni? Nem lett volna jobb kisebb, de ugyanennyiből többet venni?
ABA587 2010.01.23 17:32:10
@markog: szerintem is olcsóbb lett volna a Skodától rendelni, de a románokról is jókat lehet olvasni, és ezekbe talán még a magyarok is beszállithattak volna, amire egy multinál sokkal kisebb az esély.