Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macintosh

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Lockpickerek!   Érdemes kicsit körülnézni a helyi sajtóban, ahol kezdik már pedzegetni a témát. Sajnos nem a számunkra legkedvezőbb aspektusból. Örömmel olvasnék kiegészítés képpen pl. alapvető biztonságtechnikai tanácsokról laikusoknak, vagy esetleg zár…..
Hello Lockpickerek!   Ha már legalább egyvalaki elolvasta az írásomat, akkor már megérte az időt és a fáradtságot. Így aztán folytatnám is mindjárt a következő résszel: Hogyan kezdjünk el lockpickelni? Persze azért a kommentekkel segíthetitek olyan mederbe terelni a…..
Mai napon elég sok meló volt, sok szerencsésnek nem mondható ember hagyta bent a kocsiban a kulcsot, volt egy rosszul lett öregnéni is.3 napja sikerült vennem egy elég jo kis készletet, amelyet ma teszteltem.Sikerült kinyitni vele egy Toyota Avensist, Mazda 323-ast(ezt el is kellett…..
Üdvözletem a Tisztelt Nagyérdeműnek! Hello Lockpickerek!   Elöljáróban szeretném megköszönni DrLockpick-nek hogy megengedte, hogy aktív részese lehessek az első magyar lockpicker honlap létrehozásának. Ha már Ő elindította a lavinát, hát akkor görgessük ezerrel! …..
Macintosh 2009.09.22 14:19:58
Dupla pines zárakat a video szerint lehet nyitni. Jiggler egy álkulcs, ami hasonlít egy sima kulcsra.Előnye az, hogy egy kézzel is ki lehet nyitni egy zárat, ugy mintha tényleg valódi kulcsod lenne hozzá, hátránya, hogy kell lennie nálad minimum 6 fajtának, hogy tuti nyisd.(persze ha…..