Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xuxo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Van egy sanda sejtésem... 2010.12.03 17:37:00
...illetve már fogadást is mernék rá kötni, hogy országunk megújításának - mely a kétharmad által meghatározott irányú morális és értékrendi baromágok halmazát jelenti – következő fázisa hamarosan megkezdődik, és ennek első lépése az abortusztörvény…..
Praxis Dohányoznak a rendelőben 2010.10.23 06:00:00
Kedves Praxis! Közelebb vagyok már a negyvenhez, mint a harminchoz, de nagyon ritkán volt dolgom háziorvossal. Ha nagyon kellett, elmentem magánrendelőbe, vagy orvos ismerősöm által ajánlott szakrendelésre, stb. Betegállományban még életemben nem voltam - olyan munkahelyem van, ahol…..
Nem viccelek. Amikor két napja mit sem sejtve sétáltam a körúton, feltűnt, hogy mindenhol sárga pólós emberekbe botlom. A villamosmegállóban, az aluljárókban, a gyalogos átkelőknél, a nagyvárosok tipikus veszélyzónáiban. A többség gyanakodva méregette őket, és átmeneti…..
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
Hiába Közép-Európa és nem Mongólia külső, hiába van Google Maps és rengeteg más online térképszolgáltató, Ausztráliából Magyarország és környéke általában csak egy kis színes riport a hírblokk végén. Jó, hát ott van valahol Prága, ahová a merengő tinédzserek…..
  A legendás blogger, Bitter Brúnó (ki mostanában itt meg itt posztolgat) fűzte az alábbi kommentet a Vasláncokkal a hajléktalanok ellen. Meghökkentő megoldás a Hajós utcából című poszthoz: Ebben a zsánerben New York City (Rudy G. óta) a nagy specialista. Ott gyakoriak a…..
xuxo 2010.10.10 10:19:49
@midnight coder:
Szerintem tök korrekt lenne....
„Legszívesebben felpofoztam volna Ritát is meg a csávót is” – Ha egy nő fiatal és jól néz ki, esze ágában sincs lecövekelni bárki mellett is. Levélírónk megtapasztalta, mennyire így van ez: túl sokáig hagyta magát kihasználni. Ez az a bizonyos rózsaszín…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
xuxo 2010.06.22 19:36:13
@intruderjani: nem várok én el semmit az államtól,még segélyér se álltam egyszer se sorba!!!!!!!!!!
Csak vannak nonszesz dolgok,amit nap mint nap hallunk a sajtóban.
Egyszer nem voltam munka nélküli sem,úgy hogy én rám senki se merjen mutogatni,nem vagyok élősködő aki másból profitál,amim van, azért én dolgoztam meg!!!!!!!!!!!!
xuxo 2010.06.22 19:28:46
@Szeptim: Hogy te mily tudatlan vagy !!!!!!!!!!!!!
Hogy van pofád ,másról így véleményezni,ha egy fikarcnyit se tudsz az életéről,problémáiról és a szükségleteiről.
xuxo 2010.06.22 19:30:12
@fingerbangs: mehetsz a hid alá ,van még hely neked is :)
Megoszlanak a vélemények, hogy akkor most van-e még válság vagy látszik-e valami a valami végén. Mindenesetre a Pannon két év mobilnetes hűséget telefoncsere esetén 500 forintos kedvezménnyel jutalmazna, vagy havonta 25 perc ingyenes telefonhívással, amit a mobilnetes előfizetéssel…..
Mit tesz a Tesco-alkalmazott, ha a vevő a pénztár hibájából teljes árat fizetett a leértékelt lámpáért? a.) kiröhögi, ha szólni mer, meg is alázza b.) semmit c.) visszafizeti a különbözetet d.) visszafizeti a teljes árat A retorikai alakzatból sejthető, hogy a d.) lesz a jó…..
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
Egy kvízműsorban a leggondosabb szerkesztés mellett is előfordulhatnak hibás feladványok, és ilyenkor a készítők csak abban reménykedhetnek, hogy a problémás kérdések minimálisan befolyásolják a játékosok szereplését. A héten utoljára látható Párbajból egyelőre 36 rész…..
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..