Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gleslie

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben néhány poszttal korábban arról írtam, hogy kell-e és lehet-e a Jobbikot politikai karanténba helyezni, paradox módon közismert, hogy létezik ma Magyarországon olyan politikus, aki máris karanténban van és látványos erőfeszítésekkel próbál kikerülni onnan. Nem kell…..
Úgy tűnik, mostanra a kormányfő is belátta, hogy tarthatatlanná vált Schmitt Pál köztársasági elnök helyzete. Hiába teljesítette maradéktalanul az elvárásokat - azaz írt alá mindent - a törvényalkotás motorja, a nemzetközi színtéren is óriási felháborodást keltő…..
A sörvacsorák szerte a világon egyre népszerűbbek, olyannyira, hogy a minap az Újlipótvárosban bele is futottam egybe.Amerikában pár éve elkezdtek terjedni az apró helyi érdekű sörfőzdék, melyek az úgynevezett „craft-beer”-eket, azaz kézműves söröket gyártják. Ma…..
A színészvilág nagyjait általában két csoportba oszthatjuk. Sokan a sztárok közül tehetségükkel, elhivatottságukkal törnek a művészvilág csúcsára, azonban néhányan közülük főleg testi adottságaiknak köszönhetik ismertségüket és rajongótáborukat. Mióta világ a világ…..
gleslie 2009.08.26 20:01:38
@retroflexus:

Lost in Translation = Elveszett jelentés
Ha jól emléxem...
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..