Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dortmunder

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Határozottan reggel és határozottan hideg van. No meg persze sötét.  Csak, hogy minden stimmeljen.. Szokás szerint ébredés reggel 6-kor. Létezik ember, aki reggel 6 órakor kel és friss? Ha igen, én nem ilyen ember  vagyok. Én még szívesen aludtam volna 1-2 órát.…..
Hello Lockpickerek!   Nézzük, hogyan is tehetünk szert az első lockpick szettünkre. Adódik a lehetőség, hogy megvásárolhatjuk azt, hiszen széles a kínálat. Nem kívánok reklámozni egyetlen céget sem, mert minden megvásárolható pick-szett jó a maga nemében arra a…..
Mai napon elég sok meló volt, sok szerencsésnek nem mondható ember hagyta bent a kocsiban a kulcsot, volt egy rosszul lett öregnéni is.3 napja sikerült vennem egy elég jo kis készletet, amelyet ma teszteltem.Sikerült kinyitni vele egy Toyota Avensist, Mazda 323-ast(ezt el is kellett…..
Dortmunder 2009.09.27 10:37:38
@tomaji: nagyon szépen köszönöm:D már rág kerestem egy hasonló leírást:) még egyszer köszi:)
Dupla pines zárakat a video szerint lehet nyitni. Jiggler egy álkulcs, ami hasonlít egy sima kulcsra.Előnye az, hogy egy kézzel is ki lehet nyitni egy zárat, ugy mintha tényleg valódi kulcsod lenne hozzá, hátránya, hogy kell lennie nálad minimum 6 fajtának, hogy tuti nyisd.(persze ha…..