Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huligánpalánta

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük…..
A TV2 Aktív című műsor szerkesztői sokszor bebizonyították már, hogy orbitális hülyeségeket tudnak képernyőre vinni, és csípőből a frászt tudják hozni a gyanútlan tévénézőkre, így olyan nagyon múlt este sem csodálkoztunk. A műsorvezető komoly képű bejelentésére,…..
Onnan folytatjuk, hogy Fogas szabadlábon, Darth Vaugh a nyomában, KémFater a sógornőt dugja, Syd csak néz azokkal szép szemekkel, és a húgát pátyolgatja, Arvinbácsi pedig ellóg. Ja, és a Rambaldi-jóslat vagy üzenet a beteljesülés felé halad. Az epizód angol címe mellesleg…..
Az előző részben Hiro apára, Clairemackó anyára, Emó saját Jedi-mesterre, a Szemüveges Ember pedig éber Sylarra lelt - ő járt a legszarabul, az biztos. Emóval, és a hajléktalan stílbe némi eleganciát vivő Láthatatlan Emberrel nyitunk, az utcákat róják és perecet lopnak, ami…..
Naszóval. Vaughnt majdnem kinyírta a szőke rohadék, de mégsem; Arvinbácsi csak átvágta a komplett szereplőgárdát a palánkon és mégis geci; meglett Syd húga, aki jócsaj, karatézik és Arvinbácsi lánya; KémFater pedig csetelt az exnejjel, de nem jól sült el a dolog, talán a…..
Múlt héten azzal lett ugye vége a hepajnak, hogy Vaughn rálelt Fogtündér kémfelszerelésére, és így már hiába vak a szerelem, és dönti nyomorba, tennie kel valamit, mégpedig sűrgősen. Arvinbácsi a villamosszék árnyékában pocol, de olyan sokszor járt már erre, hogy sztoikus…..
Hejj, de sokat sejtető cím, leleplezünk valakit, hátha a fogtechnikusi szakma megcsúfolását jelentő műfogsor tulajdonosát, de az is lehet, hogy Arvinbácsi kilengését a Szökés alelnöknőjével, ez az Alias, itt minden előfordulhat. Arvinnal nyitunk, aki egy helyes kis papucsban, és…..