Regisztráció Blogot indítok
Adatok
didaktikus

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Cigányok a kórházban 2010.04.01 13:20:00
Kedves Praxis,végre egy hely, ahol kipanaszkodhatom magam. Azt hittem, az egészséghez való jog alkotmányos alapjog, de nem errefelé sajnos. Bár az eset tavaly 2008 decemberben történt, csak most írom meg, nem tudtam eddig a blogról, és sűrűn fohászkodom, hogy ne…..
didaktikus 2010.04.02 00:36:34
@Levéltáros: nagyon hatásos. Jól szembeállítottál 20 pedofilt párszázezer cigánybűnözővel. Valóban téged igazol ez a statisztika, SÖTÉT paraszt.
Elég volt három óra arra, hogy a képviselőfunkyn megjelent "botrányvideója" és "jópofa" (szívós és melegekkel pózolós) képei miatt le is mondjon (cikk itt és itt) a Jobbik egyetlen normális tisztségviselője.       ..
didaktikus 2010.03.20 14:16:38
Mai hír az indexről: Spencer Tunick amerikai fotós újra „villantott”, legutóbbi „installációján” több mint 5000 embert fényképezett le meztelenül a sydney-i operház előtt. Korábban már több mint 75 városban adott elő hasonló attrakciót. Mielőtt mélyére…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Mai műtárgyunkról bátran állíthatjuk, hogy a nagystílű pofátlanság egyik csúcsa. A műalkotás szintén a frankfurti Modern Művészetek Múzeumában található, méghozzá az állandó gyűjtemény egyik legmegbecsültebb darabjaként. A kiállítótermet is eleve hozzá tervezték. A…..
didaktikus 2010.02.16 22:59:54
@Scypio: miért is?
Pilu Seryoga 2010.01.04 09:46:00
 A mainstream hiphop hatása alól nem vonhatjuk ki magunkat, bármennyire is utáljuk a futószalagon gyártott, önmaguk paródiájaként pózoló, a bérelt luxusjárgányokban egymásra licitáló papírgengszterek tucatjait. Személy szerint akad még egy hatalmas problémám a…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Tegnap kaptam levelet a nagy keresőcégtől, hogy Linuxon és Mac-en is megjelent a Google világuralmi törekvéseinek szimbóluma: a Chrome böngésző. Még csak béta-változat, dehát ez a GMail óta a legtöbb informatikai termékre igaz; a Windows-változatok is az elavulás és az új…..
didaktikus 2009.12.10 07:33:24
Buksikutya küldte az infót, hogy a Roxy rádió és a VEKE oldala sem fest túl jól:http://veke.hu/index.php?fc=cikk&par=-1'A Roxyt azóta úgy látom javították, kár, hogy a felhasználói adatbázis már szét lett kürtölve a nagyvilágba - ezt onnan tudom, hogy ide is ki lett…..
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
Subba 18+: Több mint kellemetlen 2009.11.24 15:27:00
Na, ezt nem kivánjuk senkinek! ..
Indafilm blog Hibabejelentő 2009.11.11 18:34:00
Drága néző és reménybeli néző! Jó sok álmatlan óránk ment rá, hogy az Indavideó Film minél egyszerűbben és megbízhatóbban működjön. Mivel azonban a számítástechnika ingoványos terület, az ember pedig gyarló, lehet, hogy egyes felhasználóknál gondok adódnak.…..
Magyaridióta Citrus ízű lófasz 2009.11.19 19:41:00
Tyúkszaros életem apró pici problémája következik, a világmegváltás-függők lapozhatnak.Az úgy van, hogy háromféle italt iszom: szeszt, vizet és teát. Ez utóbbit télen, vizet gyakorlatilag mindig, ha éppen nem szeszt nyakalok.Hosszas kísérletezés során kidolgoztam egy mixet,…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
A neve alapján nem is gondolnánk, mekkora vihart kavart Lou Jing Kínában. A húszéves lány a sanghaji Dragon TV Go Oriental Girl című énekes tehetségkutató műsorába jelentkezett, de van egy aprócska szépséghibája: fekete a bőre. Jing apja ugyanis egy afroamerikai férfi volt, aki…..
didaktikus 2009.11.04 20:49:31
@Chiro2: úgy,úgy
didaktikus 2009.11.04 21:03:19
@frontember76: hú, de pipák vagyunk, kisfasz! tévedsz, nem hódított meg mindenki. szó sincs róla, az ezer év nagyrészében függetlenek voltunk, sőt, nagyhatalom. másrészt, a nagy keveredések végén a magyar nép maradt fent, magyar öntudattal, magyar nyelvvel. A génjeink, a kultúránk túléltek mindent. Az ilyen hülyeségeket is túl fogjuk, amiket gondolsz.
Új MÁV blog Casey Jones videó 2009.10.19 09:17:00
dontals egyből megörvendeztetett egy videóval:)   Vajon ki ül a MÁV Zrt felügyelőboizottságában havi 130 ezerért? Persze, hogy GI JOE és hű harcostársa Bárány Balázs Péter:)..
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
didaktikus 2009.10.18 23:33:10
Lehet a hétvégén elkezdődik a gördülő agyatlanság, de lehet hogy nem.  Ki tudja mi lesz még itt.... Addig is hallgassátok szeretettel a VDSZSZ pénzén az Operaház művészeivel elkészíttetett dalt. Casey Jones, a sztrájktörő mozdonyvezető története:…..
Hány olyan helyzettel találkozunk szinte minden nap, amikor valami elmeroggyant idióta a saját hülyesége miatt majdnem kinyír egy ártatlant, aztán még ő szól be. Zoltán azt a nagy hibát követte el, hogy át merészelt menni egy zebrán, ráadásul gyalog. A kutyák nem hiába ugatják…..
 Az időjárás-előrejelzéssel foglalkozó magáncégek szerint az állami radarkép közérdekű adat, az OMSZ októbertől mégis sok pénzt kér érte a konkurenciától...
didaktikus 2009.10.13 16:42:33
Jó kis fizikával megáldott építős logikai játék az Assembler, amit kicsit elront, hogy nincs benne mentés funkció. A zöld elemet kell a helyére pakolni, a többi már csak ügyesség, logika és türelem kérdése. Na meg fizikai tudásé – erő, erőkar, de régen volt ez.....
Tojás Pedofília és Polanski 2009.10.03 15:58:00
Valahol a pszichológia fejlôdésében a gyermekkori traumák kihatása a felnôtkorra szépen lassan bizonyított tény lett, így a gyermekkor fokozott védelme egyre nagyobb hangsúlyt kapott a modern nyugati társadalmakban. Ettôl teljesen függetlenül a gyermekkori halandóság sikeres…..
didaktikus 2009.10.04 20:58:26
@pucros: Egyetértek, de itt a kérdés az, hogy mi történt meg bizonyítható módon. Sajnos ilyenkor (nincs független bizonyíték/tanú) két eshetőség van: (1)kidobjuk az egész esetet, mint eldönthetetlen. (2) valamelyik félnek hiszünk. Sajnos mindkét eset magában hordozza az igazságtalanság lehetőségeit,
didaktikus 2009.10.04 21:10:15
@Siona: "a kislannyal analisan kozosult. nem is tagadta. 13 eves gyerekkel, aki ebbe bele is halhatott volna" Szerintem meglehetősen tájékozatlan vagy az anális szexxel kapcsolatban. Kérlek idézz egy forrást ami az anális szexet, mint halál-okot pl a villámcsapáshoz hasonlítja.

"Akinek ezek utan kerdese van afelol, hogy az ilyen tipusu tetteket buntetni kell vagy nem" Nem az igen vagy nem a kérdés, hanem, hogy milyen módon és milyen eljárás után.
didaktikus 2009.10.04 23:01:47
@Siona: Alapos vagy.
Szerintem az USA-ban meg fogják próbálni rendesen elásni. Ez nem baj, sőt - csak tegyék egy alapos és körültekintő eljárás után, amiben bűnösnek találják.

Anális szex területén teljesen ellentétesek a tapasztalataim. Persze észnél kell lenni és sikosítani.

Komolyabb sérüléshez szerintem vagy durva erőszak, vagy nagyon fiatal áldozat kell.
Vastagbőr Nehéz Ügy 2009.10.02 13:01:00
Tegnap jött a hír, hogy a Los Angeles-i ügyészség beint az összes rendezőnek és filmesnek, akik petícióban Roman Polanski szabadon bocsájtását követelik. Magyarul várják a kiadatást, hogy kaptárba vágják, az ő esetében (a rendező 76 éves) valszeg élete végéig.…..