Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabadfarkas

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2011-es Lekapcsolom a villanyt a fejemben és az egy évre rá kiadott Amerre fut lemezek után 2013 végén újabb albummal jelentkezett a Bajdázó. Az önmeghatározásuk szerint börzsönyizenét művelő, a Börzsönyhöz sok szállal kapcsolódó, immár négytagúvá bővült Bajdázó most…..
Az augusztus 15-ei Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált a nézőtéren, melyből aztán jókora botrány is kerekedett, a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végül…..
szabadfarkas 2013.05.25 18:19:38
@Szemethy:
Nem módszert vett át. Módszereket!

Engem kitiltottak a tirpákról is. Indoklás nélkül!

Úgy tudom a te jósdádon ugyanez ment. Bár én ott nem voltam!

Ugyanazok a módszerek! Ugyanazok az emberek?
szabadfarkas 2013.05.26 21:31:48
@Kovátsch Gamma Bertalan:
Hogy nem szakad le a pofád ekkora hazugságtól !!!

Tudod kinek kell link a tirpák blogon ! A tirpákot nem látogatja senki, csak egy-két beteg.

Másért tiltottál ki. Nyilvánosságra akartam hozni, hogy mi zajlik a tirpákon. Megtaláltad az ott kommentelőket és pénzt követeltél tőlük! Azért tudom, mert meg akartál zsarolni engem is !
„Bármelyik nő, aki megérti egy háztartás vezetésének a problémáit, közel jár ahhoz, hogy megértse egy ország vezetésének a problémáit.”„Nagyon veszélyes az út közepén állni; mindkét oldalról elüthet a forgalom.”„A kommunista rezsimek nem valamiféle szerencsétlen…..
w Anyagi jog 2007.05.09 06:30:00
Olvastam nemrég egy kis színest: újféle műkezet fejlesztettek ki amerikai tudósok. Robotikus, idegvezérelt, gondolattal működtethető. Hiperszuper! Csillió dollárba kerül. Mert az egészség nem üzlet persze, viszont a robotika például az. Vagyis a robotkart fejlesztő tudósokat…..