Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törcsi

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
Aki több-kevesebb rendszerességgel követi a blog életét, az tudja, nem véletlenül nevezem különlegesnek a mai posztot. Egyrészt mert interjú eddig még nem volt a Határátkelőn, másrészt mert a beszélgetést a norvég olajiparban dolgozó magyar szakemberrel (aki nem Norbi, hanem…..
‎"A web, mi az a web?" 4 millió szamítógép, közel 50 millió ember Internett! ..
törcsi 2011.12.07 11:44:41
A kortárs képzőművészet 2011-re végleg kikerült a savanyújózsefek kezéből, unalmas fontoskodás és nagyhangú semmitmondás helyett élettel telt meg. Na meg coolsággal, természetesen. A Féregjárat tumblr szorgalmas követésével több cool-szilánk ragadhat ránk, mintha…..
Subba Nagyon boldog Katinapot! 2011.11.25 10:41:00
2011. november 25., péntek - Katalin...
Bandroid Eddig tartott 2011.09.08 11:03:00
A türelmem. Szerettem volna egy deszkát, vártam, olvasgattam.Melyik a jó, melyik a nem. Az egyik oldalon az Apple univerzuma - az instant getes, playboy életmód magazinos, háromig számolok és kihalt a Flash, eeeegy, kettő, mondom kettő, eeegy, kettő, kettő világa. A másikon az…..
Meg lehetne-e úszni egy ilyen beszámolót anélkül, hogy bele ne vegyek olyan szavakat, mint igazi, hamisítatlan, underground, hagyományos, klasszikus, igényes, az olyanokat, amikkel igazolni lehet, hogy ez nem az, amiről mások beszélnek, hanem ez az, amiről nem, hiszen nem is tudják. Aki…..
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
törcsi 2011.02.14 12:22:26
@szellemnyulszellem: ja én nem sajnálom, félre ne érts, sőt. pénzért lemegy kutyába, mint ahogy a szereplők is, de azért amikor köcsögözünk akkor emlékezzünk meg lilun és stohlon kívül a további száz emberről akik benne vannak ebben a csodában. :)
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
Mikor a bürokrácia tágranyílt szemekkel tekint a mindennapokra, az pedig csúfosan kikacagja, akkor.......iszonyú nagy baj van.A budapesti West Balkánban tegnap történt tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi önkormányzat által kiadott közlemény szépen összefoglalja, mennyire…..
törcsi 2011.01.18 15:08:10
@Scala: már ne haragudj de amit itt összekonspirálgattál vezetéknevek meg monogrammok alapján, az szemet gyönyörködtető... vagy inkább siralmas.

de örülök, hogy sz.gy.-re és a.g.-re már rájöttél, hogy egyikük se 60+ éves nyugdíjas lemezlovas.
ők a hely tulajdonosai és valszeg rá fognak fázni.
a másik 3 emberről is megnyugtatlak, hogy nem csak a P.L. monogram (aki ugyebár nyilvánvalóan nem Palotai Zsolt) nem takar celebet, politikuscsemetét vagy egyéb híres embert, hanem egyszerűen csak 3 fickót akik kivették a helyet az előbbi kettőtől. meg tudnám mondani a neveiket, de nem mondom, mert úgyse mondana neked semmit. a 21 éves srác, akit mindenhol említenek nem egyedül hozta össze a bulit/tragédiát. de ezt ha figyeltél pintér főnökúr sajtótájékoztatóján elég világosan hallhattad.
Január 1-i hatállyal a Szerencsejáték Zrt. megvásárolta az ő érdekeltségébe tartozó Las Vegas Casino s.a.r.l.-nek a Belvárosi Kaszinó Kft-ben meglévő, kisebbségi üzletrészét. Az állami vállalat tájékoztatása szerint a vételár az üzletrész névértékével megegyezik,…..
törcsi 2011.01.15 13:04:22
Van a Red Bullnak egy kifejezetten minőségi, vastag, színes és ingyenes márkamagazinja, a számos nyelven kiadott Red Bulletin, amelynek most jelent meg először a magyar mutációja. Csaknem százoldalas, jó illatú, szép papírra nyomott, kiváló képekkel teletömött újság, jó kézbe…..
Tonyó életében egy csendes év is olyan, hogy az a földi halandók 99,999999 százalékának letépné a fejét. Turné keresztül-kasul Amerikán, teltházas koncertek a legkúlabb hazai klubokban, ünnepelt fellépések minden nyári fesztiválon. A hab a tortán pedig a 2010-es nyár…..
A COOL pillanatonként változó világában nehéz jósolni, de egy dologban mi mégis biztosak vagyunk: Szegedi Kata öt éven belül valamelyik nagy francia divatház vezető tervezője lesz. És azon sem lepődnénk meg, ha ő maga választhatná meg, hogy a Givenchy, a Lanvin, a Dior vagy…..
törcsi 2010.12.07 18:46:28
COOL bulit szeretnél rendezni? Azt szeretnéd, hogy a terméked COOL-abbnak tűnjön? Teljesen egyértelmű, hogy az egyetlen választásod a Kunk csapata. A buliszervező- és DJ-páros magyar tagja évek óta pakolja biztos kézzel a legkúlabb lemezeket, nem is csoda, hogy szerintünk minden…..
Viszonylag régen írtunk már ingatlanbotrányról. Most itt egy. Fideszes. A Rogán Antal által vezetett budapesti Belvárosban nagyformátumú beruházás, mondhatni megaprojekt készül. Néhány hónapja átadták az Új Főutcát, nem sokkal később pedig napvilágot láttak az Új…..
A jóslás akkor kifejezetten nehéz dolog, ha a jövőre vonatkozik. A múlt esetében valamivel könnyebb a dolog. Most is nehéz megítélni. hogy vajon meg tudják/merik-e tenni a hatalmas ötletet, amitől teljesen kiakadt egy teljes szubkultúra. Az MR2 átszervezése körül számtalan…..
törcsi 2010.10.26 10:53:18
@Leon Trout: a bbc radio1-on nincs reklám, tehát olyan nagy pénzt nem csinálnak belőle, az nettó közszolgálat.

sőt iszonyatos pénzeket fizetnek ki minden lejátszott dal előadójának perc alapon, mindenféle mahaszok, meg jeszenszkyk közbeiktatása nélkül.
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
A zenekar, akikről az amerikaiak jelentős részének a vastagbélmosás jut eszébe, újabb videóval jelentkezett!    ..
2002. augusztusában a 18 éves Loppert Dániel a Kapolcsra látogató Medgyessy Péter miniszterelnököt háromszor is lehazaárulózta. A tapolcai rendőrkapitány személyesen tett feljelentést ellene rendzavarás miatt. A tárgyalása igazi jobboldali show-műsor volt, a tapolcai városi…..
A VOLT után a Balaton Soundra is bejelentették az első neveket. Ezek szerint Július 8 és 11 között fellép Zamárdiban a Chemical Brothers és a Jamiroquai. Rajtuk kívül jön még a Balaton partjára Sven Väth is, aki tíz évvel ezelőtt indította el híres ibizai party sorozatát, Pauk…..
törcsi 2010.03.05 16:34:46
@arx: lol
a 90-es évek óta annyi változott, hogy utána kell menni a jó zenéknek, mert nem tolják a pofádba a kiadók csilliárdos ktgvetésből. de ez érthető, hisz te se sokat nézed már az mtv-t meg a viva-t.

a bs egy tömegrendezvény, teljesen érthető hogy ide ezeket hozzák. bár azért picit megerőltethetnék magukat, mert közel ekkora távolságban ezerszer aktuálisabb, profibban megszervezett, jobb hangulatú és nem utolsó sorban olcsóbb fesztivált fogyaszthat az ember fia.
A magyar internetet órák óta lázban tartó fotó képvicces megoldásával fostosrecska ajándékozta meg az emberiség rosszindulatú, lelki szegény részét. Örüljetek, férgek! Ja, a megoldás persze Orbán Viktor nem PCUpdate1: heves.jeges alternatív megfejtése:…..
törcsi 2010.02.05 15:16:14