Regisztráció Blogot indítok
Adatok
máki

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Táblák 2012.06.11 16:49:00
Ki kell rakni minden úttúrás (felújítás) mellé a feliratot, hogy ki, miért és mikor. Aztán úgy marad. Táblát vissza nem szedünk!  Ez aztán szülhet érdekes dolgokat:      Kattintásra megnőnek!  Nos, ha gyanútlan látogatóként erre járok - Népszínház…..
Az nem kérdés, hogy egyedi és rendhagyó ez a lakóház, de a bejegyzés címében feltett kérdésre mit válaszolnál?..
  Alkotásai soha nem mondhatóak hétköznapinak, nincs ez másképp ezúttal sem :) A legkülöncebb színek és formák összekombinálva. Saját bevallása szerint vidám, színes, dinamikus, eklektikus. Ékszerei az antik és a modern stílusjegyek összeolvadását testesítik meg.…..
Szeretem a nagy, figyelemfelkeltő gyűrűket, ezzel most nem mondtam újat azoknak, akik már régebb óta követik a blogunkat. Különösen örültem, amikor nemrég egy ausztrál ékszerkészítőre bukkantam: StudioLeanne-re, aki kizárólag giga gyűrűket készít. A gyűrűk formája az…..
máki 2011.10.30 22:32:41
Guruló emlékművet avattak a Gödörnél: egy biciklit, amit mindenki megtekerhet. Kilométereket és adományokat gyűjtenek a romagyilkosságok áldozatainak.   ..
A nyúlon túl Bizarr pudlis torna 2010.04.02 10:36:00
via izé..
máki 2010.04.02 13:15:02
A nyúlon túl Vége a mesének 3. 2010.04.01 11:04:00
máki 2010.04.01 15:21:32
@co2: istenem, nee...most egy világ omlott össze bennem..úgy hittem Totoro ősidők óta a bright side-ot képviseli..Ő minden tisztaság és jóság atyja, a megnyugvás és peaceful relax aphroditéja....picsába!
Képszerkesztőnk, Bálint történetét olvashatják az alábbiakban: "Az van, hogy hétvégén lent voltunk Gyugyon, és a nagy viharban lefújt egy fiókát a fészekből. tök aranyos, meg minden, a fészket nem találtuk, egyébként sem tudtuk volna visszatenni. Felhívtam egy…..
Válságban lakáshitelt igénylő ügyfelekért minden bank kezét-lábát törné, nem úgy az Erste. A fiók dolgozói 1 óra várakozás után, közvetlen stílusban küldték haza Hajnalkáékat. Gyors leszek, senki idejét nem szeretném rabolni, nem úgy, mint az Erste rémkedves munkatársa…..
máki 2009.03.17 08:44:29
@Nyakigláb: itt Hajnalka. a kérdésem: ott voltál? szted vettem volna a fáradtságot, h írjak ide egy levelet, ha nem érzem kritikán alulinak a bánásmódot? pláne úgy, h másnap külföldre kellett utaznom üzleti ügyben? hidd el, én is dolgozom napi 10 órát, mégsem vagyok következetlen és arrogáns.
máki 2009.03.17 08:54:20
@mandamanda: nem igazán értem a felháborodásod, hiszen ha 180 kommentezőből 150 ócsárolja a bankokat, akkor lehetséges, h nem az ügyfelekkel van a gond, vagy tévednék?
A New South Wales-i Pittwaterben található ház eladó, pontos árat nem tudok mondani, de a válság miatt érdemes alkudni. Akinek sok fényre, pazar kilátásra, modern, ugyanakkor klasszikus otthonra van szüksége, annak vízum is kell, a házikó ugyanis Ausztráliában áll. A repülőjegy…..
Az OTP adatbázisának hibájából a naív ügyfél egy 2 éve nem aktuális címére kapja az elkészült bankkártyát. Az viszont már a postázás hibája, hogy nem ajánlva, hanem sima levélben, így az egyszeri postás, aki nem találja egyik postaládán sem a címzett nevét, szimplán…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
Melyik a filmtörténet legjobb egymondatos szerepe? I'll be back - Arnold Schwarzenegger a Terminatorban, persze. De most még jobbat mutatunk nektek! Aki először használja ezt éles helyzetben, ajándékot kap. Kedves Szakíts Ha Bírsz! Az én történetem 2001 kora őszén kezdődik és…..
máki 2008.03.07 10:29:18
Zorgon egy igazi kisközösségi szarkavarást dokumentált alábbiakban. A problémája igen egyszerű, új szomszédai lettek az igen mulatságosan Hegyvidéknek nevezett kerületben, akiknek semmise jó, bárhova parkol. Nemtetszésüket eleinte verbálisan tudatták, a következő parkolóhelyen…..
Ha versenyt írnánk ki Magyarország turisztikai szlogenjéért, a címben látható kifejezés biztosan az elsők között végezne. Nóra ezzel a friss aerovivás élménnyel erősíti most ezt a sajnálatos sztereotípiát: Kis társaságunk ugy gondolta hogy a több éves nonstop munkák után…..
Subba Kínzó kérdés: vízi sport 2007.08.02 15:35:00
Ki az a nagy tiszteletnek örvendő zeneszerző, énekes, aki még a hatvan felé közeledve is szereti, ha néha a szájába pisilnek szex közben?  ..
máki 2007.08.02 20:51:26
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..