Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törpillla

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy ne mindig csak én szövegeljek: íme egy vendégposzt arról, hogy Sosem Késő Megtalálni... Sákovics Dia sportokban megcsömörlött bloggerina-celeb képernyőre vetette a gondolatait, és ezúton is hálás köszönet neki azért, hogy írásával emeli a blog színvonalát. - Tudod,…..
Törpillla 2011.01.20 10:50:55
@willie69: De érdekes, én meg megláttam ezt a képet, és azt mondtam, a mindenit, milyen szép ez a csaj...
Én is ilyen fitt kismami szeretnék lenni egyszer :-)
Ezúttal összeszedtem néhány általános tévhitet, amikkel találkozom jártamban-keltemben. Élőben, kommentben, magazinokban és okos weboldalakon... Söprögessünk, söprögessünk. "Ha jó sok hasizomgyakorlatot csinálok, lefogyok hasról." A testünk egy nagy…..
Törpillla 2011.01.18 00:27:53
@Szöszkeboszi: Írtad, hogy hasizomgyakorlatokkal nem lehet eltüntetni a hasi úszógumit. Akkor hogyan? Hogyan lesz az embernek lapos hasa?
A testmozgással nincs gond, járok rendszeresen jó kis tornára, egész jó állagom lett, szépen lejött a zsír a combomról, tök jó seggem van, meg ilyenek, de akármit csinálok, megmarad a hülye hasam :-(
Törpillla 2011.01.18 22:22:09
@Szöszkeboszi: Aha, tehát akkor lehet kockás hasam, csak nem látszanak majd a kockák a szalonna alatt... :-) Tényleg nem vigasztal nagyon, de azért köszönöm a választ (ezeknek a krémeknek majd még utánaolvasgatok...) :-)
Törpillla 2011.01.19 17:37:24
@kismajom2: A kockahasat nem komolyan gondoltam. Nem akarok izompacsirta lenni, csak annyit, hogy ne legyek löttyedt és hájas. Azért ez nem túlpara :-) És nagyjából megvan és tartható is, kivéve az úszógumit.
Félrefordítások Képességek 2011.01.16 10:52:00
A szokásos hétvégi véleményes csokorba ezúttal néhány képet és videót kötöttünk.Az első (itt balra) Bentől származik, akinek azóta is hálásak vagyunk a tihanyi person portért. Ez a kép Sanghajból való, de engem kísértetiesen emlékeztet a Spar "Don't…..
Ezt megint a Life&Style-nak írtam, és talán épp stílusos a minapi Időhiány és/vagy lustaság boncolgatós poszt után leközölni itt is. A szorgos-dolgos mindennapokban a mozgás legkeményebb ellendrukkere az időhiány. Ha valakiben megszületett a szilárd(nak hitt) elhatározás,…..
Na jó, majdnem. Zumbaórán voltam, és nem a Jamben. De a jó hír, hogy a Jamben nincs belépő (csajoknak legalábbis). A rossz hír, hogy ott hülyébben nézel ki az agyonizzadt menő cuccban. Az alapvető különbség viszont kábé ennyi. A zumba abból áll, hogy vérforraló latin zenére…..
Törpillla 2010.11.16 10:09:59
@Szöszkeboszi: Hát ja, össze azért nem töri magát, de meg szokta mutatni a lépéseket, lassabban is, zene nélkül is - ha ennél "szájbarágósabb" lenne, én hagynám ott az egészet a fenébe :-) Tulajdonképpen azt nem értem, miért nincs ebből mondjuk legalább kezdő és nemkezdő szint, a kezdőn figyelhetnének jobban az alapokra, mozgáskoordinációra, mittudomén, a nemkezdő meg lehetne pörgősebb, ellesősebb.
Ez a videó rémes :-)
A témametrózás (theme tubing) magyar feltalálás, amelyet addig is, ameddig nem lesz szép új négyes metró, lehetne űzni, a magyar metró hírét emelendő.Igazából én találtam fel. Bevallom. Szóval. Tehát. Na.Az emberek ma úgy metróznak, hogy a metrózást, amely életükből…..
Törpillla 2010.11.03 22:39:20
Az előzőekben kicsit elkezdtünk foglalkozni a gyermekkori elhízás témával: nem meglepő módon a tudatos étkezés és a mozgás hiányának róhatjuk fel ezt. Kicsit mélyebbre ásom most  ez utóbbi témában, meg a bennem lapuló kisgyerek lelkében is. Ugyanis a gyerek - legyen…..
Törpillla 2010.10.23 17:24:02
@Blue_Angel: "Azért megadni az ötöst, mert elrontaná a kitűnő bizonyítványt, nem biztos, hogy igazságos azokkal szemben, akik ezekben jók..." --- Bocs, félreérthető voltam :-) Nálam nem az ötösért ment a harc az ofő (ill. az osztályozó értekezlet) meg a tesitanár között, hanem általában hármasért. A jegyeim alapján általában egyes és kettes között álltam testnevelésből, mert a tanár táblázatában a mérhető dolgoknál ennyit lehetett adni az én teljesítményemre. Sokkal jobban megszenvedtem azokért a kibaszott kettesekért, mint nálam szerencsésebb alkatúak bármiért.
Nem tudom, mit értesz azon, hogy tudás alapján kéne osztályozni, mondjuk én pl. éneklésből is egy tragéda vagyok, de gimiben énekórán legalább elmélet is volt, írtunk dogát, megtanultam, oké, sose akartak megbuktatni :-) Testnevelésből meg ugye csakis képességeket/készségeket osztályoztak, semmi mást, ennyi erővel a szemünk színét is osztályozhatták volna.
Mindegy, a jegyek egy idő után kurvára nem lényegesek, a lelki hatások viszont maradandóak.
Még mindig gyűlölöm az egykori testneveléstanáraimat. Vajon le tudom szarni őket valaha? :-(
Törpillla 2010.10.23 17:31:37
@Starlark: Na ez meg a másik, nem emlékszem, hogy bármit is rendesen elmagyaráztak volna, csak ugorjál, másszál, fussál, aztán ha kérdezni merészelsz, futhatsz még tíz kört a focipályán. Pl. azt is most, felnőttként tudtam meg valamelyik tornaórán, hogy nem mindegy, hogy az ember mikor lélegzik be meg ki az egyes gyakorlatok közben.
Törpillla 2010.10.24 11:01:35
@Blue_Angel: Húha, inkább mégse menjünk bele, mi az a készség meg a képesség, tanultam valaha, de már elfelejtettem :-) Van, ami velünk született és vagy megy, vagy nem, és van, ami fejleszthető. Én sosem fogok tudni magasabbat ugrani, ha beledöglök se. A másodfokú egyenlet megoldása begyakorolható, a képlet megtanulható. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha pl. a matektanárod egy szadista barom, folyamatosan csesztet, megaláz, kiröhög, és úgy elveszi a kedved az egésztől, hogy az életben soha többé nem akarsz másodfokú egyenletet megoldani, és tényleg nem is teszed, az nincs káros hatással az egészségedre, míg ha soha többé nem mozogsz rendszeresen, az jó eséllyel igen.
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Törpillla 2010.10.08 12:19:06
@Kristály-völgy Egyesület: Kedves Andrea, meg tudná adni az adományszámla számát IBAN-formátumban és a SWIFT/BIC kódot?
Dosszié Divat a sün 2009.10.31 07:59:00
A sünök népszerűségi indexe egyre nő. No nem a rendőrös vonalon, hanem a törpesünöké. Főleg a fehérhasú törpesünöké, meg kisebb részben a hosszúfülűeké is. Egyre több kisállatkereskedésben lehet már kapni. És a Nők Lapja arról közölt minihírt, h Angliában egyre…..
- Jó napot kívánok! Itt kell megtanulni autót vezetni?- Üdvözlöm. Nem kell, de ha már itt van, gondolom azért jött, mert szeretne.- Hát igazából nekem csak mondták, hogy jöjjek, de azért biztos jó lesz.- Foglaljon helyet.Helyet foglal, és előveszi a direkt erre az alkalomra…..
Dosszié Nemszeretemszavak 2009.09.20 13:25:00
Jaj, annyit hallom őket mostanában, brr. Legtöbbször magas hangon nyafogva, "csajos" társaságban.- pocaklakó. Nincs hozzáfűznivalóm. Soha, semmilyen kontextusban, senki szájából nem megengerdett. Brrr.- babaprojekt. Hidegrázást kapok tőle. Tipikusan menőhelyen…..
A belga sörök jók. Nemcsak azért jók, mert karakteresek, magas alkoholtartalmúak - ami egy borszerető nemzetnél előny -; nemcsak azért jók, mert elütnek a hazai, kínosan egyforma német-cseh pils-vonaltól teltségükkel, édeskés, finom ízükkel; nemcsak azért jók, mert…..
Törpillla 2009.08.17 16:03:18
www.beermania.be/allnewbm.php , náluk ittam ilyet, elvileg rendelni is lehet, gyakorlatilag meg nem tudom, mennyire jó ötlet a belga meg a magyar postát összeereszteni ilyen törékeny kérdésekben.
Ha már sör meg latin meg belga: "ardet nec consumitur" - ki tudja gugli nélkül kapásból, melyik belga sörcímkén van ez és mit akar jelenteni? :-)