Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodyakinemnormális

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pázmány Péter egyszerűen elképesztő. Ha ebben az országban mindenki olyan egyenletesen magas színvonalon végezné a dolgát, ahogy ő gyártja az iszonyatos, koponytető-feszegetően rossz kép- és szóvicceket, nem itt tartanánk. Hanem a zárt osztályon nyilván. Íme a legújabb, a…..
bodyakinemnormális 2010.03.24 22:57:07
Bakos és Mongoose, a képvccelés Beavise és Butt-headje például a fenti iszonyatokat voltak képesek nemcsak "kitalálni", de elő is állítani, kemény, kétkezi pixelfaragás útján.  Egyetlen nappal az évvége előtt. Hihetelen és elkeserítő, lesz itt még munkánk az…..
bodyakinemnormális 2010.01.05 22:09:03
bodyakinemnormális 2010.01.06 22:37:11
A tanuló ifjúság még annál is több erkölcsromboló kísértésnek van kitéve, mint azt eddig gondoltuk volna. Bence, ez a papírforma szerint romlatlan ifjú például gyógyíthatatlan agyfertőzést kapott, amiről az alanti, megrendítői sorai árulkodnak. Mielőtt lapozna, álljon meg…..
Szóviccföldön nem könnyű az épelméjű ember élete. Jól példázza ezt Zoli megrázó esete, ki mással, mint tulajdon édesapjával. Képzeljetek el egy 600 oldalas családregényt ebben a stílusban!az alábbi dialógus részlet a múlt héten gazdagította egyik családi esténket:- Apa,…..
Tessék ezt most úgy fogadni, mint töredelmes bocsánatkérés a kora őszi párhetes blogszünetért, vagy ízlés szerint a szörnyű bosszú... ööö... miért is, miért is... legyen a hirtelen hidegre fordult időjárásért, az nem tud visszaszólni. Szóval ötszörös dózis egy adagban,…..
bodyakinemnormális 2009.10.18 17:02:38
István "vicce" minden felesleges magyarázgatás nélkül megérteti az emberrel, miért magányosak oly gyakran a pizzán növesztett, boroskólával meghajtott számítástechnikai szakemberek. régóta dédelgetett szóviccemet borítom agyatokra: hitech klotyó logfájl?  …..
bodyakinemnormális 2009.10.08 17:44:11
Újra itt a jól ismert érzés, amikor a puha arcbőr hirtelen összedörzsölődik a kéz durvább, kérges felületével (Mindkettő, azaz mindhárom az enyém, nem pofonról van szó.) Már megint Pázmány Péter készített ki. A mester olyan, mint egy becsiccsentett nagybácsiba oltott…..
Egy barátom egy római katolikus papi levelezőlistáról eltévedt mailt kapott, benne az alanti csatolt szöveggel. Nem kamuzok, főleg nem viccelek, bármilyen hihetetlen, ezt tényleg így, ebben a formában küldte be egy atya a többieknek, nem csoda, hogy itt tart Mária Országa!A Tál…..
Beebele most veszti el a képviccszüzességét, versenyművével az "idióta kétnyelvű" kategória "praktikusan kitalálhatatlan" alfakkjában indul, a csuklójához kötözött fostlicskát tolva. Aki érzi magában az erőt, az azért próbálkozzon egy kicsit a…..
Moat kaptuk a hírt, hogy nem lesz könnyű a következő pár hónapunk, a hét év szóviccelésen felháborodott tömegek ugyanis nem várják meg a 2010-es választásokat, és önhatalmúlag értelmiségieket rángatnak ki az utcára, majd a nyakukba "facepalm" feliratú táblát…..
bodyakinemnormális 2009.09.14 17:36:48