Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L-Style

226 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
L-Style Új oldal 2021.01.23 20:04:25
A tavalyi évben történt Indexes változások miatt úgy döntöttem felhagyok a blog.hu-s blogolással.   Új oldalra költöztem:   http://lstyle.me     ÚJ OLDAL!                                                     ÚJ OLDAL!                                                ÚJ OLDAL!        ..
Magunk mögött hagyva egy évtizedet vissza is csöppentünk a dolgos hétköznapokba és a díjátadó szezonba is. Itt a blogon már nagyon régen volt vörös szőnyeges bejegyezés, de most fent tudtam maradni így végig figyeltem a ruhákat és el is hoztam nektek. A sztárok mint mindig, most is kitettek…..
Szerintem már említettem, hogy az utóbbi időben teljesen ráfüggtem a bőrápolásra és a sminkcuccokra is. Mindig is problémás volt a bőröm, rengeteg kencét kipróbáltam, voltam bőrgyógyásznál, kozmetikusnál, nőgyógyásznál is. Ideig, óráig mindig segített valami, azóta viszont rájöttem, hogy a…..
A kabátokat már végig mustráltuk, azonban nem szabad elfelejteni a sapka, sál, kesztyű tételeket sem. Mindig azt olvastam, hogy a menő bloggerek jobban szeretik az őszi, téli szezont, mert akkor lehet öltözködni. Egy unalmas fekete szettet is feldob egy színes kötött sapka vagy egy különleges mintás…..
L-Style Amikor a sminked a holiday 2019.12.15 09:01:42
Igen, már csak kb. egy-két hét van karácsonyig aztán jön a szilveszter, hamarosan az ünnepi időszak kellős közepén leszünk. Ilyenkor elvárt a tökéletes smink és ruha is. Bevallom őszintén én ezzel nem szoktam foglalkozni, mivel nem járok céges karácsonyi bulikba és barátokkal is max. egy kisebb…..
Szinte már hagyomány, hogy minden szezonban bemutatom a kedvenc öltözékeimet magyar tervezőktől. Sajnos a pénztárcám nem lett vastagabb, így ez inkább még mindig csak egy wishlist. Pedig érdemes a sale nevű feliratot keresni, ha designer darabot akarunk venni, mert akciósan picit elérhetőbbek a cuki…..
L-Style Télikabát körkép 2019.12.12 23:21:17
Már többször írtam róla, hogy a tökéletes télikabát megtalálása nagyon nagy kihívás. Vannak szép, színes darabok de nem melegek ha pedig meleg, akkor rondán néz ki. Az üzletekben általában mindig az aktuális trendeknek megfelelő kabátokat árulják, ami nem biztos, hogy mindenkinek jól áll.…..
Már csak 19 nap van hátra karácsonyig, így aki még nem szerezte be az ajándékokat, annak még van egy kis ideje. Néhány évvel korábban már összeállítottam egy divat és design tárgyakat kínáló esemény összefoglalót. Ezt idén ismételten megteszem, számos izgalmas pop-up üzlet vagy kiárusítás lesz…..
Évekkel ezelőtt sokan panaszkodtak arról, hazai divatberkekben, hogy nincs állami támogatás, a kormány nem foglalkozik a divatiparral. Ez mára már megváltozott, kezdetben volt egy nívós divatbemutató, amely a legsikeresebb hazai designer kollekciókat mutatta be. Aztán idén megalakult a Magyar Divat…..
Már kiveséztük a téli ruhatár basic cuccait, sőt arról is értekeztem, hogy hordjunk szoknyát télen is. Most pedig arról fogok, hogy bátran lépjünk túl a fekete, barna és szürke színeken a hideg napokon is. Pár éve pulóvert akartam venni és egyszerűen nem találtam a boltokban olyan darabot, amelynek…..
Igen, tudom, hogy nem kellene vásárolni, még több felesleges holmit felhalmozni vagy egyszerűen jobb, ha spórol az ember. De ez nőként nekem mindig is nagyon nehezen ment. Az utóbbi években nem csak a ruha vásárlással lőttem túl néha, hanem a szépságápolási termékek vételével is. De ezzel úgy…..
Imádom a sorozatokat, ezt már biztos nagyon sokszor leírtam itt. Amit még jobban imádok az a divattal kapcsolatos show-k, ahol trendibbnél trendibb cuccokat hordanak a szereplők. A Bold Type egy amerikai női magazin szerkesztőségében játszódik. A főszereplők Jane, aki író, Kat, a social media…..
A fürdő egy kardinális pontja a lakásnak, hiszen itt lehet relaxálni, kicsit elvonulni a világtól. Imádom hatalmas kádban áztatni magam, gyertyafénnyel és egy pohár pezsgővel. Sajnos, ez belvárosi lakásunkban kivitelezhetetlen, mivel olyan pici, hogy a kád túl sok helyet foglalna el. Így marad a…..
L-Style Bezöldülünk 2019.11.18 15:08:45
Nagyon nagy Instagram függő vagyok, nagyjából ezer különböző külföldi és hazai magazint, személyiséget, bloggert, híroldalt követek. Egyre többet látok olyan posztokat, amelyek a zöldülésről, zero waste otthonról, alakítsd az otthonod környezetbarátabbá, szemetelj kevesebbet témákról szólnak.…..
L-Style 2019.11.20 13:18:40
@midnight coder: Kedves midnight coder! Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed. Más tipp tudnál írni, hogyan védjük a környezetünket?
L-Style Öt magyar designer táska 2019.11.17 08:30:00
Jó néhány évvel ezelőtt már volt egy magyar táskás bejegyzés, de azóta még több szuper hazai designer tervezői táska készül, így szükségesnek láttam a frissítést. Sajnos, még mindig viszonylag magas az áruk a designer tatyóknak, hiszen a legtöbb bőrből készült egyedileg. Nagyon széles a kínálat, a…..
Nos, az én szalagavatómon egy darab kép nem készült rólam, vagyis ha feltúrok valamilyen archívumot előfordulhat, hogy találok. Zöld ruhám volt, külön felső és alsó résszel, sokan megdicsérték. Volt, aki egy filmből kinézett ruhát varratott magának és olyan is volt, aki a helyi plázából szerzett be…..
Közelít a 30-hoz vagy talán már el is múlt, és még mindig szingli, hát ez nem normális. Az emberek azért lesznek barátok mert valamiben hasonlóak, házaspároknak, házas barátaik vannak. De mi van akkor, ha valaki kilóg a sorból és egyedülálló a társaságban, ahol mindenkinek van párja? Most adok pár…..
L-Style A Glossier titka 2019.11.02 14:09:07
Az influencerek nem csak személyek lehetnek, hanem akár egy márka is, esetünkben egy amerikai szépségápolási brand. Nincs olyan nap, hogy az Instagramon ne látnám a Glossier egy-egy termékét, hatalmas kult márkává nőtte ki magát Emily Weiss vezetése alatt. A tavalyi évben minden 32. percben eladtak…..
Lassan-lassan a tél is megérkezik és vége szakad a meleg ősznek. A kliséket itt abba is hagyom. Az utóbbi időben rohamosan megnőtt a ruhatáram de igyekeztem mindig tudatosan vásárolni. Télen én nem szoktam túl vastag pulcsikat venni, hiszen, ahol a napom nagy részét töltöm azaz iroda, ott úgyis megy…..
Az online ismerkedés útvesztőit senkinek nem kell bemutatnom, hiszen az utóbbi időben az egyik legnépszerűbb ismerkedős csatorna a Tinder és társai. Jobbra vagy balra húzol, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Rengeteg álom sztorit hallottam már olyanokról, akik Tinderen keresztül találkoztak és ma…..
Már-már hagyománnyá vált, hogy a tavaszi szezonben górcső alá veszem a magyar designerek darabjait. Sajnos, hiába támogatnám én is őket, még mindig megfizethetetlen számomra egy tervezői ruha. A másik, ami meglepett, hogy nagyon sokan még nem töltötték fel a 2019-es tavaszi-nyári szezon kollekcióit,…..
Már kiveséztük, hogy mit kell viselni, ha üzleti vacsorára megyünk, most azonban az üzletasszony gardróbjának mélyére nézünk. Valóban csak az unalmas szürke-fekete-sötétkék háromszögben öltözködhetünk? Szigorúan térdig érő szoknyában, dekoltázst kicsit sem mutató…..
Az utóbbi időben a bloggerek influencerekké avanzsáltak, hiszen az Instagram csillaga továbbra is fényesen csillog. Ha több millió követővel rendelkezel, világcégek hatalmas pénzeket fognak fizetni csak azért, hogy cuccaikkal kapjanak lencsevégre. Az Instagram megváltoztatta az online életet.…..
vegasztrománia Vegán jambalaya 2019.01.17 17:09:40
A jambalaya (ejtsd: dzsámbálájá, becézve: dzsambi) egy eredetileg kreol származású rizses étel, amit alapvetően hússal, kolbásszal és alapvetően Louisianában készítenek. Újabban csak zöldségekkel és Budapesten is. Köszönhetem mindezt Lillának, a józsefvárosi Dagoba-bisztró főnökasszonyának, akivel…..
L-Style 2019.01.20 20:30:55
@vegasztromania: Persze, nem főtt el teljesen. Én amúgy basmati rizst használtam, az volt itthon. Nagy adag lett, az öcsémmel 2 napig fogjuk enni. A lényeg, hogy finom lett.