Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heroldoftheda

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Folytatódik a Top 10-es rovatunk. Jövő héten kerül a hazai mozikba a Green Lantern Ryan Reynolds főszereplésével. A kritikák és a nézők véleménye egyaránt lesújtó volt a DC szuperhőséről készült filmről és épp ezért gondoltam összeszedem az igazán rossz szuperhős…..
heroldoftheda 2011.08.04 19:57:36
@billy reed: Szerintem a legnagyobb baj az volt a pókember filmekkel, hogy eltűntek a karakter jellegzetességei. Nem volt olyan poénos, meg beszólogató mint amennyire kellett volna, ehhez persze hozzájárul a színész balfaszsága is, de szerintem rosszul volt megírva, vagy lehet, hogy csak instruálva. Mindenesetre számomra minden elveszett a hősből, ami emberivé és szerethetővé tette. Kicsit balfasz volt mindig is, de nem ennyire tutyimutyi, meg nyivákolós. Voltak problémái, nagyon is emberi problémái, de valahogy nem így kezelte őket mint a filmekben. Szerintem.
Filmdroid Top 10 mozis varázslók 2011.07.09 20:00:00
Egy hét múlva kis hazánkban is a mozikban dübörög Harry Potter legújabb kalandja. J. K. Rowling varázslóeposzának utolsó darabja kapcsán összeszedtem a mozis világ legismertebb varázslóit. A lista szubjektív. Várom a Ti véleményeteket is. Ki maradt ki a listáról? Nektek ki a…..
heroldoftheda 2011.07.11 16:51:46
@Andie: Szerintem a visszatérés a halálból nem egy szar trükk például.
Geekblog Spock szarik a világra 2011.05.27 22:12:00
Bruno Mars és Leonard Nimoy. Év klippje. Ennyi. ..
Na, kérem szépen, aki a mostani epizód után is azt állítja, a Trónok harca lassú és unalmas, az hazudik, ez az egy óra konkrétan 22 percnek tűnt a kanapé szélén feszülten üldögélve. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Cat elkapta Tyriont, most viszont királyvárban (csak egy makett)…..
heroldoftheda 2011.05.17 14:54:18
@chrisred: hát ja de azért komolyabban veszi a dolgot mint Ned. Legalábbis így első blikkre. Mondjuk lehet, hogy csak a gyűlölet miatt amit az előző királyi család iránt érez. A fenébe el kéne olvasni a könyveket.:)
heroldoftheda 2011.05.17 15:36:12
@Cpt. Flint: köszönöm de már én is megtaláltam, félek, hogy nem fogom tudni egy könnyen lerakni.:)
Nos, a királyi pereputty csak elérte Királyvárat, ami egy fokkal vidámabb környéknek tűnik első blikkre, mint Deres, ahol hideg van, és mindent szürkéskék szűrőn át láttat az operatőr. Királyvár kellemes pasztellszínekben pompázik, ki is lóg belőle Ned, mint az egy szem…..
heroldoftheda 2011.05.04 08:29:53
@Chin: Nem ő lesz az. Egyrészről mondva sincs, meg nem úgy van beállítva a jelenet. Amikor a Lannistereket szidja Robert egy pillanatra sem mutatják az öreget csak Jaime-t. Szóval szerintem nem ő az. Meg mintha láttam volna képet az apjukról és egy másik színész fogja játszani majd.
Darkest Hour - The Human Romance (Century Media) A metál színtérnek vannak alakjai, akikhez egy bizonyos hangzás köthető. Az egyik közülük Peter Wichers, a Soilwork gitárosa, aki hosszabb ideje producerként is dolgozik, illetve most emellett visszatért zenekarába. Az ő kezei alatt…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
 Egy kis poén kedd estére. Angolul tudók előnyben, de azoknak is érdemes megnézniük az alábbi videókat, akik nem értik tökéletesen a nyelvet. A sztori röviden: a videóban a Jóképű Férfiak Klubjának rendes gyűlését kísérhetjük figyelemmel, amelynek Jimmy Kimmel az…..
Ahogy a cím is "sugallja" néhány olyan színészről esik szó az alábbiakban, aki egy adott műfajt részesített leginkább előnyben, majd hirtelen egy másik terepen is kipróbálta magát. Csupán 10 emberről olvashattok, rajtuk kívül akad még néhány, akiről belefért volna…..
Filmdroid The Expendables 2010.08.30 22:01:00
  Gyorsan teltek az évek, a 80-as és 90-es akciósztárjai pedig keserű szájízzel vették tudomásul, hogy már alig kíváncsi rájuk valaki. Már nem az ő poszterük feszít a falakon és már nem vonulnak tömegével az emberek a filmjeikre. A többség – pl. Dolph Lundgren,…..
Pazar. Csak a 80-as években voltak képesek ilyesmire, ha valaki nekiugrott egy csapatnyi fegyveres egyik tagjának, akkor a másik gonosz nem emelte célzásra a fegyverét, hanem megvárta, míg fűbe harap. Kb. itt is ez a szitu, de legalább úgy nyeljük le, mint egy kakaós…..
  Korán kelni borzalom. A testem még álomban, gyomrom kavarog, epém mar, a faszom áll, hólyagom tele pisával. Állófasszal nehéz hugyozni, türelmetlen ásítások lankadásig. Pisa. Tükör. Úristen. Felöltözök, lassan, kedvtelenül. Libabőr polóval, farmer, ajtó, irány a…..
heroldoftheda 2010.06.30 00:43:45