Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pénzügyi tervező

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hirdetés Mindenki, de tényleg, MINDENKI ismeri a Top Geart. Ezt az autós műsort játsszák a BBC-n, meg ezer más nemzetközi csatornán, sőt, itthon is a tévében. Utóbbit nem akarom nagyon minősíteni, olyan, mintha valaki kölcsönbe kapná a Mona Lisát, és rózsaszín alkoholos…..
Mosz találtam a neten: http://www.sulinet.hu/beniani/Egy korábbi cikk az index.hu -n: http://index.hu/gazdasag/magyar/mofru060908 Monetáris Fruzsina és a pénzszűz fiatalok |2006. szeptember 16., szombat 08:50 | Frissítve: 2006. szeptember 16.A magyar lakosság pénzügyi…..
 Na aki ingyen szeretné a pénzügyi ismereteit bővíteni, annak itt egy lehetőség."http://www.cashflow101.eoldal.hu/" csak apróbetűs a felirat, de ingyen van!! (bár krvés az info)És hogy mi a Cashflow 101? Bővebben (mondjuk) itt: "http://www.cf101.hu/" -…..
 Kezdük az alapoknál! (forrás: PSZÁF) I. - csak a legfontosabbak Adós Adósnak nevezzük azt a személyt, aki jogosult a Bank szolgáltatásának igénybevételére, akinek a Bank a kölcsönszerződés szerint a hitelt adja. Adósminősítés Adósminősítésnek nevezzük azt,…..
Pénzügyi Kultúra Beköszönő! 2009.08.17 13:39:00
Köszöntelek oldalamon!Ezt a blogot arra szánom, ami a röviden összefoglalja a hétköznapi pénzügyeket, információt közöljön és javítsa (ha tudja) az általános pénzügyi ismereteit annak, aki olvassa. Nincs támogató, nem kapok ezért semmilyen plussz juttatást. Csak…..