Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brad Clooney

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú ideje keressük azokat az égitesteket a végtelen világűrben, melyeken kialakulhatott az élet, vagy amelyeken adottak a feltételek az élet későbbi kialakulásához, netán a terraformáláshoz (amikor egy planétát mi magunk teszünk lakhatóvá, a körülmények alakításával). A tudomány mai állása…..
HamPLÓ "Vesztberlin" 2011.10.11 12:13:00
Azon filózom, miért van az, hogy akárhányszor járok Berlinben, a volt Nyugat-Berlinről mindig felületes benyomásokat sikerül csak szereznem. A Zoologischer Garten pályaudvar és az Állatkert kivételével nem sikerült még igazán személyes emléket szereznem itt, pedig az esetek többségében még a…..
Nem telik el nap úgy, hogy ne látnánk új cikket a különböző lapokban a sertésinfluenzáról, amit egyébként valamilyen okból a magyar média újinfluenzaként, illetve H1N1 influenzaként emleget, de ha már annyira WHO-kompatibilisek akarunk lenni, akkor a Pandemic H1N1/2009 jelölést…..
"Az értékőrző hagyománytisztelet szándékától vezetve, a város évszázadok során formálódott és kialakult jelképeiről, azok méltó alkalmazásáról" - így kezdődik a város új rendelete, amely Kecskemét címerének, zászlajának és a "Kecskemét" szónak…..
Az EU nemrégiben fogadta el a (már régóta tervezett) jogszabályt, melynek értelmében fokozatosan betiltják az európai piacokon a hagyományos (wolfram-szálas) izzók gyártását és forgalmazását. Mától nem lehet gyártani 100 Wattos izzókat, jövőre a 75, 2012-től a 40 és 25…..
Calvin Harris megcsinálta az emberiség álomhangszerét: igazi, élő csajok bőrén lehet játszani vele. A titok megoldása egy új festék, a Bare Conductive, ami bőrre kenhető és vezeti az elektromosságot. Az ezzel bevont felületeket ha kívülről megérintjük, már létre is jön a…..