Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alpine110

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
alpine110 2011.03.25 15:00:34
Megdöbbentett a Budapesti Közterület fenntartó Vállalat szóvivőjének Inforádióban tett nyilatkozata: Nem hozza nyilvánosságra a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., hogy a város melyik részén mikor tart lomtalanítást: erről célzottan az adott körzetben lakókat, illetve a…..
              Tegnap kezdődtek Párizsban a nagy divatházak Haute Couture bemutatói…, Ezt az információt pedig nem máshonnan, mint a Samsung Galaxy Tab, Fashion News alkalmazásából tudtam meg, ami napi…..
A sport hagyományos értelmezésén nevelkedett tömegek számára sokkoló lehet szembesülni azzal, ami Biciklisfutár Európa-bajnokság címén zajlik Budapesten. Az általános elképedésnek csak az szab gátat, hogy bár Európa legtöbb országából, sőt, Japánból is érkeztek…..
Gróf Kinsky Nusi (Gróf Kinsky Jenő) magasugrása a Nemzeti Lovarda udvaránGróf Esterházy Mihály, 1885 „ pillanatnyi fényképezése” 2010-04-02 05:55 volt utoljára, eszembe jutott, a legpozitívabb bejegyzés volt eddig. Akkor mégegyszer!Ezt mindenkinek ismernie kell,…..
alpine110 2010.04.02 10:02:56
mentem múltkor dolgozni az egészségház utcán, és volt újságíró kollégám, sike sanyi elkapott egy rövid nyilatkozatra, ami aztán megjelent a hevesmegyei hírlap vasárnapi számában, meg itt is:http://heol.hu/heves/kozelet/vizsgaidoszak-mas-ez-mar-mint-husz-eve-280222amúgy baromi sok…..
  sírvaröhögés. szombaton zh-t írattam. gyöngyszemek születtek ma is. az egyszerűség kedvéért idemásolom az egész dolgozatot, de csak a blőd válaszokkal. 28 hallgatóból a zömének gőze nem volt a jugoszláv utódállamokról, meg arról sem, hogy hol van a mont blanc.…..
Dumagaléria Susogós Mackók 2009.11.04 14:02:00
Gőzerővel "dumálnak" a fiúk hétfő esténként továbbra is.Újdonság hogy a régi megszokott dumagépek között találkozhatunk új arcokkal is. Az heti adásban láthattuk Mogács Dánielt mint új hús már korosztály tekintetben. A fiatalember többeknek ismerős lehet a Comedy…..
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..