Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokedli

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örök élet. Ingyen sör. Adócsökkentés! Több évnyi társadalmi vita és nyílt egyeztetés után, a civil szervezetek, az államapparátus magas rangú tisztviselői, nemzetközi hírű professzorok, és 6700 szakértő bevonásával elkészült a Kétfarkú Kutya Párt Legyen minden…..
hokedli 2010.08.03 11:20:13
@lószúnyog: én szívesen lennék az egyik intergalaktikus kapu őre. :)
hogy tegnap a Markó utcában volt dolga, elgondolkozva megy a bíróság felé, amikor szembetalálkozik egy párral, akik láthatólag bentről érkeznek, valami perről. A nagynéném felnéz, amikor a nő annyit mond: "Ne harapjál!" A nő egyik arcfele tele van friss, piros…..
hokedli 2010.01.21 18:43:42
@Frady Endre: wehhehhe. ez tök jó. :)
Frady Endre a neve mellett a költeményével is azonnal lenyügözött. A szóvicces nevű művész az index ügyeleti postaládájába küldte el az alant olvasható, a BKV-sofőrök sztrájkjára reflektáló remeket, ami a politikai-közéleti költészet többszáz éves magyar hagyományát…..
hokedli 2010.01.21 18:14:38
József Etella a nagy szubeurópai költő, József Attila költött nővére. Közös tudást és szellemi anyagot birtokolt az öccsével, miközben életét kiscselédként tengette. Ő írta a magyar irodalom legnagyobb verseskötetének, a Medvetáncnak néma női társkötetét: ez a máig…..