Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misbelief

81 bejegyzést írt és 468 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van ilyen ember, és ez most nem poén, nem kamu. Nem lájkvadászat. Milyen lehet az élete? Van neki valódi élete a Facebookon kívül? Mi lehet ott? Sivárság. Mit tesz a fotóival? Mit? Megnézi. És? Megmutatja egy embernek? Kettőnek? Kinek? Nincs jelen az igazi valóságban, nincs…..
misbelief 2015.11.08 09:54:28
Az alapítók csak a Forbesnak mesélték el, milyen volt megélni, hogy ígéretesen induló startupjuk végül elvérzett. Több évnyi küzdelem, 150 ezer felhasználó, több mint 300 ezer dollár…..
A piliscsabai, római katolikus Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2 kisdiákja reggelente elkésik a napkezdő miséről. A szülők egy fegyelemre nevelő levelet kaptak az intézménytől, melyben kiemelik: hogy aki késik, annál egy…..
MIKOR lesz már vége ennek a folyamatos, töretlen nyomulásnak? Napok óta nyomaszt, mert már hallható rádióban is ez a rettenetes szám. Bár a jellegzetes nemtelen hangszínből lehetett volna sejteni, de rémálmunkban se mertük volna gondolni, hogy ez a borzasztó Majka visszavágós…..
Magyarország legnagyobb televíziós személyisége a hétvége médiaeseménye után, nem vette túl jól a jogos kritikát, és következő frappáns szánalmas írással válaszolt. Kedves Ceglédi Zoltán!Sokat gondolkoztam azon, hogy reagáljak-e arra mocskos, szennyre, amit papírra vetett,…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
misbelief 2012.08.29 11:09:10
@jeremyy: "Ruhácskában, "napszemcsiben", kosárkával elöl "sétagaloppoznak" öööööötttel, mert nekik most épp az a fejlövésük h. "szexésnyújorkosat" játszanak és kurva trendik, meg menők és aznap épp egészségesen akarnak élni és a kis piros cipőjükhöz mennyire megy a bringa amit reggel felvettek! Ez itt nem Amsterdam v. vmelyik metropolis."

Kiváló jellemrajz. :DDD
Szia Tibi, Talán emlékszel még rám, korábban már írtam pár bejegyzést (Horgász, 3nevű ember ...) Sajnos eddig nem nagyon volt időm, a haverok se nagyon értek rá, de most itt van két újabb, remélem ez is tetszeni fog. /Kibaszottul tetszik, szavannai hiénaként ugattam…..
  A Modoros történetének legjobb (olvasói) posztja eddig. Hálaérzés tölti szívünk, ha meglátjuk jó Urban Gorillánkat. Köszönjük Neki.    A negatív sznobizmus „Gyakran járok elegáns és drága éttermekbe, amiknek legendás konyhája van, na de a menza a…..
Hé!Te, aki hobbiból zenélgetsz, goblejneket gyártasz, verseket fabrikálsz, blogot írsz, tánccsoportban ugrálsz, színdarabokban játszol - és nappal dolgozol és fáj a szemed, és művészeteddel minket traktálsz: hunyd be a szemed és csendben figyelj rám! Adj egy percet nekem az…..
addict Te is gáz vagy részegen? 2011.09.04 10:44:00
Részegen minden kicsit más. Jobbak a zenek, szebbek a lányok, felszabadultabb a hangulat és mi is levetkőzzük a gátlásainkat. Mindent másképp látunk, mint amilyen valójában. De vajon milyennek látnak minket mások?Erre a kérdésre ad választ a Byturen.com kampánya, amiben egy…..
addict Mentolos parkolójegy 2011.07.01 10:00:00
Vannak olyan reklámok, melyeket látva egyetlen kérdés fogalmazódhat meg bennünk: miért nem nekünk jutott az eszünkbe? Ilyen a Wrigley ambient kampánya is, amely a márka legújabb, Extra Polar Fresh nevű rágóját népszerűsítette. A német BBDO Proximity reklámügynökségnek nem…..
Gasztroszex Nem tűzben, parázson 2011.06.16 09:00:00
Gyakorló pedagógusként bátran állíthatom, hogy legtöbb kollégámhoz hasonlóan a dolgok egyszerű végét próbálom általában megfogni. Nincs ez másként és főképp igaz ez az osztálykirándulásra.Nem a kötelező alól húzom ki magam, hanem úgy intézem a dolgomat, hogy a…..
hogyvolt VV4 - 4x102 2011.03.29 15:15:00
Anikó azt hitte, ennél már nem lehet rosszabb. És akkor még nem is tudta, hogy Lacafacával kell töltenie az éjszakát. Én is azt hittem, többször már nem fog leégni a mikró, aztán mégiscsak. Mindketten elfeledkeztünk arról, hogy hinni a templomban kell. Azért van, akinek jobb…..
hogyvolt VV4 - 4X83 2011.03.10 15:00:00
Bekövetkezett, amitől rettegtem. Jaj, dehogy a Béci kihívására gondolok, lekéstem a kihívást. Igen, nyomós okom volt rá, pofáztam telefonon. Mivel pénteken retro buliba megyek a barátnőmmel, és már csak kerek két nap van készülődni, az olyan égető kérdéseket, mint hogy…..
hogyvolt VV4 - 4X39 2011.01.23 10:30:00
Hát felvirradt a nap, mikor választ kaptunk a gyötrő kérdésre, kit visz magával párbajozni az S-Modell. Én effektíve nem lepődtem meg, annak még jobban örülök, hogy Andrisról végre lecincálták a zakót, csak ne támaszkodna úgy a stúdióban, mint a sarki Hatcsöcsű (az…..
hogyvolt VV4 - 4X33 2011.01.17 10:00:00
Béci ma porszívóval indítja a napot, anyázás helyett azonban unalmas képeket kapunk a reggeli cihelődésről, Zsófi fogat mos, Gigi edz, Laci szobabiciklizik. Anikó kicsit húzza Gigit a konyhában az éjszakai, nem egyértelmű zajokról, Gigi viháncolva visszautasítja, aztán jön…..
misbelief 2011.01.17 11:28:13
@forza 1000 komment: "Alkesz képét (különösen az ABBA esten hozott jelmezes verzióját a német focista parókával)"

Nem német focista, hanem EGY AZ EGYBEN Homonyik Sándor!!!
Nagy!..
misbelief 2011.01.14 22:31:24
Jon Lajoie: Radio Friendly Song
www.youtube.com/watch?v=A0Gs4xGw1Eg

(...)
All these fucking unoriginal pussies that don't have anything to say.
I'm not homophobic but this song is so fucking gay.
(...)
hogyvolt VV4 - 4X30 2011.01.14 09:00:00
Lilu szürke farmerja lassan magától megállna a sarokban, esküszöm, ma szakítok időt és megnézem, mi a tavaszi-nyári divat, mert az oké, hogy én a férjem kinyúlt xxl-es kapucnis felsőjében ülök, erősítve ezzel a „legyél mindig csinos feleség otthon” mozgalmat, de…..
hogyvolt VV4 - 4X21 2011.01.05 11:49:00
Ennyi fájdalmat, szenvedést Zsákos Frodó és hű barátja, Samu nem élt át, míg vitték az Egy Gyűrűt Mordor felé, én mondom. Keserű könnyek, búcsú, elválás, a tündék ideje lejárt. Meg Gináé is. A jó Szürke Gandalf, miket beszélek, Stohl Buci bácsi tegnap olyan szigorú és…..
hogyvolt VV4 - 4X19 2011.01.03 10:47:00
43-57%-os állással kezdjük a VV4 második párbaját, tele a stúdió, Nemoék tépik a húrokat, Balázs, egy perced van, hogy levedd azt a zakót, Lilu, keress meg privátban, KELL a felsőd, most! Mi? Gigi és Jerzsi csókolózni fognak, végül is, már három napja nem hallottunk felőlük,…..