Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ju.hé

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos megint egy cikket linkel be a Zugügyvéd, de a téma mindenképp erre a blogra való.Jó hírnév megsértése, és minősített iratok felhasználása közben elkövetett titoksértés miatt készül pert indítani Kántorné Burus Zsuzsanna, a Komárom-Esztergom megyei bíróság elnöke…..
Ju.hé 2008.03.12 00:09:30
Úgy látszik most ez a trend egyes bíróságokon, hogy a jegyzőkönyvek miatt szórakoznak egyes ügyvédekkel, a minap a Zugügyvédet is megfeddte egy megyei bíró, hogy fejből mert idézni egy tanúvallomást - egyébként pontosan - és nem papírokból.Szia Zugügyvéd! Milyen…..
A Zugügyvéd újabb történetet kapott az igazságszolgáltatás bugyrairól. Sajnos ez az eset is azt igazolja, miként lehet a büntetőjoggal visszaélni egy üzleti vita során.   Tisztelt Zugügyvéd !      A történetemet egyrészt azért írom le, hogy konkrét…..
A Zugügyvéd pályázatot ír ki az alábbi ügy értelmezésére, már csak azért is, hogy az olvasók lássák mi mindennel kell megküzdeni egy jogi blog szerkesztése folytán. A fődíj egy 1997-es kis szürke Ptk.   Tisztelt Zugügyvéd! Pénzember (Pe) kölcsön ad…..