Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pook

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatrajongók eddig is kedvelték a csatornát, hiszen itt aztán lehetett tobzódni ezerrel, a teljes CSI család mellett Kés/Alatt, Narancsvidék, Simpsons, Szex és New York, és még ki tudja hány, szívünknek oly kedves kis darab (Lois és Clarke) is itt volt látható, de a 2007-es…..
Sportot a héten nem nagyon ajánlottunk, hát mára azért maradt egy csemege, Arsenal-Liverpool a Premier League-ből, igazi rangadó a sport2 műsorán 17:00-től. Ezzel párhuzamosan a sport1-en a magyar hokisok esnek neki a franciáknak, jó meccsnek tűnik ez is, igazi sportrajongók igazi…..
Szeretjük a Duna Tv-t, nem győzzük eleget hangoztatni, mert jó sorozatokat vetítenek (Hivatal, Elnök emberei ismétlés) és filmek terén is képesek valami kis színt vinni a nagy büdös magyar médiaposványba, a Piedone filmek és német vígjátékok tengerébe. Legújabb…..
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról. És persze a külföldi lapokban…..
pook 2006.11.08 00:46:29
pook 2006.11.08 00:48:31
pook 2006.11.08 00:50:11
Senki ne kérdezze, miért, de szombat délelőtt fél tizenkettőkor megszólalt a Kossuth a konyhai kisrádión. Pár perccel később rákerestem, a Lehalászás című műsor ment. Csak azért akartam tudni, hogy mit hallgatok, mert pont egy olyan blokk közepén sikerült a közszolgálati…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
Nagy fába vágta a fejszéjét a TV 2, amikor úgy döntött, hogy Magyarországon elsőként elkészíti egy amerikai sorozat remake-jét, ráadásul nem is valami szappanoperát választottak ki erre a célra – ebben azért már van rutinunk – hanem egy szituációs komédiát, a…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
Az RTL Klub őszi sorozatkínálatából tallózunk ismét, most nem macsós-börtönszökős, hanem finoman odamondogatós, csokifüggő rendőrnős sorozat kerül terítékre. The Closer címen fut egyelőre az ertéeles köztudatban is a Kyra Sedgwick főszereplésével készült 2005-ös…..
A magyar televíziók kollektíve leszarják a magyar futballt, és ezen a mostanában az MLSZ-ben tapasztalható, rendcsinálásnak álcázott mutyizás fényében oly nagyon még csodálkozni sem lehet. Az RTL beintett az NB1-nek, nekik a nézettséget (állítólag) hozó Ferencváros nélkül…..
comment:com Visszavárunk, Henrik 2006.08.02 11:33:00
Két hónap után tök világos, hogy Jakupcsek nem vált be a Mokkában. A magyarul csak alapfokon beszélő Klaudia legalább kedves volt, meg intuitív, saját pocakja mögül kikandikálva minden nőt megdicsért, hogy milyen fiatal, meg szép, és még Juhász Árpád is a…..
pook 2006.08.02 19:52:05
Szeretne Ön is kézzel varrt, süppedős bőrfotelt és kokainhalmokkal megrakott füstüveg dohányzóasztalt? Minden vágya, hogy Győzike a lába előtt csússzon még egy évadért könyörögve? Le akarja ugatni Havas Henriket? Legyen Ön is programigazgató valamelyik kereskedelmi…..