Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mondial

25 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
Mondial 2011.08.02 11:49:47
@xaba99: mármint a bicajukat? :)
Mondial 2011.08.02 11:53:05
@Mészáros Laci: ez csak egy figyelemfelkeltő akció volt. valsz a büdzséből ott nem szívesen költenének luxusmercik árára :)
Mondial 2011.08.02 12:08:14
@xaba99: véleményem szerint az egyik rolls a tied a videon! maj szólok is a polgármester mukinak!
mondial Elődöntők 2011.06.26 18:58:00
Csak összejött az álomdöntő végül, még ha nem is olyan simán, mint ahogy sokan várták.Az Egyesült Államok játéka továbbra sem lehengerlő, meddő fölényben játsszák meccseiket, helyzet kevés akad és ezután a meccs után, talán Bradley is rájön, hogy kár Donovant a kispadon…..
mondial Panama-El Salvador 2011.06.26 11:55:00
Igazi közép amerikai derbi, két hasonló képességű csapat, valsz örült is mindkettő a másiknak. Israel megint kihagyta Osei Romerot, komolyan mondom nem értem én ezt az embert, a panamaiaknál nagy meglepetés nem volt a kezdőcsapatban.A játékvezető nem állt épp a helyzet…..
Az El Tri összeállításában meglepetés nem volt, a legutóbbi mérkőzésen látott csapat kezdett. Tehát Talavera-Juarez, Moreno, Marquez, Salcido-I. Castro, Torrado-Barrera, dos Dantos, Guardado-HernándezAz eddig látott meccseik alapján nem igazán gondolhattul, hogy Guatemala komolyabb…..
http://sportgeza.hu/futball/2011/06/24/dennis_marshall/25 éves volt ..
Egy igazi közép amerikai csúcsrangadóval indult az egyenes kieséses szakasz. A három vb résztvevős Costa Rica, a 2 vb szereplős Honduras ellen. A tornán eddig látottak alapján talán egy fokkal a ticok voltak az esélyesebbek, ráadásul Hondurast a váratlan eredmények mellett,…..
A nap egyértelmű vesztese számomra Jamaika. Már a tegnapi meccsükön fejtegettem, hogy nem biztos, hogy a Reggea Boyz jár jobban azzal, hogy mindhárom meccsükön odatették magukat, Honduras könnyebb ellenfelet kaphat csoportmásodikként. És ez tökéletesen be is jött.A képlet…..
Az első mérkőzésen nagyon egyszerű volt a helyzet. Guatemalának a továbbjutáshoz 3 góllal kellett vernie a Spice Boyzt, hogy így a csoportharmadikok versenyében tutira megelőzzék El Salvadort és a grenadaiak eddigi teljesítményéből kiindulva ez nem is tűnt nehéz feladatnak. Elég…..
Kezdjük az egyszerűbb meccsel, ami időrendben is előrébb volt és, ami létfontosságúnak tűnt a továbbjutás szempontjából. A kanadaiak az eső meccsükön masszív csapat benyomását keltették, míg a Gwada Boyznak nagyon nem volt szerencséje Panama ellen, de most sem. Már a 4.-ik…..
Most kicsit ugrunk a meccsek sorrendjében és előrevesszük az A csoport harmadik körét, amit tegnap éjjel bonyolítottak le.Az első meccs Salvador és Kuba összecsapása volt, ahol a tét Salvador számára volt jelentős, győzelemmel, lehetőleg minél nagyobb gólkülönbségű…..
Kicsit le vagyunk maradva, de nem baj. :) A B csoport második fordulójának nagy kérdése az volt, hogy Jamaica az első meccsen nyújtott, 98-asra emlékeztető, szép támadásos fociját be tudja e egy komolyabb ellenfél ellen is mutatni, mert hát valljuk be őszintén Grenada azért nem a…..
mondial doppingbalhé2 2011.06.10 19:22:41
Chuck Blazer, aki nagy fejes a Concacafnál, úgy nyilatkozott, hogy ma üléseznek arról, hogy engedélyezzék e Mexikónak, hogy a kiesett játékosokat pótolják e vagy sem. Ez abból a szempontból érdekes és nem biztos, hogy fair play gyanús, mert, ha egy csapatból sérülés miatt 5-6…..
Az öt mexikóit tehát kizárták a keretből és mivel már Osorio is elhagyta a csapatot már csak 17-en vannak. A szövetség azóta próbálja magyarázni a dolgokat, miszerint fertőzött hússal kerülhetett a szervezetükbe az említett szer, ugyanaz a hivatkozási alap, mint a bicajos…..
mondial Csúszás... 2011.06.10 01:27:00
Pörögnek az események, pedig még meccs sincs...a mai meccsek helyszínén az észak karolinai Charlotte Bank of Amerika Stadiumban evakuálni kellett a nézőket, mert a kezdés előtt elektronikus vihar! támadt. Én még ilyen indokkal nem hallottam meccs csúszást... és még ennyit…..
mondial Doppingbalhé 2011.06.10 00:51:00
Pár órával a meccs előtt a mexikóiak 5 játékosukat kizárták a keretből, mert lebuktak a házi doppingvizsgálaton. A névsor a következő: Ochoa, Maza Rodriguez, Duenas, Bermúdez és Zinha. Ráadásul az edzőtáborban csinálták tutira, mert mindannyian ugyanazzal a…..
Szegény kis Gwada Boyz, nem indulhat a vb-n ugye szemét franciák miatt, lenyilatkozzák, h ez a torna olyan nekik, mint egy világbajnokság, a Marseillest kell hallgatniuk himnusz gyanánt és akkor az első meccsük egy ilyen, tulképp az első félidő utolsó negyed órájában minden…..
mondial C-csoport 2011.06.07 14:21:19
Ha van ilyen, akkor mindenképpen a halálcsoport, hisz két korábbi győztes is itt van(Kanada, Usa), a saját kis vb-jüket játszó, az utóbbi tornákon nagy meglepetéseket okozó Guadeloupe és a kemény panamai válogatott, az Egyesült Államok mögött megjósolhatatlan a…..
mondial Honduras-Guatemala 0-0 2011.06.07 13:56:14
Na végre az első igazi rangadó! Az első kemény meccs, ahol ugyan van esélyes, de senki sem hitte, hogy a tornán eddig tapasztalt különbség lesz a csapatok között. A két csapat valószínű bevándorló honfitársai remek hangulatot teremtettek, igazi hamisíthatatlan közép amerikai…..
mondial Jamaica-Grenada 4-0 2011.06.07 13:34:26
A B csoport küzdelmeivel folytatódott a második nap és egy igazi karibi rangadóval. A Reggea Boyz a Spice Boyz ellen. :) A jamaicai csapatra sokan azt mondják, hogy jobb, mint a 98-as történelmi és mivel tavaly megnyerték a Karibi kupát, kíváncsian vártam, hogy mit mutatnak. Nagy…..
mondial Mexikó-El Salvador 5-0 2011.06.06 13:24:00
A hangulat már pazar volt a kezdésre, majdnem telt ház, mintha az Azték stadionban lettünk volna. Nem hiába, Mexikó fullos csapattal jött, csak Vela és Johnny Magallón hiányzik, már akinek, hisz ők amúgy sem lennének kezdők. Az amcsik elleni párharc igazi gigászok csatája is lehet…..
mondial Costa Rica-Kuba 5-0 2011.06.06 12:52:00
Mindenképpen meglepő volt a kezdőcsapatokat elnézve, hogy a costa ricaiaknál nem szerepelt a nagy dérrel dúrral beharangozott Ruiz, őt lehet, hogy későbbre tartogatja La Volpe? Ha már itt tartunk jegyezzük meg, hogy a tornán két edző van, amely nyert már Gold Cupot, az amerikai…..
mondial B-csoport 2011.06.05 21:48:00
 A B-csoportból lesz talán a legkönnyebben továbbjutni harmadikként, mert itt tűnik a legkevésbé megjósolhatónak az első hely sorsa(nincs Mexikó és USA), illetve itt szerepel a torna leggyengébb csapata Grenada. A csoport favoritja a tavalyi vb résztvevőHonduras: amely a tornán…..
mondial A csoport/ nyitány előtt 2011.06.05 19:59:00
Az első benyomásaim a kereteket böngészve vegyesek. Nagyszerű, hogy Mexikó és az Egyesült Államok a legerősebb csapatával vesz részt az eseményen(keretek itt), de ebből következtethetően a többieknek nincs sok esélyük. Vagy legalábbis még most nem látszik, hogy melyik csapatnak…..
mondial Gold Cup 2011 2011.06.05 17:15:00
Indul az év második kontinenstornája, mintegy bemelegítésképpen a Copa Americára, ami ugye júliusban lesz. Hagyományosan az Egyesült Államokban rendezik az eseményt, ez az idei sorrendben 11.-ik torna 1991 óta és mindössze kétszer: 1993-ban és 2003-ban rendeztek Mexikóban is…..