Regisztráció Blogot indítok
Adatok
érdekes5

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dunaújvárosi edzőtábort követően a jt kijelölte a 2009-10. évi első osztályú bírói keretet. A játékvezetői egyesület döntése értelmében 11 vezető- és 16 vonalbíróból áll a névsor. A két szerepkör között lehetségesek mozgások, de nem lesznek gyakoriak. Szeptember…..
érdekes5 2009.08.31 18:29:24
@zsolt007: Sok mindent nem értesz az látszik. Furcsa véleményeket szoktál írni. Látszik , hogy nem értesz hozzá. A játékvezetők korát az ííhf szabályozza. A jt elnök mint sok országban aktív, de valószínű, hogy tudja Ő hogy mikor akarja abbahagyni. Minden esetre jó dolgokat próbálnak bevezetni. Ehhez elgyen inkább sok segítsége, mint olyanok véleménye mind a tied, okosságokat mondani nem tudsz. Indul játékvezetői tanfolyam jelentkezz és akkor rögtön másképp fogod látni a dolgokat.
érdekes5 2009.08.31 23:23:18
@zsolt007: nem volt neked semmi ismerősőd, csak kevered a ...... menj közéjük és hagyd a tanár úrat békében. nekem minden elismerésem az ővé és persze társaié is. ne okoskodj mutasd meg hogy kell de te még korcsolyát sem tudsz a lábadra venni.
A mérkőzés első húsz percében nagyon jó, az első felében összességében jó játékot mutatott a magyar ifjúsági válogatott Szlovákia legjobb 1994-es születésű hokisai ellen. A második fél órában a mieink teljesítménye jelentősen romlott, így ellenfelünknek nem is kellett…..