Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szeretember

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világbajnokság D csoportjának esti mérkőzésén az eddigi idők legfiatalabb német válogatottja Ausztráliával ütközött meg. A nationalelf Podolski révén hamar előnybe került, amit Klose a szünetig még növelni is tudott.Részletek itt! ..
A dél-afrikai világbajnokság D csoportjának első mérkőzésén a szerbek a legfitalabb (24 év és 300 nap) válogatottal, Ghánával találkoztak. A jó iramú, ám gól nélküli első félidő után Ghána a VB első büntetőjével szerezte meg a vezetést és a győzelmet is.Részletek…..
Az Anglia - Egyesült Államok meglepetés döntetlenje után, most a C csoport másik két együttese mérettetett meg. Mondhatni előnyős helyzetből, hiszen ha nem döntetlen születik, akkor a győztes egyből a csoport élére kerül. Szlovénia ki is használta a kínálkozó…..
Danny Jordaan a világbajnokság főszervezője, beismerte a BBC News-nak, hogy nagyon sokan élnek panasszal a vuvuzellák miatt.Részletek itt! ..
David James megvédte angol kapustársát, Robert Greent, miután a West Ham hálóőrének hibája csapata 3 pontjába került a C csoport nyitómeccsén.Részletek itt!..
Az angol válogatott játékosa, Ledley King nagy valószínűséggel kihagyja csapata következő csoportmeccsét, miután az Amerikai Egyesült Államok elleni, 1:1-el végződő mérkőzésen megsérült a lágyéka.Részletek itt! ..
Olaszország középpályása, Gennaro Gattuso visszavonul a válogatottságtól a világbajnokság után.Részletek itt! ..
Miguel Pinto, Chile kapusa, és a középpályás Rodrigo Tello Honduras elleni csütörtöki meccs jár a fejükben, még miközben a többiek nyitómérkőzéseit nézik is.Részletek itt!..
Brazília csatára, Luis Fabiano nem igazán stresszel a mögötte álló szezonban mutatott válogatottbeli gólszegény játéka miatt.Részletek itt!..
A VB második játéknapjának utolsó mérkőzésén a ’testvérek’ találkoztak egymással. A kemény mérkőzésen a korai angol vezetés után megszületett a VB első potyája, melynek köszönhetően pontosztozkodással zárult az Anglia-USA találkozó. Részletek itt! ..
NokiaGuru WWW.NOKIAGURU.HU 2009.09.01 10:18:11
SZIASZTOK! ELKÖLTÖZTÜNK!!! MÁTÓL A WWW.NOKIAGURU.HU -N ELÉRHETŐ WEBOLDALUNK! GYERTEK ÉS REGISZTRÁLJATOK!!!!..
Nem sokkal a V11 frissités után (ami nem győzőtt meg túl sok felhasználót) megérkezett a legújabb V12.0.0.24 -es számú “update” ami orvosol 1-2 hibát és növeli a gyorsaságát a készüléknek és a stabilitását is. PC Suit Nokia Szoftver frissités opciója…..
NokiaGuru Free Ram 2009.08.18 19:45:04
A Free Ram egy egyszerű de annál hasznosabb aplikáció a mai készülékek számára. Pyton alapokon nyugszik és arra hívatott, hogy a felhasználóval tudassa a készüléke által adott pillanatban használt memóriát. A kijelzőn vagy a kijelző felső részén diszkréten megbúvó RAM…..
NokiaGuru Nokia és Microsoft? 2009.08.17 19:57:00
A világ legnagyobb szoftver gyártó cége, és az egyik legsikeresebb okostelefon gyártója bejelentették, hogy együtt törnek elôrre a mobil piacon. A két multi összedobja az legjobb embereit a tervezés, termelés, és marketing terén. A Microsoft Office Mobile is teret kap természetesen…..
NokiaGuru Nokia Morph Concept 2009.08.17 19:01:00
Te jó ég micsoda “fjúcsör” videot találtam nektek a youtube -on …! Igazából sok mindent nem is nagyon szeretnék róla írni … mert a videó magáért beszél! Nézzétek meg és kommentbe várom a hozzászólásokat, véleményeket. Szerintem ennek kapcsán…..
... egy hatalmas hibával? A Bounce Boing Voyage az első mozgásérzékelővel irányítható játék N-Gage  platformra. Mindössze annyit kell tenned ha ki akarod próbálni, hogy az N-Gage alkalmazásban a “Showroom” fülre mész és kiválasztod az “update…..
NokiaGuru A hét témája! (theme) 2009.08.17 18:08:00
A symbian-freak.com -on, egy új heti “programmal" lepik meg az olvasokat. Ez azok számára lehet érdekes akik nem tudják túl sürün látogatni a fórum azon szekcióját ahol a témákat teszik közre a buzgó kreátorok.    ..
Tudtad? Napi fos (20. rész) 2009.08.17 12:38:00
(...) Gyakorlatilag tehát ezeknek a zsidóknak a zsebébe mennek a mi adóforintjaink - a zsidók, buzik, drogosok fesztiválját ugyanis keményen támogatja a "magyar állam" is. majd mellüket döngetik a nyereségről, miközben tény: Demszky és a magyarellenes, homokospárti,…..
Szeretember 2009.08.17 16:01:24
@Horizont: ha nem haragszol akkor megjegyezném, hogy az utána járással nincs baj náluk. Amikor bizonyos személyekről valószínűleg okmányirodából szerzett képeket tesznek közzé (legalább is igazolvány képek és nem hiszem, hogy a szél hordta össze nekik, vagy pózoltak a delikvensek... ) az már eléggé meredek. Mind1 én nem szeretem ezt a " szardobálást " ... de éppen ezért nem is járok a kuruc.infora csak ilyenkor futok bele amikor valaki "idéz" ...