Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Henry Dorsett Case

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Na, ki van a képen? 2014.10.03 12:52:09
Henry Dorsett Case 2014.10.03 15:05:05
Subba Éljenek az édesanyák! 2012.05.06 09:14:00
Henry Dorsett Case 2012.05.07 14:55:48
Most, hogy Észak-Afrikában kicsit foronganak a népek, meglepő dolgokat tudhatunk meg. Nekem érdekes volt látni korábban a tunéziai elnök palotáját belülről, mert ugyan alaposan szétkapták, még mindig többet mutatott, mint pár éve, mikor arra jártam (és azért is rám szóltak,…..
Aranyház FikcióföldénTonnaszámban mért nemesfém, T-Rex csontok és milliárd dolláros ár: ezek azok a jellemzők, melyek együttállása garantálja, hogy az adott hír hitelessége, khm... megkérdőjelezhető. Az uborkaszezon persze nagy ellenség, valamivel ilyenkor is meg kell tölteni…..
Mihalik Enikő, a Saks egyik reklámarca Akár az egymilliós kérdés is lehetne az, melyik ország legnagyobb városa Almaty? A helyes válasz Kazahsztán, de hogy ott éppen mi is van éppen, na arról aztán fogalmunk sincs. Oké, Bajkonur még talán rémlik, meg az is, hogy rühellik az…..
Subba RIP Dino! 2010.11.12 12:19:27
91 éves korában, ágyban, szeretteitől körülvéve elhunyt Dino De Laurentis, a világ egyik legkomolyabb (pl. Serpico, La strada, Hannibal ébredése) filmes producere. ..
Henry Dorsett Case 2010.11.14 11:37:42
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Appleblog Fejbelőtték a MacBookot 2009.12.19 08:31:00
A mostani sztori már csak azért is érdekes, mert közel sem tiszta, hogy pontosan mi történt, a végeredmény viszont annál inkább egyértelmű: valaki kivégzett egy MacBookot Prót. Az egész Izraelben történt, ahová Lilysussman megpróbált belépni. A lány nem tisztázott…..
A magyar nyelv ápolása, a magyar kultúra terjesztése támogatandó dolog. Ugyanakkor nem vagyok meggyőződve róla, hogy nemzetközi terepen éppen az útlevél a legalkalmasabb eszköz e nemes célokhoz. Ebben egyébként nem egyezik a véleményem a magyar hatóságokkal, akik a…..
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Henry Dorsett Case 2007.07.17 11:03:36
Te nem naív ügyfél vagy vazze, hanem egy ökör! Ad 1: a mobilinternet picsadrága és tök értelmetlen. Ad 2: a mobilinternet picsadrága. Ad 3: tök értelmetlen. Ad 4: a roaming még hanghívás esetében is piszokdrága. Ad 5: relative az is marad, mert a 0,49 euró az testvérek között is 120-125 forint/perc. Nem OLYAN drága, de nem olcsó. Ad 6: az EU direktíva hanghívásokra vonatkozik, adatforgalomra nem. Ráadásul a szolgáltatók nem minden csomagjára vonatkozik, csak kell kínálniuk olyan előfizetést, ami az előírt roaming feltételekkel működik. Ha a tied nem ilyen, még a hanghívásokat is lesheted. Mielőtt hivatkozol valamire olvass már utána, hogy miről beszélsz! Ad 7: ha még nem mondtam volna, a mobilinternet picsadrága és tök értelmetlen. Jobb helyeken van wifi. Még jobb helyeken ingyen van. De ha nem, vegyél vouchert 30 euróért. Az kicsit olcsóbb. Ad 8: A mobilinternet nem csak picsadrága és tök értelmetlen, de eléggé úri huncutság is. Nem ez az ország leghatalmasabb fogyasztóvédelmi problémája. Ha nem olvastad el a feltételeket, utána ne pampogj, hogy mit írtál alá! Észt nem adhatok, kedves Tamás. És ne lepődj meg, ha a GVH, az NHH és a Fogyi Védelem nem fog lángpallossal kimenteni a gonosz szolgáltató karmai közül. Nem tettek ugyanis veled semmi olyat, amihez te nem járultál hozzá. Mit gondoltál? Hogy műholdon átlövik neked az Antarktiszra a legújabb Christina Aguilerát ennyiért? Hát nem. Elárulok egy titkot. Roamingolni is úri huncutság, mert az nem annyira tök értelmetlen, mint amennyire picsadrága, de ha ezt mobilinternettel teszed, akkor teljesen az.
Érdekes megfigyelést tettem a hétvégén. 180 kilométeres távolságon olcsóbb a busz, mint a vonat. Nem is kevéssel, hiszen diákjegy esetében több, mint kétszáz forint van a kettő között, miközben – bár ezt a vasútegyesítő közlekedési miniszter, Baross Gábor nem…..