Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szupi Geller

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárospatak-Pácin 4-1 (1-0)Kollár Sándor (Pácin): - Hiába van a régi mondás, amely szerint a szegény embert még az ág is húzza. Ezt az amatőr csapatot nem csak az ág, a Jó Isten is bünteti!Trizs-Serényfalva 0-4 (0-3)Varga Emil (Trizs): - A hozzáállással és az akarattal már nem…..
Boldogkőváralja-Olaszliszka 3-0 (0-0)Oldal Ferenc (Olaszliszka): - Amelyik csapatban még szombaton nem tudják mikor és hol lesz a mérkőzés és el sem jönnek, ott nagy baj van.Tarcal-Erdőhorváti 1-2 (1-1)Kovács Attila, elnök (Tarcal): - Helyzetkihasználásunknál csak a játékvezető…..
Onga-Tolcsva 2-1 (0-0)Szlifka Miklós (Onga): - Molnár játékvezető példaképe a skót bíró. Nem adtuk fel, az akarat meghozta a sikert.Németh Zoltán (Tolcsva): - Gratulálok a hazaiaknak. Ha járnánk edzésre ezt a mérkőzést megnyertük volna!Szirmabesenyő-Cigánd 0-5 (0-3)Lasztóczi…..
      Megye I:Encs-Szalonna 8-0 (2-0)Kertész Gyula, elnök (Szalonna): - A nagy különbségű vereséget nagyban befolyásolta a korai sérülés. A “sztárok”, akik nem jöttek el szégyelljék magukat!Szirmabesenyő-MEAFC 1-0 (1-0)Lasztóczi Péter…..
Ez a foci! Hajrá Vasút! 2009.08.16 23:58:00
“Az MVSC is lőtt egy nyolcast” - dacára a három kapusnak. Ez teljesítmény kéremszépen.Arnót-MVSC 1-8 (1-2)Az MVSC együttese nyolc gólt is rúgott az Arnót vendégeként a boon.hu megyei I. osztályú bajnokságban, bár a hazaiak 12 megjelent játékosából három kapus…..
“Nem lépett pályára a Trizs második félidőben” - szól a cím… valahogy meg tudom őket érteni.Nem lépett pályára a Trizs második félidőbenA Trizs játékosai már nem voltak hajlandóak pályára lépni a második félidőben a Borsodnádasd vendégeként, így…..
Ez a foci! ismét on-line 2009.08.16 23:43:00
Hosszú kihagyás után ismét jelentkezem blogommal. Bevallom, nem az erősségem a blogolás, de mindent megteszek az ügy érdekében, ha megfelelő érdeklődést tapasztalok. Még 2007 végén kezdtem el régi blogomat, amelyben elsősorban vicces, olykor zsibbasztó képek, cikkek,…..