Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikon

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello mindenkinek, bemutatkozik a Copywriters Only blog. Ne számítsatok modorosságra, költői fordulatokra és majd én megmondom a tutit jellegű szövegíró bibliára. Azért írom ezt a blogot, mert egyre gyakrabban gondolok azokra a tehetséges emberekre, akik nem tudják kamatoztatni a tudásukat, mert az…..
nikon 2017.10.19 17:45:06
Ebben a posztban a teljesség igénye nélkül, tíz olyan középkori muszlim tudósról lesz szó, akik híján aligha valósulhatott volna meg Európa felvirágzása. Szándékosan nem arab tudósoknak nevezzük őket (bár egy közösséghez tartoztak és az iszlám égisze alatt működtek), mivel etnikumukat tekintve sok…..
nikon 2017.09.24 00:28:05
@-JzK-: pedig esélyes, hogy Firnaszról is hallottál, ha a környezetedben használták/ják a csavaros eszű emberekre azt a kifejezést, hogy "firnájszos"...
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
nikon 2017.08.01 16:43:06
@alba8889: hát itt vagy, te szemét! Én voltam a 23!
Naná, hogy lelkibeteg lettem a koprofíliádtól. Meg attól, hogy azt kellett kiabálnom, amikor elélveztél, hogy "kövér, rezsi, bencsik, éjáó!"
A Női test maga a csoda, Életet tud adni, és folyamatos változásban van, formálódik. A rendszeres edzés pedig szemmel látható nyomot hagy rajta, amit a következő lélegzetelállító sorozatban Te is megtekinthetsz. A képen látható Nők foglalkoznak a testükkel. Sokak szerint túl sokat is, mert ez már…..
Az ókori Róma óta tisztában vagyunk a szónokok hatalmával és jelentőségével. Szinte kivétel nélkül minden modern kori társadalom a szónoki képességekre épült. Ahogy teltek-múltak az évszázadok, egyre inkább vált jelentőssé, miként képes az egyén megszólítani a…..
nikon 2013.07.31 02:01:43
Nekem, mindegy, hogy mikor mosódtak az agyak. Nekem jóval túl az ötvenen nagyon sok a párhuzam az orbáni retorika és az akkori váteszek üzenetei között.
A Zórbán szerintem erre érzett rá, vagy ehhez van tehetsége - azt csinálja jól, amit a komenisták (baloldaliak) őelőtte rosszul. És ez nem azt jelenti, hogy ezt vagy azt összeségében jónak tartanám.
Szerintem a poszt azért fontos és jó, mert túl mer lépni az igazság (igazságérzet)űzött hablatyolásán, és megpróbálja megragadni, mi lehet ennek a torz lélekkel megvert(áldott) ember sikerének a titka.
Ha valaki szintén túl akar lépni a zigazság rögeszmés sulykolásán, és ellamentálna a "megoldáson" is, akkor mindenképpen számításba kell venni az OV-nek ezt a különleges képességét, mert ez lenne az a lepel, amit le lehetne rántani a rendszerről. Aztán majd ki lehet persze bontani az igazságot is.
De ki fogja tudni megtenni? A vásári haknista senkyházi, az emeszpés őstulkok koszorújában? Vagy Bajnai a tepsi sülthalnál is kevesebb vitalitást mutató politológus szakkörével? Netán Gyurcsány? Meg fogtok lepődni, a pasas jól látja, hol kell lefőzni az OV-t, és arról se feledkezzünk meg, hogy ő már egyszer kétszer személyesen is vitázott vele, nem cskély eredményességgel. Vagy az LMP? Baszki, azokról prófétát lehetett volna mintázni a Brian életébe, élő ember nem érti, hogy mit akarnak.
Szóval azzal együtt, hogy mindenki igazsága továbbra is érvényes mindkét oldalon, jó és fontos ez a poszt. Remélem, olvassa pár ellenzéki oldali kommunikációs guru is. (Oszt visszaadja az iparengedélyét.)
Néha az az érzésem, hogy a zellenzék nem is akar 14-ben nyerni.
A tegnapi alkotmánymódosítás elleni tiltakozássorozat láttán nem hallgathatott tovább a KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoportja, mivel bujkáló, ámde nagyon veszélyes tendenciákra ismertek rá a kérdés – a kommunista bűnök – szakértőiként: A KDNP Kommunizmus…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Van ismét szabad egy órám, így gondoltam mérgemben gyorsan billentyűzetet is ragadok és leírom a tapasztalataimat a "túloldalról". Ugyanis a blogon rendszeresen és túlnyomó többségben csak a "már 400 helyre pályáztam 3…..
nikon 2012.05.31 12:42:56
Kedves nyafogó álláskeresők!
Szögezzünk le valamit:
Az a cég amelyik munkatársat keres, az van. Működik. Alkalmazottai vannak. Bevételt, profitot termel. Vagyis el tudja adni a portékáját. Mert valakik rendszeresen megveszik. Bevétel jön, pénz a kasszában, és havonta lehet perkálni az alkalmazottaknak. (Meg persze ki is veheti a bunkó tulaj a profitot, ugye. Az övé.)
Olyan embert keres, akiről az első pillanatokban úgy érzi, erősíti a szervezetet, fokozza a profittermelő képességét.
Erre jöttök ti a fene nagy egótokkal, elböffentitek, hogy már 200 helyre jelentkeztetek, a tetvek meg vissza se hívnak. Ha nem mondjátok ki, érződik a viselkedéseteken, hogy így gondoljátok. Hogy a munkaadókat ellenségnek tekintitek. És elbukjátok az interjút.

Azért tűnödjetek el azon is, hogy a genya céggel ellentétben, ti nem tudjátok eladni, ami eladni valótok van. A munkavégző képességeteket.
Nem jó antré.
Azt gondoljátok, hogy egy átlag fogyasztó (vásárló, megrendelő, nagyker beszerző, stb) nem olyan, vagy még olyanabb geci, mint a háeresek? De.
Megvonja a vállát és elmegy másik beszállítóhoz.
De a genya cég nem azt mondja, hogy szemét megrendelők, hanem azt, hogy veszek fel kvalifikáltabb munkaerőt, javítok az ügyfélszolgálatomon, a termék minőségen, ilyenek.
És olyan embereket keres, akikben megcsillan a "plusz" lehetősége.
Ezek - olvasva az egótól duzzadó, dacos kommenteket - nem ti vagytok.

Néhány jó tanács álláskeresőknek:
Amikor egy cég felvesz egy kvalifikáltabb alkalmazottat, az kapásból havi min. félmilla rendszeres pluszköltséget jelent a számára. (Persze fizetés függvényében.) Ha azt akarjátok, hogy két kézzel kapjanak utánatok, el kell tudni velük hitetni, hogy ti már az első hónapban fogtok tudni legalább ennyit, plusz 1 forintot kitermelni. Vagy beláthatóan rövid időn belül még többet.
Ne felejtsétek: fizetést csak olyan pénzből lehet adni, ami ott virít a bankszámlán. Az első pár havi fizetésetekért valaki más dolgozott meg a cégnél.

Ha interjúra mentek, legyen a kisujjatokban a cég minden, vagy minél több üzleti paramétere, jellemzője, tulajdonsága. Lehetőleg pozitívak.
Ismerjétek az újdonságait, a piacát, társadalmi szerepvállalását, ilyenek.

Ne azt sugalljátok, hogy bármit elvégeznétek, csak állásotok legyen, hanem azt, hogy az adott szakterület érdekel benneteket, és olyan közeget kerestek, ahol az ötleteitekre releváns válaszokat kaptok.
Ne hozzátok szóba, hogy már hány helyen utasítottak el. Férfi olvasók mennyire olvadnának el, ha kiszemelt hölgyismerősük elmondaná, hogy eddig hány pasinak nem kellett? (Hölgy olvasók fordítva...)
Mondjatok olyanokat, hogy családi hagyomány a szorgalmas munka. Apa szellemi öröksége, pldául. Olyan helyet kerestek, ahol értelmet tud nyerni ez az elkötelezettségetek.

Ha megkérdezik, mért keresel állást, a korábbi cégedről beszélj úgy, mint egy nagy szerelemről. Ahonnan pusztán azért jössz el, mert az út, amin a cég halad annyira egyenes, és kiszámítható, hogy már csökkenni kezdett benned az adrenalinszint. Ne mondd azt, hogy a pénz miatt.
A pénz egy másik kérdés - akkor aktuális, ha megkérdezik a fizetési igényedet.
És, ha megkérdezik, mondd azt, hogy ha van ezen a területen fejlődési lehetőség, akkor a diplomás minimálbér +50 %. (Bevezető ár…:) És ha felvesznek, majd lesz alkalmad feljebb srófolni, ha tényleg jó vagy.

Ez nem hazudozás, képmutatás. Ez marketing.
Olvassatok Guy Kawasakit.
Ja, és ne küldözgessetek már olyan önéletrajzokat, amilyet egy kisvárosi önkormányzat adóirodai segédügyintézője állítana össze. Próbálkozzatok ilyenekkel, és tuti, hogy vissza fognak hívni:

www.noupe.com/graphics/remarkable-r-sum-designs.html

Persze, ha sikkesebb marginalizált lúzerként tovább nyafogni, mehet minden úgy, mint eddig.

Egy ambíciózus munkáltató
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
nikon 2011.11.04 00:24:53
@Tita nick:
hubazz, most néztem meg a jutub videót. Körösztös Ildi oszt továbbmenne-e ottan?
A Comment:com szerkesztősége ezúton szeretné köszönteni a baráti megyei hírlapok főszerkesztőit, újságíróit és minden munkatársát, annak alkalmából, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök úrral találkoztak a “köztársaság első számú közjogi méltósága”…..
Viktor Jerofejev írta egy könyvében, hogy Antibes egyik kávézójának teraszán, valamikor a '60-as években – még gyermekként - üldögélt édesapjával, aki a párizsi szovjet kultúrattasé volt. Picassóval beszélgettek a tengerparton, "felnőtt dolgokról". A kis Viktor…..
A nyáron futott végig a magyar neten egy élelmes makói cég terméke, az extra olcsó, Válság szelet nevű csoki. A tréfás kedvű édesipariak számítása a jelek szerint bejött, olvasónk, BJudit a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház menüjében találkozott a cuccal.  ..
Kedves MTBlog, job hunterek! Szeretném veletek megosztani, egy igen érdekes kalandomat ami a mai napon történt.Hogy lehetséges, hogy léteznek még szcientológus munkaerő közvetítők? Csak szűkszavúan: Adott logisztikai végzettségű munkaerő,adott logisztikai munka ajánlat.…..
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
nikon 2010.09.03 23:18:53
Csak beleolvasgattam a kommentekbe, de aki itten a gyerekek kárára fröcsög, annak vagy nincs gyereke, vagy egy lárvája van, akit ő maga is bilincsban tart, ha kell ugye, de mindenképpen elfelejtette azt az időt, amikor még ő maga gyerek volt!

Börtönbe a gyerekekkel!
Hát, a nép nyilván erre is felhatalmazást adott a fülkeforradalom során.
A nép azt szeretné, ha nevelés, motiválás, követhető, okos minták helyett keményen megbüntetnék a büdös kölkét.
A nép nyilván boldog, hogy pedagógus végre visszakapta jogát, hogy ha nem tud megtanítani egy 8-9 éves gyereket alapvető ismeretekre, akkor ne ő ítéltessen meg, mint szakmájára korlátozottan alkalmas szakember, hanem megbuktathassa a gyerekanyagnak a deviáns részét, amelyik nem csak kezelhetetlen, de nyilvánvalóan idióta is, ha ő úgy látja jónak.
Köszönöm, nép, gratulálok!

Csak az nyugtat kissé, hogy gyúl már a fény, Schmitt köztársasági elnök úr saját nevével fémjelzett érdemrend izét alapított, tehát nyilván lesz olyan is, aki hamarost kiérdemli. Majd megmutatom a gyerekeimnek a nyerteseket, kell nekik is a példakép.
Forradalom, mi? 2010-ben. Persze.

ps.: rég nem vagyok már ifjonc, engem még vittek el 83-ban este vendéglőből, mert hosszú volt a hajam. Ami itt bontakoz, az pont azokat az időket idézi.

ps 2.: Adófizetőként - és ebből fakadóan ellenforradalmárként - kikérem magamnak, hogy a rendőrség százezreket basszon el 3 kiskorú megleckéztetésére! Vagy ez volt nekik a matiné? Az ujjgyakorlat?
Nép! Ennyi a megoldáskészlet?
Leleplezzük és átadjuk az Ismeretlen Nokiás Doboz szobrát.Beszédet mond és bevezetést tart a korrupció művészettörténetébe Fuchs Péter, hivatásos szoboravató.Időpont: augusztus 25. délelőtt 11 óraHelyszín: BP, Szabadság tér, a mélygarázs lejárata és az új szökőkút…..
A Fent és Lent blog három hete jelezte, hogy Orbán Viktor június 8-én abbahagyta nagy sajtóviszhanggal beharangozott Facebook oldalát. Hiába írták meg, Orbán vagy csapata azóta sem "fárad" az oldal töltésével. (Frissítés: augusztus 31-én csak újraindult - kampányban…..
Burzsuj Szafari a Louis Vuittonnal 2010.08.20 14:14:00
Egyenesen Afrikáig ment legújabb katalógusfotózásához a Louis Vuitton, az exponálógomb nyomkodását pedig Carter Smith-re bízták. Az eredmény a most közzétett bő tucatnyi kép alapján pazar lett, személyes kedvencem a Monogram mintás pokróc, amin nem mellesleg Ernest Hemingway…..
nikon 2010.08.21 03:47:06
@partyface1973:
Hááát komám...
A Louis Vuittont tán az Annie Lejbovic fotózza, az meg mán túl van a 16-on, meg a ctrl+fnyomkodáson.
Amúgy valami komplexusod van, vagy mi?
Szegeden a Boszorkány szigeten, este 8-tól.Budapesten pedig az Erzsébet téren, a Több technót a Parlamentbe! rendezvényen, ahol főpolgármester-jelöltünk bármit hajlandó megígérni. Hozzatok kopogtatócédulákat, plíz. ..
Schmitt Pálnak láthatóan már kezd kevés lenni, hogy az "emberek embere" legyen és beiktatásakot nagyívű alkotmányozási javaslatot tett, s megígérte, hogy kezdeményezi a kereszténység és a sport belefoglalását az új alkotmányba tételét (Isten, haza,…..
Igazi bréking hírek vannak ma, először kiderült, hogy az Apple Charger tényleg arra jó, amire tervezték, most meg arról hallottunk, hogy Steve jobs étterembe ment. Nem, komolyan. Bement.Szombat este Jobs a San Francisco-i Flour + Waterben próbált volna pizzát kérni, de az ajtóból…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Sárdobáló Ahol a bénaság bűn 2010.06.01 07:00:00
Természetesen mi is rá vagyunk szokva az egyik legnépszerűbb - és egyúttal legfontosabb - aktuális közéleti témára: a radikalizmus kérdésére. Akik büszkén viselik a "radikális", azaz "gyökeres" jelzőt, rendszerint rossz úton járnak. Az egyetlen gyökeres…..
nikon 2010.06.01 10:54:02
@greycup: "hajón tartózkodók nem rendelkeztek szabályos fegyverekkel, hanem azzal harcoltak, ami a kezükbe akadt"

miért kellett elkezdeni harcolni?

Valami ösztönszerűségből. Mert olyanok, mint állatok. A helyes és civilizált az lett volna, ha azt mondják mosolyogva: Helló, szép időnk van! Vigyázzanak, nehogy megüssék magukat, amikor lepottyannak a fedélzetre! Mi a manó, hogy összeborzolta a a szél uraságod frizuráját! (Bár ez utóbbi alkalmas lehet arra, hogy provokációnak vegyék, ugye, és akkor durr!)
Sziasztok! Az elmúlt években fotósként rengeteg gyönyörű lányt, nőt volt alkalmam fotózni: szőkéket, barnákat, fiatalabbakat, idősebbeket. Sokak számára a modellek, címlaplányok világa csupa csillogásnak tűnik, tökéletes testek exkluzív környezetben és fényviszonyok…..