Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pagan

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Norbert és a csoda 2006.11.28 06:00:00
Most nem csodatévő Update Norbertről lesz szó, hanem a csoda alanyáról, Növényi Norbertről. A múlt héten mindannyian megörültünk, amikor Növényi a keddi Mokkában bejelentette, hogy kigyógyult súlyos depressziójából. Persze nem mondom, hogy nem gyanakodtam, itt valami…..
comment:com Pénteki hírek 2006.11.10 10:01:00
Kezdjük a legfontosabbal: megkapta a teljes szezonos (22 epizód) megrendelést a Studio60, amit állítólag az HBO már be is szerzett, és majd nekünk is lead egyszer. Az NBC és a kritikusok nagyon elégedettek Sorkin új vállalkozásával, a nézők már nem annyira, de hátha lesz ez még…..
Igen, a cím adta magát, Pandora's Box a zenekar neve, istenem, ez van. Tegnap este a debreceni Lovardában búcsúzott el hazai közönségtől a korábban P. Box néven ismert hard rock zenekar, mert ahogyan azt Bodó Tamás dobos megjegyezte, "hogy állunk a minekkel?" Lehetne…..
Pagan 2006.11.06 13:47:32
"moshi · nacionalgaleri.blogspot.com/ 2006.11.06. 10:22:37
nem szeretném a noxt védeni, mert az védhetetlen. viszont nem állom meg megjegyezni, hogy a rockzene leginkább csak egy borzasztó, kínos félreértés az emberiség történelmében. talán ezért volt ott 62 néző. ők még nem jöttek rá."

A fenti idézet kétségtelenül a legostobább megjegyzés volt amit valaha is olvastam a neten pedig jónéhány éve netezek...
Ezekben a vészterhes időkben bizonyára Önöket is az a kérdés kínozza, hogy áll Haász Sándor gerillakampánya, nos, jó híreink vannak, feltettek egy videót a Cukivagyok.hu-ra, amiben a csaj egy tatabányai lakótelepi lakásban ugrál. Az kezdett motoszkálni bennünk, hogy…..
Pagan 2006.09.21 15:04:02
Van egy nagyon híres sci-fi író, aki egyben krimiíró is, meg kifejezetten csavaros elméjűnek is tartják, és soha nem ad ki könyvet 600 oldal alatt, na szóval egy évtizede szeretnék olvasni Iain M. Bankstől valamit, de valahogy eddig még sosem sikerült. És…..
Úgynevezett interaktív képregénnyel akarja jobb belátársa téríteni a gátlástalanul töltögető és másolgató középiskolásokat az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közcélú Alapítvány (ASVA) és a ProArt Szövetség a Szerzői Jogokért, a Sulinettel karöltve. Itt…..
Szombaton megjelent posztunkra reagált az egyik érintett, Farkasházy Tivadar: 1268 leütés. Lassan ennyiszer üt le az index, egy éve a születésnapi Faludy-est miatt, pedig kizárólag a család kéréseit teljesítettem, akkor nem válaszoltam, nehogy bármily izgalmat okozzak a költőnek.…..
"The Snobs, egy jó ok a fasizmusra." - Aberrált Atya Alighogy megírtam előző beszámolóm, már indultam is. A Sierra már nem állt a ház előtt. Engem fönt valaki nagyon szeret. Aztán odaérek az Árpád hídhoz. Bambulok kifele a 106-os busz ablakán, egyszer csak meglátom…..
Pagan 2006.08.15 10:19:13
Szeretne Ön is kézzel varrt, süppedős bőrfotelt és kokainhalmokkal megrakott füstüveg dohányzóasztalt? Minden vágya, hogy Győzike a lába előtt csússzon még egy évadért könyörögve? Le akarja ugatni Havas Henriket? Legyen Ön is programigazgató valamelyik kereskedelmi…..