Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elpvblizlhuor@mailinator.com

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentette be Handras majd elrúgta a pöttyöst és azóta is tombol az egyébként kiemelkedő Apple-faszságokkal teletűzdelt blogján. Mi megdermedve állunk azóta is a hőbörgése előtt, mely abból fakad, hogy szerinte a Google ELLOPTA és LEMÁSOLTA az egyébként megdöbbentően…..
elpvblizlhuor@mailinator.com 2014.11.13 13:39:21
Két apró játékot ajánlok a figyelmetekbe, az egyik színekkel próbál megtéveszteni, a másik a gyors számításokkal szeretne kifogni rajtatok. True Color Az agyad a képi tartalmat és a jelentését igyekszik összekötni. Így aztán ha azt írom sárga, akkor máris furcsállod,…..
..
elpvblizlhuor@mailinator.com 2013.11.13 21:19:36
Igazán? Váó. Arccal-névvel, mint komoly, felnőtt emberek. Nem trollkodunk szanaszéjjel bármit pusztán azért, mert megtehetjük. Értelmes, intelligens párbeszédek, kulturált diskurzus. Kamuregek. Csavarjunk rajta még egyet? Ha már úgyis a Nagytestvér a tulaj, és a távoli cél…..
Ez végre akkora hír, hogy az összes valamire való hírportál ingerküszöbét megütötte, de mivel ekkora durranás, mi sem mehetünk el mellette egy rövid bejegyzés nélkül: ma reggelre a rá jellemző sallangmentes stílusban a Google elérhetővé tette hazánkban a zenei…..
Úgysem fogják kitalálni: a mozdonyvezetők vonatot cserélnek, hogy mindenki országon belül dolgozhasson: Kisfiunk a nagymamával Párkányból (Sturovo) akart hazajönni vonattal Vácra. 2013. augusztus 4-ikén 17:49-re érkezik a vonat Berlin felől Vácra. Kimentünk várni őket. 17:45,…..
Jó regggggelt Vie... izé - Az Erő legyen Veled! És a telefonoddal, táblagépeddel is az Erő legyen... Egyelőre nem tudni, hogy csak valami "hiba" csúszott az Erőbe, vagy ysalamarik blokkolják az Erő hatását...? Az igazat megvallva, az Androidpolice cikke után tettem…..
A válasz egyszerű: Rajzolj a Samsungnak egy dínót. Persze a sztori nem ennyire triviális, ugyanis amellett, hogy meg kellett alkotni a fő művet, nem ártott, hogy az viralizálódott is. Ahogy szokták mondani, a remény hal meg utoljára, úgyhogy rajzoljatok Ti is a Samsungnak, hátha…..
elpvblizlhuor@mailinator.com 2013.03.06 18:51:25
Naiv ügyfél extrém hirtelenséggel Tescóban vásárolt játékszoftvert, amiről csak otthon derült ki, hogy az aktiváló kódja már nincs benne. Az üzletben természetesen őt vádolták csalással: Ma délelőtt esett meg velem, hogy a Szombathelyi Tescoban engedtem a kísértésnek,…..
elpvblizlhuor@mailinator.com 2013.03.05 12:41:32
Dániel egy érdekes anomáliára hívat fel a Homár figyelmét. Nem tisztünk eldöntetni, hogy az 5000 forintért kikiáltott Armani karórák vajon eredetiek-e, viszont az a durva, hogy most már ez a Vaterát sem érdekli. Kizárólag a védjegyek tulajdonosai panaszkodhatnak nálunk, a…..
Koush - van, aki e nevet nem ismeri? Persze, hogy van, de aki már elkezdte berhelgetni a telefonját, jó eséllyel találkozott a nevével, de az alkotásaival biztosan - a Seattle-i illetőségű programozó a ClockworkMod Recoveryvel kitörölhetetlenül beírta magát az Android történetébe,…..
Ha úgy érzed, hogy írói vénával lettél megáldva, ha unod, hogy 9gag-en sehova nem mozdulnak a posztjaid, ha szeretnél olvasott lenni, de a saját blogod senki sem olvassa, ha szeretnél heti szinten az Index.hu címlapján szerepelni a Blogketrecben az írásaiddal, akkor mi vagyunk a Te…..
Érkezett pár kép, állítólag így fog kinézni a Google Music Store. Összeségében elég hivatalosnak néznek ki, plusz látni rajtuk sok apró finomságot is: lesznek mindenféle toplisták természetesen, meg Editor's Choice, sőt, az Amazon Appstore-hoz hasonlóan lesz nap egy ingyenes…..
..
elpvblizlhuor@mailinator.com 2011.08.30 21:47:00
old
Appdroid Market frissítés 2011.07.12 23:24:00
A Google bejelentése szerint hamarosan új Markettel találkozhatunk készülékeinken. Májusban már kaptunk egy teasert az akkor még készülőfélben lévő fejlesztésről, lássuk, mi valósult meg belőle:   Pofás, teljesen átalakított GUI. A megszokott konent sáv -…..
Koushik Dutta neve mond valakinek valamit? Máshogy kérdezem, Rom Manager, Clockworkmod Recovery? Koush az az ember aki az említett programokat összehozta és nagyjából az egész Androidos közösség dolgát megkönnyítette velük. Szerencsére az említett úriember nem ült sokáig a…..
elpvblizlhuor@mailinator.com 2011.07.28 15:51:30
Ójeee, bejutottunk a kánaánba, a mekkába, megláttuk a nirvánát, kezet fogtunk Buddhával és beleolvastunk Jézus thread-jébe, igen, fent vagyunk a Google+-on! És akit tudunk, magunkkal rántunk! Na jó, "csak" 10 embert, de az is valami, főleg, ha Ők is meghívnak…..
A 2.0 jelzésű Skype új UI-t kapott és ezentúl már lehetőségünk van videohívások lebonyolítására is, azonban ne örüljünk túlságosan, mivel jelenleg csak pár készülékre engedélyezték ezt a funkciót. Miért is? Nem tudjuk, pedig a legtöbb új Androidos készülék már…..
elpvblizlhuor@mailinator.com 2011.07.04 14:20:16
Az első gondolatom a vége főcím láttán az volt, hogy nagyon hosszú várakozásnak nézek elébe. Azt hiszem, sokan vagyunk így. Ezt a sorozatot elnézném még jó sokáig. A regényeket ugyan olvastam, de a film készítői egyértelműen hozzá tudtak tenni olvasmányélményemhez, s a…..
Az előbb néztem be a Market-re és meglepődve tapasztaltam, hogy a Games résznél a Top Paid rész jelent meg alapból. Nem akartam elhinni, de találomra választottam valami kis 99 centes játékot és megpróbáltam letölteni. Bár a kártyaszám adatok megadása a telefonról nem…..
Mit is mondhatnék kedves barátaim? Sajnos hosszabb időre nem lehet nálam a készülék, ezért nem tudok akku teljesítményről beszélni illetve nyilván a lehetséges szoftverhibákat sem én fogom észrevenni. De, hogy lelőjem a poént, nem is baj, hogy nincs nálam napokig a készülék,…..
elpvblizlhuor@mailinator.com 2011.05.11 11:46:28
Sláger - az egyik füleden megy be és a könyöködön jön ki. Nagyon szép megfogalmazása annak, amit az Angry birdssel kapcsolatban érzek (az AB fanok szerintem most hagyják abba ennek a posztnak az olvasását, menjenek el fagyizni, szerezzenek maguknak nőt, tanuljanak meg főzni,…..
elpvblizlhuor@mailinator.com 2011.04.07 13:45:22
elpvblizlhuor@mailinator.com 2011.04.07 13:45:59
Több sztorink volt már arról, hogy milyen lassan építi a Digi a hálózatát. Hát legalább építi, nem? Viszont van, ahol egyáltalán nem épül, és csak a szutyok-ADSL érhető el. Lacinak  még ez sem lenne baj, ha nem hónapok alatt derítené ki az ügyfélszolgálat,…..
Ha valamivel sosem volt baja a háklis Homárnak, akkor az a lift- és plázazene. Nem beszélve a McDonaldsról, ahol az adás sajnos jobb szokott lenni, mint a kereskedelmi rádiókban. P.J. bezzeg utálja az ilyesmit. lejet, hogy csak mi vagyunk érzéketlenek, és a zeneundor általános?…..