Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InventivePoint

1 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hangyányit" retusálták - a filmforgatáson még így nézett ki ugyanebben az összeállításban Sarah Jessica Parker.Számoljátok már a napokat a májusi premierig?Forrás: Stylefrizz..
Akár jó is lehetne, de ez így egyben ciki.  ..
InventivePoint 2009.12.10 16:54:37
Mégis ott volt Heidi Klum a Victoria's Secret divatbemutatóján, ráadásul a kifutón. Nem kell szerintem azon pörögni, hogy kell-e ezt a szülés után pár héttel vagy sem, neki sikerült formába hoznia magát (így vagy úgy... ki tudja). A bemutató megint színes, izgalmas, és a…..
Csecsebecse Megkésett Halloween 2009.11.03 15:06:00
Lady Gaga - akin tulajdonképpen már meg se lepődök - elfelejtette, hogy már napokkal ezelőtt elmúlt a beöltözős bulik napja... Persze, ezzel a 'kívülre veszem a bugyim meg a melltartóm' összeállítással elérte, hogy megint mindenki róla beszél (egy énekesnél azért elég…..
Mrs. Beckham a napokban mutatta be új, puhább és hullámosabb frizuráját - én is megálltam egy pillanatra, akár csak a világ nagy része, hogy rá figyeljen és elemezgesse a látványt egy ideig. Nekem tetszik, lágy és nőies... valószínűleg ez is elképesztő divatcunamit indít majd…..
Amikor azt hinném, hogy Bai Ling megváltozott, rátalált a saját, elegáns és kifinomult stílusára, történik valami, ami miatt megint elkezd szörnyen idétlenül eklektikusan öltözködni. A göncei külön-külön még jók is lennének, így együtt viszont... Egyébként meg egészen…..
Az amerikai Vogue címlapján novemberben 4 gyönyörű színésznő pompázik: Nicole Kidman, Pénelope Cruz, Marion Cotillard és Kate Hudson. Viszont ahogy jobban megfigyeljük a képet egyből feltűnik, hogy mennyire furcsa a fény - mindegyikük arcán teljesen máshogy jelenik meg.…..
OurFashion Óriási LOVE OR HATE? 2009.10.09 09:17:00
- avagy mi történt a Louis Vuittonnal??Attól zeng a nemzetközi sajtó, hogy Marc Jacobs fura pirulákat vehetett be, amikor a 2010-es tavaszi kollekciót megtervezte. Nagy rajongóként jelenthetem ki, hogy egyetlen részlet sem tetszett az idei nyári ruhadarabokból és összeállítókból. A…..
OurFashion Enikő és a ló esete 2009.09.20 23:41:04
Tudom hogy sokaknak már a könyökén jön ki a magyar modellüdvöske, Mihalik Enikő, de kire legyünk büszkék, ha nem rá?! Legújabb villantása az Another magazin lapjain jelent meg, szokásos cicalányos tekintettel figyeli New York forgatagát. A lovat semmiképpen nem értem az…..
Küldeném Lilinek és mindenkinek, aki szereti!Forrás: Fashionindie..
Ti magatokra varratnátok bármelyik divatház emblémáját? Én soha, de velem ellentétben a lentebbi fotók főszereplői megtették.Forrás: Stylefrizz  ..
Mostanában mindenki -én is- ajnározza a Balenciaga utolsó 2-3 kollekcióját, de a az idei őszi/téli kiegészítőitől nem vagyok elájulva.Egyenként kritizálok (és néha dícsérek), már csak az a kérdés: Ti mit gondoltok róluk?Ha nem ragaszkodnának ehhez a neccháló szerű…..
 Imádom a kicsit amatőr backstage fotókat, ezeket elnézve érzem úgy, mintha tényleg ott lennék New Yorkban! Én nem, de Enikő ott van és nagyon csábosan néz, és a sminkje is tetszik. Ki tudja, hogy melyik bemutatón készült ez a fotó? ..
A büszkeség egyre inkább eltölt, hiszen szinte bármilyen nagyobb fashion week-en találkozok már magyar nevekkel. A Je Suis Belle nemrég Berlinben mutatta be legújabb kollekcióját, a hónap végén a bécsi divathéten Konsánszky Dóra és az Artista ruháit is megcsodálhatjuk és…..
Csecsebecse Kim "C.C.Catch" Catrall 2009.09.09 22:51:38
Tudom, hogy volt már egy bejegyzés ma a SATC-ről, de amikor megláttam ezt a képet az europopos hajú Samantháról, tényleg érdekelni kezdett a film sztorija...Egy kis aláfestő zene. ..
Megint összeállt a négy színésznő, hogy egy újabb bőrt húzzanak le az igen sikeres Szex és New York univerzumról. Biztos bennem van a hiba, de egy kicsit már túlzásnak érzem... remélem, az új film (jövőre a mozikban) nem akarja erőltetni ezt a "szexi harmincas szingli…..
InventivePoint 2009.09.10 01:16:53
@Etain: Talan az 53 ev az oka meg a sok magassarku... en szeretnek igy kinezni abban a korba!
Miután a Coin bemutatóról szóló posztban 'furcsának' tituláltam azt a kaftánt, amit Steiner Kristóf viselt az eseményen, további információkat tudtunk meg a tervező személyéről - magától Kristóftól: "Szilágyi Dóra, a Royal College of Arton végzett, és…..
   Eva Mendes a velencei filmfesztiválon. A piros, vadállat-mintás ruha Dolce&Gabbana, a fekete szalagos pedig Armani Privé. Mindenképpen a másodikra szavazok, elképesztően szép ez a ruha, ráadásul tökéletesen áll Eván. Egyedül a cipővel nem vagyok teljesen…..
Talán mert a születésnapja (szeptember 4.) alkalmából olyan emberek köszöntötték fel videoüzenetben, mint Michel Gondry, Cameron Diaz, Larry King, Wyclef Jean, Tyra Banks... meg persze sokan mások, és rengeteg rajongó a világ minden sarkából...
InventivePoint 2009.09.06 20:24:22
Csütörtökön az OurFashion csapata is kivonult a Coin megnyitóra. Mivel az egész sajtó tele volt Paris Hilton minden apró lépésével, így ezt a témát nem boncolgatom újra, hanem csak elmesélem, szeritem milyen maga az áruház és a kínlata.Na jó, pár megjegyzés a…..
OurFashion Go gossip go 2009.09.06 12:20:00
Soha nem szerettem semmiből a másolatokat, így most sem érzek feltétel nélküli boldogságot, hogy ráakadtam a Light in the box honlapjára. Itt nem csak nagy tervezők kollekciói által "inspirált" darabokat lehet kapni, hanem a Gossip Girl-ben látható (nyilván szintén…..
Ma van augusztus utolsó napja, így egy kicsit számvetős körkérdéssel állok elő, ti pedig válaszoljatok, töltögessétek a kérdéslistát.A nyár fénypontja: Szigetszigetsziget. Annyira jó volt, hogy vigyor kúszik az arcomra, amikor csak rá gondolok.A legtöbbett hordott nyári…..
Zoe Saldana színésznőről (Terminal, Star Trek és a nagyon várt Avatar) Michael Roberts készített fantasztikus hangulatú képeket a Vanity Fair magazin számára. Zoe Lanvin, Burberry, Zac Posen, Bottega Veneta, Donna Karan és Alberta Ferretti ruhákat, Stephen Jones kalapokat visel.  ..
  Eva Longoria csinos, elegáns, de annyira unalmas, hogy ásítoznom kell, ha ránézek.Ruha: Gustavo CadileCipő: Christian Louboutin ..