Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemoKapitány

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Muszáj még egyszer írnunk az Esti Frizbi és a Heti hetes összecsapásáról, mert eddig nekem úgy tűnt, mintha a Frizbi erőssége az lenne, hogy sokkal több embert ér el, viszont a Heti hetes a fiatalok és az értelmiségiek között erős. Mármint a nézettségi adatok alapján. Meg…..
  Néhány napja jelentették be, hogy Gyurcsány Ferenc és szokásos haknibrigádja -  Debreczeni József, Bauer Tamás, Vitányi Iván, Iványi Gábor stb. - egy konferencia keretében fogja értékelni az Orbán-kormány első száz napját. A helyszínt sokáig nem hozták…..
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
NemoKapitány 2010.09.09 19:01:13
@Célkereszt:
Minden igaz, ha kicsit szebben fogalmaznál még más embereket is meg tudnál győzni.

Miért kell átvenni műveletlen emberek tahó stílusát?
NemoKapitány 2010.09.09 19:04:38
@hoplita:

Aki ezt értelmezni tudja, amit írtál.

Finom pálinkát iszol? Nem baj, csak ne irogassál közben.
NemoKapitány 2010.09.09 19:15:10
@hoplita:
Bizony, bizony mert sajnos ahhoz szoktam, hogy a mondatok logikusan vannak felépítve és jelentenek is valamit.

A modern költészetet űzöd? Jelentés és összefüggés nélküli "gondolatok" halmaza.

(
Míg mások ajánlószelvényt gyűjtöttek, addig az MSZP kampány ezerrel dübörög. Az MSZP pártelnöke fekete kalapban, fehér kesztyűben imitálta a popzene tavaly elhunyt csillagának mozdulatait a salgótarjáni Beszterce-lakótelepen, egy választási gyűlésen. A politikus Michael…..
NemoKapitány 2010.09.05 14:53:17
@nestrot10: Unalmas vagy.

Meddig enged még a doktor bácsi kommentelgetni? A többi bolonddal az osztályodon csak jobban megérteted magadat, feltéve persze ha ők ezt szintén nem unják.
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
NemoKapitány 2010.08.30 18:00:51
Nos, akkor elmondanék egy igaz történetet, ami egyik álláskereső ismerősömmel esett meg egy tehergépkocsi-vezetői állásinterjún. Tehát még egyszer kihangsúlyozom, hogy a történet nem a rádiókabaré legutóbbi adásából maradt ki, hanem a valóságban történt…..
NemoKapitány 2010.08.28 15:21:04
@Ladyb: A szóhasználatodból egy személyzetis ugrik elő és mégcsak azt se mondanám, hogy unintelligensen fogalmazol.

Teljes mértékben haszonorientált vagy és a munkaadó 100%-os kiszolgálása a célod, az embert csak termelőeszköznek tekinted. Helyes.

Ugyanilyen elvek miatt fogsz repülni, amikor nagyobb lesz a segged, nehézkesen fogsz mozogni és a fiatal lányok között - tapasztalatod és tudásod ellenére - anyukának nézel ki és rögtön izzadsz, ha kicsit gyorsabban kell mozogni. Le fognak sajnálni. Készülj rá.
NemoKapitány 2010.08.29 09:42:24
@Ladyb: Látom. Sima nyelvtanár vagy minden képzettség nélkül.

Azon szinten vagy, hogy a nyelv milyen fontos. A képzettség fontos - ami 5 év egyetem után van Ph.D.,
LBS, kiemelkedő IT ismeretek stb. - értelmes emberek 2 nyelvet mindenképpen beszélnek.

Azért csak várjad, amíg jó nagy lesz a segged. Emlékezz erre.
Továbbra se tudjuk eldönteni, hogy mi ez a jelenség, mindenesetre az azóta valamilyen okból Miss Springként (:-D) futó, szüzességét árverésen áruló hölgy bedobta a törölközőt. Mint ismeretes, valaki egészen 26 millió forintig is elment a licitálásban, csak hogy ő végezhesse…..
Még mindig az Undorító vendégek a maszodában posztunk visszhangzik, köszönjük Sin Dorei úrhölgy értékes és tanulságos szösszenetét, amit örömmel teszünk közzé. Én jártam gyógymasszázsra egy darabig, munka után. Nem voltam büdös, pedig volt, hogy csak előző este…..
A Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje elsőként gyűjtötte össze a jelöltállításhoz szükséges közel 30 ezer ajánlószelvényt - olvasható a szervezet közleményében. Bár a választási bizottság honlapja alapján még egyetlen indulni szándékozó sem nyújtotta be a…..
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
Kifordult magából ez a világ. Hová tartunk, ha már a kétharmados kormánypárthoz, a NENYI-hez, NER-hez tartozást sem vállalják föl büszkén legalább azok, akik kitalálták, vagy legalább bólogatórobotként asszisztálnak hozzá?Ha élcelődünk a szocialisták színváltásán,…..
NemoKapitány 2010.08.17 21:26:46
@Orbán elég volt, takarodj!!!: A doktor bácsi mit mond? Van még remény, hogy kinövöd?
Sziasztok! Kő kemény fél év után sikerült munkához jutnom, ahol már 1 éve dolgozom. Mérnök - informatikusként egy amerikai - magyar multicég felvett betanított munkásnak...7 hónap harca után most ott tartok, hogy legalább felhasználói szinten kezelhetek számítógépet,…..
Biztosan hallottál róla Kölcsey Ferenc  sírhelye környékén is csónak alakúak a sírjelek. Hiszen a kereszténység olyan, mint a ruszki kommunizmus, idegen a magyarságtól. (Valláskritika Virtuson is olvasható) Mifelénk a szatmári vidéken gyerekkoromban nem nagyon volt divat a  világuralomra törő…..
NemoKapitány 2010.08.15 17:21:03
@szőketisza:

Sohasem tudtam elképzelni, hogy mi örömük van ilyen figuráknak Mo.-on élni. Miért élsz errefelé jóember? Neked semmi se tetszik, minden értéket kritizálsz, egy kivételével, hogy "demokrácia" van és neked mindent szabad.

Egy magyarázat azért van: túlságosan buta és képzetlen vagy, nem kellesz a fajtádnak se, így itt rontod a levegőt.
NemoKapitány 2010.08.15 18:09:18
@szőketisza:

A válaszod tökéletesen illik a fajtádhoz. Minden megjegyzésedből a rejtett/nyílt gyűlölet és a mocskolódás árad. Menj el nyugodtan.

Csak nem tudsz, mert semmi képzettséged és buta vagy, de azért nagyon aktív.
Vége a nagy gazdasági világválságnak? - teszik fel a kérdést az emberek a hírek láttán. Lássuk például Magyarországot: a vártnál gyorsabban nő az ipari termelés, a GDP idén már növekedni fog, a cégek is egyre inkább fellélegeznek, és a befektetők is visszatértek a…..
NemoKapitány 2010.08.14 10:19:15
@ifrance: Győr. Kardán út 1 (De ritka jelenség.)
NemoKapitány 2010.08.14 10:36:39
@scorpioscorpio: Sületlenség. A kkv nem a "multikkal" versenyzik. Sőt a legtöbb nekik szállít.

A magyar ipar a "multikból" áll. De lehet visszasírni a Lenin Kohászati Műveket, Digépet, Csepel Műveket stb. Azok voltak ám a szemétdombok.
Ha ő masszírozna meg, biztosan nagyon kellemes lenne. Megbeszélnénk az időpontot és itt találkoznánk nálam. Valószínűleg nem késne, mert nem szokott. Én pedig valami kényelmes, de azért izgalmas itthoni cuccban várnám őt és talán még főznék is valamit.Nem az a típus, aki…..
Orbán - Lauder titkos találkozó januárban. 2010. augusztus 10-én kiderül. Az LMP elnöke rákérdez. A Miniszterelnök Úr válaszol. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A sukorói kaszinóberuházás ügye az elmúlt egy évben egyszerre vált a banánköztársasági mutyi-kormányzás,…..
NemoKapitány 2010.08.12 21:36:09
@Boli: Igazad van, sajnos a régi rendszerben mindenki bemocskolódott valamennyire. De azért nagy különbségek vannak.

Gyurcsány, Veres, Bajnai, Kovács tata, Lendvai, Szilvássy stb. (ha így írja a nevét) ; velük azért ne mossunk össze senkit.
NemoKapitány 2010.08.12 21:51:30
@Boli: Őszintén szólva nem érdekel se az egyik fél, se a másik fél. Egy fontos; ne tegyék tönkre az országot, amifelé már a legjobb úton voltunk. Nekem elég, ha egy párt nem árúsítja ki az egész országot. A mostani ezen a területen összehasonlíthatalanul ígéretesebb. Ne legyen még egy ilyen 8 év.
NemoKapitány 2010.08.12 21:57:02
@Dixi.: Semmiségek. Nem ebbe rokkan bele az ország, hanem a kölcsönökbe. Nem érdekel, hogy ki csinálja a pálinkafőzőket.

Ne vegyen fel egy "párt" több állami kölcsönt és ne legyen jelentős hiány az államháztartásban. A többi nem tud érdekelni.
Nemrég kaptam ezt a megdöbbentő olvasói levelet, amit soron kívül közlök.Azzal a kéréssel fordulok önökhöz, hogy valamilyen tanácsot, ha tudnak, kérem adjanak nekem.2008-ban felvettem a Volksbanktól 9 millió, euró alapú hitelt. Az egész úgy kezdődött, hogy volt egy családi…..
NemoKapitány 2010.08.12 21:21:26
@Kerámia_53: Nem értek egyet veled. A fő ganajtúró nem ez a barom, hanem a "segítője". Anélkül ez egy fröccsöt se kapott volna a kocsmában.
NemoKapitány 2010.08.12 21:32:14
@Kerámia_53: Ha a Népszabadságot olvasgatja a hölgy, akkor teljesen normális. Ott minden nap megtudhatja, ki van elnyomva, kisemmizve kis hazánkban.
NemoKapitány 2010.08.12 21:40:46
@nezavarjmasokat: Nem a posztoló hölgyre értettem, hanem a Kerámia_53 által leírt esetre. neki válaszoltam.
Képszöveg, kérdés: Hol van Románia a térképen? Válasz: Emiatt nem tudja senki, hol is vagyunk. A képet Andi Amironoaiei blogjáról vettük.   Románnak lenni mostanában elég rossz. Egy közvéleménykutatásból az derült ki, hogy legszívesebben azonnal külföldre költözne…..
NemoKapitány 2010.08.10 18:24:41
@Rékuc: Valószínűleg sok a roma ismerősöd.
NemoKapitány 2010.08.10 18:29:04
@is: Sokat voltál külföldön, látszik. Mindenütt találsz magyarokat. Nem mi, hanem csak Te vagy képtelen külföldön dolgozni.

Nincs szakmád ugye?
NemoKapitány 2010.08.10 18:32:54
@Leonard Zelig: Nem rossz, de te voltál az első. A Tied.
Az MSZP teljesen hiteltelen, az LMP komolytalan, a Jobbik pedig csak tapsol a Fidesznek. Gazdasági kérdésekben gyakorlatilag Oszkó Péter a valódi ellenzék. (Fotó: napi.hu) Az elmúlt hónapokban a közélet egy érdekes színfolttal bővült: állandó kommentátorként feltűnt Oszkó…..