Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schanc

4 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt…..
Elérkeztünk a végéhez, úgy hiszem, hogy a sorozattal méltó emléket állítottak a csernobili katasztrófának. Jöhetnek a mindent eldöntő pillanatok, az utolsó rész a bírósági tárgyalás köré fog épülni, ahol megtudjuk, hogy mi történt az erőműben. Én pedig köszönöm szépen mindenkinek a figyelmet!…..
Ebben a részben életképekben mutatják be, mi is történt, igaz az idővonalon jelentősen gyorsítunk. A szigorúbb nézők szóvá tették, hogy nem feltétlenül mutattak be mindent, de legyen ez a legkisebb gond, a rész hozza a megszokott színvonalat. Elsőként az evakuálás egy…..
schanc 2019.06.16 08:38:20
Először is köszönjük a sorozat hogyvoltozását, remek színvonalú írások!

Több ismerősömmel néztük párhuzamosan a sorozatot, és ez a rész váltotta ki közülük a legellentmondásosabb reakciót: volt, aki unalmasnak találta, és volt, akinek ez volt a legnehezebb. Igazából mindkettejüket meg tudtam érteni. Az "akcióvonalon" kevesebb esemény történt, az is csak a vége felé; viszont az állatgyilkolós és a grafitledobálós rész rendesen próbára tette az embert.

Nekem Uljana könyvtári jelenetéhez van egy asszociációm, de lehet, hogy teljesen kicsavartan gondolkodom már:
van egy logi-sztori, ami arról szól, hogy egy nyomozó úgy tudja meg egy elég zárkózott embertől, hogy ki a gyilkos, hogy átad egy 10 névből álló listát, és megkérdezi, köztük van-e a tettes. Azt a választ kapja, hogy igen, és rögtön tudja, hogy melyikük az, mert a gyanúsított mellé 9 fiktív nevet írt fel.
Nem lehet, hogy Uljana tudta, hogy mindenképpen cenzúrázni fogják a listáját, és eleve olyanokat írt fel a legfontosabb doksi mellé, amik nem voltak neki fontosak? Így a könyvtári dolgozó is jól járt (lám, nem adtunk oda mindent, amit kért), ő meg megnézhette, amit akart. (Csak onnan van ez a gyanúm, hogy nem kezdett el tovább küzdeni az elvtárs úr ellen, amikor az egy kivételével mindent lehúzott, hanem szimplán megköszönte. De persze az is lehet, hogy volt bőven tapasztalata ilyenben, és örült, hogy egyáltalán egyhez hozzájutott.)
Péter fogad minket, és rettentő lelkes, mert ezen a héten az agyhalottak kapnak két pónilovat, hogy megtudják, mi az a felelősség, és Péternek már attól feláll, ha csak kimondja, hogy PÓNI, melyet az alább látható módon illusztrál...
A 64. Eurovíziós Dalfesztivált jövő májusban rendezik Tel-Avivban, és perszehogy mi is részt veszünk rajta de hogy milyen nótával, az majd csak A Dal 2019-es kiadásából derül ki. A műsor, amit Nagy Nemzeti Dalválasztónak is nevezhetünk, kicsit átalakult, legalábbis ami a zsűrit illeti, ketten, Both…..
schanc 2018.12.05 18:35:00
@MrSilesian: Ráadásul Judit nagyon üde színfolt volt a zsűriben, én nagyon sajnálom, hogy már nem lesz.
A korlátlan mennyiségű gyermek vállalására buzdító társadalmi célú hirdetések közepett meg is kezdődik a burzsujcirkusz következő adása. Singh Viki épp telesírja a párnáját Táncosék elvesztése miatt, ami így kezdésképp nekem több mint erős, már kapkodom is befelé az…..
A saját magát piacvezető csatornacsoportként aposztrofáló TV2 a RAM Colosseumban jelentette be, hogy mi az, amivel az _eredeti_ őszt beindítják, mert ugye volt nekik egy _fake_ őszindításuk is, a szeptemberi, az emojikampányos, amivel sikerült elérniük, hogy a szeptemberi hétköznapokra tényleg csak…..
A Kopaszi-gátra vitte ki a sajtót az RTL az őszi újdonságok bejelentéséhez, mármint szó szerint, vízitaxival, kettővel is menten, az egyikben Nádai Anikó, a másikban Puskás Peti fogadta az utasokat, de hálistennek nem ők kormányoztak. Ők csak műsort vezetnek majd, a Való Világ új szériáját, ami majd…..
Nem ér véget a buli, azt ígéri az intro, hogy még a múlt heti csúcsszuperfrenetikus adást is lehet fokozni a második élő showval. Claudia ismét kap egy táncos bevonulást, ami után tíz percig alig tud levegőt venni, szerintem ez nem igazán lett átgondolva. Az elfogadhatónak mondható fekete ruháját…..
schanc 2018.05.06 21:33:57
@schanc: eddig stimmel :)
schanc 2018.05.27 21:32:06
@schanc: Még mindig... :)
schanc 2018.06.03 20:45:10
@schanc: Áááá, és a legvégén csak bejött egy rontás: Kollányi Zsuzsiék nem kerültek a top3-ba.
Claudiát ezúttal Drakula gróf eltitkolt feleségének öltöztették a szerkesztők, de legalább a háromsoros  kamu-playback már egész jól megy neki. A zsűri változatlan, sőt Pápai Joci még a legújabb szerzeményével is megörvendezteti majd a közönséget, izgatottan várjuk a mai estét...
Eljött ismét a vasárnap este, nem is tudok jobb programot elképzelni, mint a jól bevált ablaküveg-repesztő közösségi kornyikálás (de!).  Claudiától még mindig olyan távol állnak ezek a táncos bevonulások, mint Fekete Pákótól  a húrelmélet sikeres bizonyítása, de már…..
A Tanár minden rész elején egy elmebeteg kísérlettel indít, a múltkoriban kiugrott az ablakon, most pedig egy diszkógömb és egy gázpalack segítségével mutatja be a gyerekeknek a mit is? Semmi értelmeset. Mindegy, elment vele jó öt perc az órából, ez eleve tiszta nyereség a diákoknak, plusz lehetett…..
schanc 2018.04.09 22:18:27
@bonifac: Aki amúgy a Terápiában is Zsófi volt :)
Előzetesben Kettyós akcióban, egy szál kombinéban Dávid előtt tekereg - Bármit tehetsz velem, BÁRMIT - lihegi, Dávid lehorgasztott fejjel mérlegeli a lehetőségeit. Főcím...
Előzetesben a kanlakban vagyunk, Joci döbbent arccal támolyog be a konyhába - Itt van két rendőr, velük kell mennem - Dávid és Buci máris pattannak és szaladnak ki az előtérbe, ahol szigorú tekintettel várakozik Bajusz őrmester és Pöcök hadnagy. - De hát miért? - kérdi Dávid…..
Előjátékban a 3 kan szokás szerint otthon sörözget - Na mivan, megoldódott? - kérdik Dávidot, majd röfögve röhögés, de egyelőre nem derül ki, hogy mi, mert üvegcsörömpölés, majd mindhárom kan arcán döbbenet. Bár úgyis megtudjuk majd, mi történt, de azért pár teória,…..
Előjátékban Buci és Zsófi szállnak ki az accordból mosolyogva Zsófiék háza előtt, szerintem Buci most mesélte el Zsófinak a múltkori vicces majdnem hármast, azon kuncognak ilyen jól - Bejössz? - invitálja Zsófi - Naná - mondja Bucc, odabent meg valami nőcske azzal fogadja őket,…..
schanc 2018.01.30 12:09:57
Nyitó jelenet: Dávid és Tamara szundikálnak egymás mellett egy kórházi ágy lábánál, Tamara könyökölve, mert MMKK elegánsnak köll maradni. Vircsi ébredezik az ágyban - Hol vagyok? - hörgi barlangi Jeti üzemmódban - Kórházban szívem - világosítja fel Tamara. Az aggódalmas…..
Nyitójelenetben Joci és valami idegen bula néznek egymásra szerelmesen a tükörben - Mivan? - kérdi bula - Semmi, csak nézlek - búgja Joci. Szonja ennek úgy fog örülni, mint az egyszeri paraszt az egykulcsos adórendszernek. 1 nappal korábban Szonja éppen pakol, most wellnessezni megy,…..
A bemelegítésben Alföldi Robi tanítja Tamarát és Dávidot ordítani, kíváncsi vagyok (NOT) hogy jutottunk idáig, de tartok tőle, hogy át kell szenvednünk magunkat az egész részen ahhoz, hogy megtudjuk. 28 órával korábban vesszük fel a történet fonalát, egészséges és…..
Folytatódik a Csak színház és más semmi című sorozta, a harmadik széria hat epizódja 2018. március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19:30-tól lesz látható a Duna Televízión. A már ismert történet folytatódik, megszületik Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke.…..
                            "Kiszabadult egy elviselhetetlen élethelyzetből." Hááát nem egy sikersorozat volt ez az utolsó hét, sőt az egész évad sem... András ennek megfelelő hangulatban lézeng Adél előszobájában és bebocsátásra vár. Lássuk:..
schanc 2017.12.30 22:10:48
@Zsoofka: Azt éreztem a hogyvoltok alatt, hogy nem bírod Adélt. Én meg nagyon bírtam, szerintem nagyon is jogos kérdéseket vetett fel Andrásnak. Simán elmennék a kezelésére :) És a Sándor-esetet továbbra sem gondolom, hogy károsan befolyásolta. (Még ha Dargay azért beszólt neki is egyet: ne diagnosztizáljon olyan beteget, akit nem ismer. Előtte héten meg a véleményére volt kíváncsi.)
schanc 2017.12.31 09:37:35
@Zsoofka: Ez is előfordulhat. Azt meg aláírom, hogy tényleg elég éles volt a kontraszt a magánember és a terapeuta András közt.
Köszönjük a folyamatos hogyvoltozást!