Regisztráció Blogot indítok
Adatok
üvöltő dervis

4 bejegyzést írt és 452 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röpködök ide-oda  a témákban, már ami a társkeresést és párkapcsolatokat illeti és leragadok nyilván a problémásabb eseteknél, ezért joggal ér a kritika, hogy csak "nyafogok" a férfiakkal kapcsolatban. Magamba szálltam és elismertem, hogy ez így tovább nem mehet, kell egy posztot szánni a normális,…..
Ma se dugunk Szabályok 2014.08.07 11:32:24
A pultosfiú esete után már mindegy volt. Úgy éreztem, hogy már elromlottam (mintha a szüzességemet vesztettem volna el), most már annyira nem számít, hogy hányszor, meg hány emberrel csalom meg Andort. Pasik jöttek, pasik mentek. Először csak hagytam történni őket. Aztán…..
A magas lakástulajdon-hányad növeli a munkanélküliséget, elnyújtja a munkába járással töltött időt, ráadásul az ingatlanpiac gyakran összeomlik, maga alá temetve a lakástulajdonosok egy jelentős részét.Kutatások bizonyítják, hogy a magas lakástulajdon-hányad nem…..
Még ma is sokan vallják, hogy akár egyszeri megcsalás esetén is "gondolkodás nélkül" szakítani kell - na persze, ha a hűtlenség ténye kiderül. Bár a tolerancia a nyugati társadalmakban egyre nagyobb, ami a hűtlenséget illeti, a megcsalás ténye továbbra is rengeteg ember számára…..
üvöltő dervis 2013.04.24 10:34:19
@pilar ternera: egyetértek. Azért teregette ki a lapokat, mert nem tudta magában lejátszani. Ebben a férfiak gyengébbek, a nők viszont nagyon pengék. :)
Csak néha azzal nem számolnak, hogy attól még mert nem akarja, kiderül.
üvöltő dervis 2013.04.24 10:40:29
@DieLente: az ilyen esetek erősebbé tehetik a kapcsolatot, vagy szét is zúzhatják, ahogy kisvirag78 2013.04.24. 10:04:32 írta. Vagy rövid időn belül, vagy szépen lassan őröl fel.

Én csak remélem, hogy ha van értelme, akkor az első történik mindenkivel, aki megérdemli.

Úgy érzem, hogy a saját korosztályom (és a fiatalabbak) nagyon könnyen dobják el a házasságot, meg sem próbálnak küzdeni érte.
Keményen fogalmazva: Sokan azt hiszik, hogy a házasság a nászútból áll. Aztán 1 hónap múlva rájönnek, hogy az ő párjuk is büdöset sz@rik.
üvöltő dervis 2013.04.24 11:39:14
@pilar ternera: Vagy ha van is, én ebből kimaradnék. Nem látom értelmét.
Innen ollózom, de úgy is megjelent máshol is: http://index.hu/belfold/2013/03/17/kover_laszlo_a_rezsicsokkentes_miatt_tamadjak_az_alkotmanymodositast/ Ezt meg hogy? A Fidesz-székház előtti tüntetésről szólva Kövér László úgy fogalmazott, az ott elhangzott kritikákkal szemben…..
Nem is tudjuk hol kezdjük! Talán ott, hogy pénteken a Nightwishnek majdnem le kellett mondani a denveri koncertjét, mivel Anette Olzon énekesnő annyira rosszul volt, hogy még a kórházba is be kellett mennie egy éjszakára. A (régebben áriázós, ma már inkább operettes) finn…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
üvöltő dervis 2012.01.20 00:48:58
@Kosinva: Amit írtál, azzal egyetértek. Mégis napok óta mást sem lehet hallani, csakhogy ez nem lehet, meg bulvárkacsa. Miközben, egy újság, nem pletykalap, hanem a HVG, valamilyen okból megírta, végigolvasta mindkettőt, és lemerte írni. Ha lemerik írni, valami lehet benne. Nem gondolom, hogy egy komoly újság belemenne ilyenbe, komoly érvek nélkül. Szóval legyen vizsgálat, derüljön ki az igazság, ha igaz le kell mondania. Ha nem, akkor a HVG-nek lesz egy rossz időszaka.
üvöltő dervis 2012.01.20 01:18:21
@magyarvandor: Hát nem tudom, én nem cserélnék vele, 15 éves kora óta mossák az agyát. Soha nem akartam 16 éves koromban párttag lenni. Sok mindent elmond a fiatalember morális értékeiről az írása. Örülök, hogy nem lakom Hevesben.
üvöltő dervis 2012.01.20 22:45:26
@eszemmm: jaj bocs, ez a legkevesebb. De én legalább nem mondom azt, hogy a magyar nyelv védelmét tekintem a fő feladatomnak. :)
Igyekszik az ember, néha becsúszik egy kis baki. Mondjuk ez nem 180 oldal és nem is kisdoktori. :)
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
B-oldal A kultúrsznobság csúcsa 2012.01.07 07:54:00
Az alábbi videó a nyugalom megzavarására alkalmas. Ez nem zene, ez vallás. Tulajdonképpen az urak mit és miért csinálnak? Lássuk csak. Öt helyre is beletekertem, de nem hallani zenét, de a végén csak sikerült játékot találnom. Olyan ez, mikor feliratot próbálok ellenőrizni egy…..
Ha fiú, vegyünk neki Barbie-babát, ha Chicago Bears-szurkoló, kapjon Green Bay Packers mezt, ha pedig négyéves, adjunk neki dezodort vagy fogkrémet, aztán kenjünk mindent a Télapóra. Jimmy Kimmel az ABC egyik esti talkshow-jának műsorvezetője tavaly hirdette meg azt az akcióját,…..
A január elsején bevezetett hideg ételek vásárlására fordítható Erzsébet-utalványt csak az idén meleg étel vásárlására is el lehet költeni, járulék mentesen, havi 5 ezer forintért, a kormányzat azért döntött így, hogy zökkenőmentes legyen az új cafeteria-rendszerre való…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Ha ezt annak idején az MSZP csinálja, a HírTV végtelenítve adta volna Pelczné Gáll Ildikó "A Gyurcsány-kormány megöli a meg sem született gyerekek ezreit" című beszédét, abban biztos vagyok. De a szociknál csak felmerült a bölcsődei térítési díj bevezetése, végül nem…..
Megkezdődött a West Balkán-ügy tárgyalása a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Négyen álltak bíróság elé kedden a West Balkán januári, három halálos áldozatot követelő tragédiája miatt indított büntetőügyben. Egy vádlott hajlandó szóbeli vallomást tenni a bíróság…..
üvöltő dervis 2011.11.08 16:01:29
@chipanddale74: Nem védeném Stohl Andrást, de ott egy ember szerzett a balesetben maradandó sérülést, a West Balkánban hárman haltak meg.
Hiába minden, az Összeesküvők dübörög tovább, felesleges ellenkezni, toporzékolni, az ég felé emelt kézzel, kétségbeesetten sírni, inkább nézzük meg, hogy mi is történt csütörtök óta a rezidencián, ahol a Tv2 valóságshow-ja előtt Benkő Dániel is szerelmet keresett, még…..
Az egyik legtökéletesebb dal ma 20 éves. A grunge, az alternatív rock, a pop punk himnusza, mely egészen pontosan a Hey Jude-ot követi minden idők 500 legnagyobb dalának listáján (legalábbis a Rolling Stone magazin szerint).A dal legnagyobb erejét szerintem az jelzi, hogy mindegy, hogy…..
üvöltő dervis 2011.09.11 19:37:35
Nekem meg ez tetszik nagyon: www.youtube.com/watch?v=-71W6omjHN4

hehehe, dobáltuk egymást erre de sokat. :)
Miután néhány héttel ezelőtt kihirdették a jelöltek listáját, tegnap este a Millenáris Teátrumban tartott gálaesten átadták az idei Fonogram-díjakat. A szakmai zsűri tizenhét hazai, valamint öt külföldi kategóriában ítélte oda az elismeréseket. Díjat kapott többek között…..
Két fontos folk metal lemez jelent meg a napokban. De lehet-e egyáltalán fontos bármilyen folk metal lemez? Ennek eldöntése nem egyszerű feladat, nem is merünk rá vállalkozni, ám értékeléskor megpróbáltunk több szempontot figyelembe venni. A rajongók anyázása ettől még…..
üvöltő dervis 2011.02.23 16:58:32
@Álmos: látod. Én nem is tudtam. De most már igen. Az a jó, hogy most előjönnek az olyan címkeaggatások: Matekmetál, okosmetál, ez nem folkmetál. Amikor előszöt hallottam az egyik Korpiklaani számot, azt hittem, jaj ezek milyen kemények. Majd utána megláttam miről is van szó, akkor jöttem rá, hogy ez, legalábbis nekem poén. A Finntrollt kiröhögtem, de tetszik. És ettől nem vagyok hosszú hajú dagadt rocker. Bár akár lehetnék is. Nem is tudom mi a baj velük?

Ja ezt más írta.... :)
üvöltő dervis 2011.02.23 17:13:58
@Joey Lawrence: lájkolom a hozzáállásod.
És inkább a Dalriadáról tudják, hogy magyar vagyok, mint SP-ről. :)
üvöltő dervis 2011.02.23 19:10:08
@reccs: júúúúúúúúj, erre nem is gondoltam. :)
Mekkora magas labda, persze, hogy nem Pali bácsira gondoltam. Van neki baja bőven. :)
Nem vagyok Fidesz szavazó, de elég fiatal vagyok ahhoz, hogy KISZ titkár sem voltam. De én ezt egyszerűen nem értem. Milyen kvalitásai vannak a hölgynek, hogy blamálja magát folyamatosan a Fidesz? Az, hogy önálló gondolatai nincsenek, viszont pár nap tanulás után szóról szóra…..
Subba Villant: Rába bimbó 2011.02.07 01:16:00
Rába Tímea villantása a szombat esti Story gálán...
üvöltő dervis 2011.02.07 09:12:03