Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raidon

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idő: 2009 Augusztus 19 Szituáció: Van egy ötleletem! Végeredmény: Egy film jelenet kicsit máshogy. :D Tegnap láttam ezt a filmet és eszembe jutott ez a hülyeség.  ..
Attila készített egy remek kis hülyeséget. Az orbitális gumibotot kicsit átvariálta. Érdemes megnézni a kis részleteket is. Nagyon jó lett, köszi! :) Szeretem az ilyen baromságokat.Istenem, de kedvet kaptam megint ehhez a játékhoz  ..
raidon 2009.08.18 23:31:07
@peti960: szerintem az új The Old Republic MMORPG-re gondol.
Idő: 2009 Augusztus 17Szituáció: Nekem is kéne paródiát csinálni. (janek)Végeredmény: Egy rövid, de nem rossz paródia.Janek első saját paródiája a Hellboy 2-ből. Kicsit akadozik. De remélem a következő videóban már sikerül megoldani a problémát. ..
Idő: 2009 Augusztus 5 Szituáció: UNALOOM! Végeredmény: He???  Ezúttal magánszámmal térek vissza. Kicsit furcsa az anime választás, mert törénetesen ezt az animét gyűlölöm. :P Nem ment semmi a TV-ben így átkapcsoltam az Animax-re és láttam ebből az animeből egy részt és…..
Idő: 2009 Július 24 (bizony 1 év eltelt) Szituáció: Folytassuk, amit oly régen abbahagytunk. Végeredmény: Az új Pizzafutár sorozat. :D   1 év után kicsit furcsa volt újra nekilátni a munkának. :) De jól esett.  ..
Idő: 2008 Augusztus 14 Szituáció: Be kéne fejezni a Star Wars paródiákat és ugorni egy új filmre. Végeredmény: 20 perc tömény hülyeség. XD   ..
Idő: Július 31 Szituáció: Úgy unatkozunk. Csináljunk egy új részt. Végeredmény: Szinte teljesen imprózott rész. De mégis jóó :D  ..
Idő: 2008 Július 10Szituáció: Folytassuk a paródiát, mert az előző készítése közben is szétröhögtük az agyunkat.Végeredmény: Egy sokkal jobb folytatás! :DEz a rész lényegesen jobb lett mind a nézők szerint mind szerintünk. :D Riska innentől nem adja semmihez sem a…..
Idő:2008 Július 7 Szituáció: 3 srác összeül csinálni egy paródiát. Végeredmény: Egy oltári nagy hülyeség... :DDD Ez igazából csak egy próbálkozás volt. Nem gondoltam volna, hogy az idő múltával így bele lehet ebbe jönni. Az ötletet, hogy paródiát csináljunk Benke (Raidon…..