Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ööö

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, persze, nyilván én voltam a fasz, hogy karácsony előtt 8 nappal úgy gondoltam, most is legyen egy online rendelési kör. Hiszen már egy csomó játék is sokkal olcsóbb a webshopban mint a boltban, ráadásul ki lehet kerülni a tömeget is, triviális. Fél szemmel már láttam híreket arról, hogy a…..
Ööö 2016.12.27 09:01:59
@élhetetlen:
Azt a számlát nem viccből küldte ki.
Ha nem így tesz, megpicsázza a NAV.
Az persze más kérdés, hogy e-számlával simán megoldható lett volna a probléma.
Ahogy tavaly az ébredő Erő esetében, úgy most is minden a Star Warsról szól, ám most az első antológiafilm, a Zsivány Egyes áll a középpontban. A film főszereplője, a Jyn Ersót alakító Felicity Jones is egyre gyakrabban jelenik meg különböző sajtóeseményeken és TV-showkban,…..
Ööö 2016.12.04 22:42:26
Közelednek az ünnepek, amelyek nem múlhatnak el alkoholfogyasztás nélkül. A magyar ember bort és pálinkát iszik, és mivel sajnos a kultúránk alapvető elemének számíthatjuk az alkoholt, a néphit szerint gyógyítunk is vele. Maradjunk most a pálinkánál...
Szabó Rolasd Indiára sok rosszat lehet mondani, főleg ha összehasonlítjuk a fejlett kelet-közép-európai posztszovjet államokkal, de ebben a gigantikus megaszuper poszt-brit demokráciában van egy dolog, ami összetettségében és királyságában felülmúl mindent: a vasút...
A Molotov-Ribbentrop paktum értelmében Sztálin szabad kezet kapott Hitlertől, hogy a Finnország rovására terjeszkedjen. 1939 október elejétől megindultak a tárgyalások Finnország és a Szovjetunió között, azonban Sztálin olyan követelésekkel állt elő, amelyek Finnország számára elfogadhatatlanok…..
Ööö 2016.07.14 12:22:08
@kewcheg: Jaja. Szegény muzsikok ezért mély depresszióba estek, és megerőszakolták a lányokat, asszonyokat. Aki meg szólni mert, lelőtték.
Kicsit rendhagyó a mostani adás, egyrészt meg ez még a múlt heti (bocs, kicsit csúsztam vele, hétvégén utolérem magam), másrészt mert hírek nincsenek benne, ellenben baromi hosszú, ez az első kétórás adásunk (nyugi, nem tervezek ebből rendszert csinálni). Történt ugyanis, hogy elképesztő béna…..
Jack Johnson első feketeként tudott felülni a bokszvilág trónjára 1908-ban nehézsúlyú világbajnokként és ha már egyszer ott volt, hét évig le sem lehetett innen taszítani. Nem lehet azonban azt mondani, hogy minden energiáját lekötötte volna az ökölvívás. Mai szemmel nézve a kor igazi celebje volt.…..
Pataki Niki Apukám sokszor járt Kínában gyárakat látogatni és mindig mesélte, hogy az ottaniak hogy böfögnek, köpködnek, milyen csúszómászókat, pókokat esznek az utcán, nem tudnak angolul és hogy az európai ember nem igazán tud közéjük beilleszkedni. Pár hónap itt lakás után egyre jobban…..
Kiss László, a világszinten elismert edző és sportember, egy kommunikációs háborúban úgy lett szereplő, valamint Hosszú Katinka karaktergyilkosságának egyik eszköze, hogy nincs felvértezve azzal a tudással, amely megvédte volna őt. Így csak végrehajtó volt a Magyar Úszó Szövetség oldalán. Lemondása…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Mt!   A munkahelyemen tűrhetetlenül bánnak minden itt…..
Még rutinos sofőrként is megvakartuk a fejünk tetejét, amikor megláttuk ezeket a képeket, mert ami ezen a kínai úton van, az sok minden, csak nem megnyugtató. Egy dolog, hogy mennyire kanyargós, a másik viszont a…..
Egy nagyobb képeslapcsomagban kettő 1948-ban feladott tábori levelezőlapot kaptam. A képes oldalát nézve elcsodálkoztam, hogy ezek 1948-asok. Én harminc évvel később voltam katona, de emlékeim szerint a kantinban még ilyen, vagy nagyon hasonló grafikájú képeslapokat akkor is lehetett…..
Ööö 2015.08.09 22:36:59
@a fidesz csak lopni tud:
Adyliget. Sportszázad sem aludt bent túl sokat az első hét után. És a BM század is elég lightos volt.
Sokan szeretnének egy repülő autó tulajdonosai lenni. Az ötlet valójában egyáltalán nem új, hiszen a XX. század legelején is sokakat foglalkoztatott már ez a kérdés. Már 1923-ban megjelentek az ilyen járművek formatervei, bár akkor senki nem jósolta azt, hogy egyszer a repülő…..
1945-re Európában lényegében eldőlt, hogy a Második Világháborút a szövetségesek nyerik. A német fegyverletétellel viszont nem lett vége a világégésnek, hiszen a japánok elleni győzelem még hátra volt. A japánok nem adták olcsón a bőrüket, és a szövetségeseknek, (és…..
A Csernobili és a Fukusimai katasztrófát követően számos zöldszervezet vetette fel a nukleáris létesítmények fokozatos leépítésének gondolatát az alternatív energiaforrásokban lévő potenciált előhívva, majd azokat felhasználva: az azonban tagadhatatlan, hogy jelenleg nincsen…..
Több mint 317 ezer fővel az Egyesült Államoké a világ legnagyobb haditengerészete, amely jelenleg is közel 300 hajót és 3700 repülőgépet kezel. Nem akármilyen képet mutatunk az elmúlt több mint 100 évből. Az Egyesült Államokban október 27-én ünneplik a haditengerészet…..
A század elején két zseni, az orosz Szergej Prokudin-Gorszkij és a francia Albert Kahn fotózta Mongóliát. Prokudin-Gorszkij Oroszországot és az akkor orosz protektorátus alatt álló Mongóliát fényképezte, míg a neves gazdag filantróp Kahn azt vette a fejébe, hogy színesben dokumentálja a teljes…..
Ööö 2014.09.07 10:43:02
@HoldViola: Már 10 éve is az láttad, hogy a jurta mellett egy 1 vagy 2db 2m2-es napelem tábla + parabola antenna. Tibetben ugyan ez volt. (Egyébként a napkollektor meleg vizet állít elő. ;)
Kínában, Leshan közelében, immár 1200 éve vigyáz a hajósokra egy hegyből faragott szobor, mely a következő világkorszak Buddháját ábrázolja. Méretei elképesztőek, az ide látogató turisták eltörpülnek mellette. Szakavatott, gondos kezek készítették, hiszen még ma is…..
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
Ööö 2014.08.06 22:48:14
@Dave_bloghu: Bajor vs Cronkite. Bátor próbálkozás volt összehasonlítani őket.
Addig is, míg kiderül, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a kamarai hozzájárulás felhasználását firtató adatkérésre bíróság előtt is bevállalja-e majd azt a védekezést, hogy ők nem is látnak el közfeladatot, megnéztük, hogy mi értelme látszik két év után az 5000…..
Ööö 2014.04.18 09:41:58
@♔batyu♔: Nos.
A fingatásnak nem ez a módja, hanem az, hogy mindenki folyamatosan igénybe akarná venni a „szolgáltatásokat”.
Kb 2 nap alatt összedőlne az egész xar.
Egyetlen probléma lehet vele, hogy gyorsan - a hatalmas igényre való tekintettel - triplájára emelnék a díjat.

Más.
Ha közpénz, akkor publikusnak kel lenni annak a szerződésnek (is), ami alapján ezt a félmilliós rendszert összehozták.
#421 Faludy Györgynek hihetetlen kalandjai voltak a második világháborúban, az amerikai hadsereg tisztjeként. Egy rövid repülőút során az őket szállító gép futóműve megsérült, és elfolyt a fékfolyadékuk, de a másodtisztnek mentőötlete támadt: megkérte a raktérben…..
Kicsit késve, de csatlakoznánk a Sid Meiert méltatók sorához. A fejlesztőlegenda tegnap volt hatvanéves, erről sok hírportál megemlékezett – legszebben talán a Kotaku. Érdemes elolvasni az ottani cikket, ebből most csak egy kis sztorit idéznénk. Történt, hogy Meier és John…..
Frederik de Wilde, a nanotechnológiát és 3D nyomtatást évek óra alkalmazó flamand művész a belga Melotte 3D céggel és a NASA-val együttműködve alkotott egy grafénbevonatú titánszobrot. A M1ne #1 – Feketébb a feketénél című szoborral régi limburgi bányára emlékezik. Az…..
Ööö 2014.02.18 22:28:14
@Kovacs Nocraft Jozsefne: a titánium a chromium haverja
Kétféle 30-as férfi létezik. Az egyiknek a szemében Franco Nero számít a legkeményebb nindzsának, a másik viszont azt vallja, Michael Dudikoff hamarabb állít Árpád vezérünk fejébe dobócsillagot, mint hogy a vén csillagszemű előrántaná a katanáját. Én is az utóbbiak közé…..
Ööö 2014.02.18 22:23:12
@Void Bunkoid: fenyő arról volt híres, hogy fizetni akart mindenért.