Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozkozkoz

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltánéknál legalább is tuti, aki hetek óta próbálja bejuttatni az áramot némi bővítéssel együtt a vadiúj házukba. A maga részét bele is tette már a projektbe, a vezetékek, a földelés minden várja, hogy rákössék végre a hálózatra, csak épp az elektromos szolgáltató…..
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
A MÁV START Klub kártyacsaládja azoknak lett kitalálva, aki rendszeresen vonatoznak, ugyanis ezen törzsutaskártyák segítségével mindenféle kedvezményekre kaptak jogosultságot. Ha jól értjük, eddig a kártyákat simán meg lehetett hosszabbítani, hirtelen viszont csak személyesen lehet elintézni,…..
Az akciók szuperek - főleg, hogy lassan az új kollekciók darabjait is simán meg tudjuk venni leárazva, ha elég hosszúra nyújtjuk az ebédet -, de ilyenkor sokszor találkozunk a cserére vonatkozó megkötésekkel. Nem árt képben lenni: mi jár ilyenkor a vásárlónak, és mi…..
Bár a  könyvszakma évek óta tudta, a közönség nagy része számára valószínűleg csak év elején derült ki, hogy komoly a baj az addigi legnagyobb piaci szereplő, az Alexandra birodalom házatáján. Akit a saga részletei érdekelnek, itt nézelődjön. Akinek viszont az a kötődése a témához, hogy valahol a…..
Szegény Márti azt hitte, új lakást vesz, amit egy jó kis Digi előfizetéssel koronáz meg. Ehelyett egy időzített bombára kötözte magát. Az évek teltek, a bomba pedig csak ketyegett, és több, mint 6 évvel a beállítás után, robbant. Ijesztő sztori tanáccsal és tanulságokkal. Szerencsére többek közt…..
kozkozkoz 2017.07.25 23:56:06
@Leordítász király: továbbra is egyetértek veled, semmi más ne legyen Márti eszèben, hogy a végrehajtó kiszálljon a történetből, tehát fizesse ki és utána lesz ideje a tehermentes lakásában ülve gondolkodni, hogy ki ellen pereskedjen
Ugye milyen szép harmonikus ez a szoba, és hívogató a vetett duplaágy? Na, Gergőék lakása egés biztosan nem így néz ki, köszönhetően az Ikea szállítóinak, akik jól otthagyták a régi ágyat, hiába volt kifizetve és az egész vásárlásba belekalkulálva az elszállítása. Kedves Homár! Szeretnék veletek…..
Ha trehány, nemtörődöm hozzáállása miatt szív valaki egy szolgáltatónál, akkor igazából mást nem mondhatunk, mint, hogy magára vessen. De mit szóljon az, aki eleve félévet szán az áram bevezetésére, villany helyett mégis megúszható adó és túlszámlázás a jussa? Sziasztok! Azzal kezdem, hogy nem…..
Az őszi levelek már rég lehulltak, a téli fagyoknak is annyi, már nem is emlékszünk az első hóvirágokra, a fecskékről nem beszélve, akiknek már a fészekalj is kirepült azóta, elmúlt a tavasz, beütött a nyár, Dani könyvelője megőszült, Dani pedig még mindig várja, hogy az Extrem Digital kijavítson…..
The Good Boyék először készpézben akartak felvenni egy csomó pénzt a bankban, majd amikor meghallották, hogy mennyibe kerül ez a kis móka, inkább maradtak az utalásnál. Pechjükre, nem olvasták ezt a cikket, ami ugyan 2 éves, szóval az adatai valószínűleg nem okék, de szépen összefoglalja, hogy mi…..
"Mi a fasz közöm van a Digi kft. és egy harmadik fél közötti követeléshez/szerződéses jogviszonyhoz?" - szakad ki olvasónkból a kendőzetlen wtf, és joggal. Teljesen érthetetlen és valószerűtlen történet következik, meglepő végkifejlettel.  Hello Hilda! A posztolót már az elejétől lehet, elsőzni…..
kozkozkoz 2017.05.23 17:30:13
Az alábbi sztorit olvasva összeszorul az ember gyomra, a tanácsot látva meg pláne. Erős érv a történet a fontos ügyekben tanúsított fokozott írásbeliség és kiemelt bizalmatlan hozzáállás mellett. Tisztelt Homár! Egyszer volt, hol nem volt, élt Gyöngyösön egy fiatal házaspár, akik kisgyerekükkel…..
A fenti imázs videó azt mutatja, hogy egy elképzelt világban hogyan működik a csomagszállítás a DPD-vel. Természetesen egyszerűen csodálatosan! De ha elteltünk a sok mosolygós embertől és a világban villámsebességgel cikázó, hipp-hopp célba érő csomagtól, akkor olvassuk el, hogy hogy megy ez a…..
kozkozkoz 2017.05.17 20:46:00
@Bendeguz2017: köszi, de igen, a dpd hozta. Meg is jegyezte, hogy 40 kg, de kézikocsival tolta, lépcsőn nem kellett emelnie. Kapott érte egy ezrest.
Röviden: időben. Hosszabban: érdemes a szerződéseinket és a szerződési feltételeket aláírás előtt mindig végigbogarászni, azért, hogy tudjuk, mi áll benne (nem csak biztosítás esetén). Persze úgy is lehet élni, hogy kihagyjuk a valóban nyakatekert jogi nyelvezeten megfogalmazott, soktízoldalas…..
Azt nem tudom, hogy szegény norvégok tudnak-e arról, hogy egy lengyel cég a legirritálóbb becsapdázós módon tukmálja könnyelmű magyarokra az amúgy tök hasznos omega3-at, de hogy Béres Alexandra kicsit jobban megnézhetné, hogy mihez adja a nevét, az biztos. Üdv! Körülbelül évente, félévente…..
Lehet, hogy ez nem az általános ügymenet, csak egy különösen szerencsétlen csillagzat alatt született különösen szerencsétlen projekt, de az biztos, hogy nem csak a 12 éves vadiúj ügyfélnek az, hanem az OTP-nek is.  Mert csodálkoznék, ha ebből a kálváriából nem azt a tanulságot szűrte volna le az a…..
Na, mi van ilyenkor, amikor az ÁSZF 2 pontja ellentmond egymásnak? Nekem mondjuk a "betegen senki ne tegye be a lábát egy konyhába" elv erősebb kutyának tűnik, mint az időkorlátos lemondás, bár azt is értem, hogy a cég igyekszik elkerülni, hogy erre hivatkozva farolhassanak ki az esti programból…..
Szerintem nincs olyan, aki még meg egyetlen egyszer sem bánta meg, hogy a lendületes vaterázás közben lecsapott valamire, amire nem kellett volna. Kérdés, mi van, ha megbántuk tettünket, és inkább mégsem kérjük azt a rózsamintás párnát vagy praktikus…..
A Békéltető Testületeket fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezésére hozták létre. Céljuk az ügyek egyszerűbb, gyorsabb, megegyezésre törekvő rendezése. Ajánlásaik nem kötelező érvényűek, így időről-időre felmerül a kérdés, hogy mi van, ha egy vállakozás max. elolvassa azt, aztán…..
kozkozkoz 2016.12.15 22:38:27
Ha valaki megengedheti magának, hogy magánorvos kezelje, jó eséllyel egy fogorvos lesz az első, akit keres, mert valahogy az átlagnál is kiszolgáltatottabb az ember nyitott szájjal fekvés közben. Egyátalán nem elvetélt ötlet tehát, hogy egy fogorvosi klinika kuponos…..
Sajnálatosan kevés terméket érinten ma már, de létezik még a betétes üveg, csak kérdés, hogy észreveszi-e az ember. Sziasztok! Mai nap beugrottam egy Csemege boltba szörpöt venni gyerekeknek. Nagyobb áruházakban szoktunk vásárolni, de ez kimaradt.. Így kerültem az Érdi Csemege boltba (a…..
"Sajnálatosan a csomag életciklusát megváltoztatni nem tudjuk." - írja a DPD, akitől nem is csodát, egyszerűen csak kiszállítást várt olvasónk.  A DPD kézbesít: szeretettel, mindegykinek Nyár közepén rendeltem egy szállítással együtt kb. 10 000 forintos cuccot az Ebay-n…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Miután én is a munkahelyi terror áldozata lettem, elkezdtem kutatni a témában, így találtam erre a blogra. Sokáig azt gondoltam, hogy ez kizárólag az én szoc. problémám, de döbbenten tapasztalom, hogy milyen széles társadalmi réteget érintő…..
kozkozkoz 2016.10.08 23:33:02
Tisztelt Mt! Durván másfél éve öt hónappal szülés után felhívtak a munkahelyemről, hogy ha most nem megyek vissza dolgozni, akkor vesznek fel helyettem valakit és nem számítanak majd a munkámra a védettség lejárta után. Jeleztem akkor nekik ,hogy az öt hónapos gyermekem felügyeletét nem tudom…..
A méregdrága Zepter edények egyik előnyeként szokták emlegetni az örök garanciát, amit a cég vállal a termékeire. Illetve olvasónk beszámolója szerint a termékek egyes részeire, és ezt nem úgy kell érteni, hogy egyes termékekre igen, másokra nem, hanem úgy, hogy ha pl. a kis…..