Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorgo

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi, de annyi jó dolog van az életben, ami csak úgy jön, aztán - még ha meg is kedveljük - hamar el is tűnik. Ezt sok mindenre vonatkoztathatjuk, még az édességekre is. Gombóc Artúr legnagyobb örömére fókuszáljunk egy pillanatra a csokoládékra.  Hiába volt sokak kedvence a Chokito, amelyet…..
Pár napja még azt hittük, hogy nehéz győztest hirdetni a "ki tartja magánál a legpofátlanabb módon az utas pénzét" versenyben, de a Ryanair a friss húzásával nehezen behozható előnyre tett szert. Azt, hogy a légitársaságok többsége sunnyog és a koronavírus-járvány miatt törölt járatok után nem…..
A pasi lassan kezdi bevezetni a totális kontrollt, talán azért, mert csúnyán ért véget az előző kapcsolata, és nem akar semmi meglepetést. Az exe szakított vele, ami annyira megviselte, hogy még arra se maradt energiája, hogy az őt vigasztalni kívánó nőket visszautasítsa. Levélírónk most ennek a…..
Eseménydús a mai epizód. Kezdetnek Stoki reggeli rutinját követhetjük végig a felhúzódzkodáson és a reggeli kávén keresztül, de ez csak addig tart, amíg észre nem veszi, hogy mára programja van: felkészíteni egy újoncot a gyakorlati vizsgára. Szolgálati kétkerekűjén száguld…..
gorgo 2019.04.30 18:07:23
Kedvelném ezt a sorozatot, de Stoki halálosan idegesít.
A többi karakternek még a túlzásoktól függetlenül is van valóság alapja.
Stoki esik-kel, annyira börleszk-szerű...! Lenyomnak az ember torkán egy elcseszett Benny Hillt, valljuk be, ennek divatja vele elmúlt. Manapság inkább kínos.
A kerékpáros jeleneteitől egyenesen szekunder szégyenem van!
És képesek konkrét részeket ráépíteni!

A másik, amit még kifogásolnék, a közmunkásokkal kapcsolatos. A néző csak akkor érti, hogy ez még mindig ugyanaz a közmunkás, mint a korábbi jelenetben, ha rárohad a retkes láthatósági mellény?
A jómunkásember nem szereti a munkavédelmet, ha "bohócnak" öltöztetik, a lehető legrövidebb úton le fogja vetni azt a "szart".
Hadd mondjam el, hogy néz ki egy vidéki alkesz (és itt visszakanyarodok egy korábbi epizódhoz)!
Dülleszti a pultot (igen, munkésruhában, büdösen), gyújt egyik cigiről a másikra, nagy hanggal és lendülettel váltja a szavakat.
De! Húsvétkor felöltözik, mint szaros Pista nevenapján! Felveszi a divatjamúlt több évtizedes esküvői öltönyét, és mise után (mert számára is úgy a hivatalos nagyobb ünnepnapokon) irány a kocsma,abban szűr. Sportcipővel. Esetleg makkosban. Némi foghíjjal az orcáján. Zakó alatt kötött mellénnyel. Este locsolóbál megannyi kalanddal.
Nem értem miért kell ilyen mértékben lenyomni a torkunkon és nyomatékosítani, hogy itt egy közmunkásról van szó.
Ja, most jutott eszembe, hogy Gyurinak is csak egy hacukája van! :D
Amúgy szeretem a sorozatot, bár ne lenne a két fenti jelenség!
Ihlet merítéséhez ajánlottam volna a zsákfalvakat, zseniális arcok vannak. Nem véletlenül olyan népszerűek Büdőcs sztorijai sem. Akárhol nem teremnek ízig-vérig ilyen karakterek.
Foglalkoztunk már vele itt a Karakteren nagy általánosságban, hogy mit jelent helyes és helytelen; hogyan ítéljük meg a téves (vagy annak vélt) alakokat. Ideje azonban a konkrétumok vizeire evezni, és kiemelni néhány példát. Mi az, ami engem a legjobban fölbosszant, ha szövegeket hallok és olvasok?…..
gorgo 2019.03.09 19:25:56
@victor vacendak:
A pinkről jutott eszembe, hogy egyre többször jön szembe bulvárban a jelenség, hogy külső női nemi szervekre a vagina szót használják.
Vagina plasztika, ha megcsonkítatta valaki a szemérem ajkait...
Üvölteni tudnék és agyonbaszkodni szív lapáttal az illetőt.
Vagina, latin szó, jelentése: hüvely.
Általános iskolai biológia szint.
gorgo 2019.03.09 23:23:57
@ételizésítő: nos, nem írom két szóba, szerintem a telefon autokorrektje szedte szét (rendszeresen teszi).
Tudok a valódi vaginaplasztika létezéséről, de én nem erről a jelenségről írtam.
gorgo 2019.03.10 08:27:06
@victor vacendak: én nem keverem, igénytelen bulvárban rendszeresen futok ebbe bele.
Pl. "Rózsaszín, babás vaginák - a férfiak erre izgulnak

Ha már a műtéteknél tartunk, sokan zavarónak tartott szeméremajkaikat is átszabatják."
Így vezeti be a cikknek ezen szakaszát, és igen, levaginázza a külső nemi szerveket.
m.life.hu/drlife/20131112-nemi-szervek-fiatalitasa-es-ranctalanitasa-ferfiaknal-es-noknel.html
Aztán:
hipochonder.blog.hu/2014/11/05/a_porno_miatt_akarnak_a_nok_designer_vaginat?layout=5
www.hirextra.hu/print/2009/11/31/az-intimplasztika-veszelyei/
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
Nagy része az Angliában dolgozó honfitársaimnak szerintem előbb utóbb elgondolkodik azon, hogy nyugdíjas évei kezdetekor felmondják az albérletüket és hazaköltöznek, vagy még időben (kb 20 évvel előtte)  megpróbálnak venni egy számukra megfelelő ingatlant. Az ok egyszerű, az Angliában jól működő…..
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a…..
gorgo 2019.01.05 20:53:58
@Spitzbauer: Áh, én ilyen önálló perszóna vagyok, nehezen értem meg, ha valaki más utánfutójaként akar érvényesülni, máshogy nem megy :D
Inkább pánf***!
Tényleg, senki nem mondta neki, hogy a csillám szarjaitól vannak kihalóban a sellők a tengerekben? :D
Anikó személyesen látogatott el a villába, hogy kiossza a lakók között az idei évad lélegzetállító újdonságának számító szuperképességeket. Mint mondja, nem volt egyszerű dolga, és valóban, a takarásban nyugtatólövedékkel várakozó stábtagok sem tudták megvédeni Greg puszijától. Lássuk a…..
Korunk Adonisza bizonyos hadisír-nyilvántartást vitt a székelyföldi Lövéte polgármesterének, és - ha már ott volt - megkoszorúzta az I. és II. világháborús magyar hősök emlékművét. Az ezt illusztráló képet maga töltötte fel a Facebook-oldalára. Mondjuk mindenki úgy koszorúz, ahogy akar, de azért…..
Egyetlen mondat elég ahhoz, hogy nagyon irritáló legyen egy turista az európaiak számára. És minden országnak van valami, amire kimondottan érzékeny. A magyarokat azzal a "viccel"lehet kikészíteni, hogy: are you hungry? (éhes vagy?). Ez egy béna szóvicc, mert a hungary (Magyarország) és a hungry…..