Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz.indbád01

60 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az indulás nem ment valami könnyen, mert Ferihegy felé a taxiban levált a kecsegeorrú cipő talpa, és sürgősen szerezni kellett még egy pár lábbelit.             – Képzelje, Szindbád – szólalt meg Prózay, amikor már a gépen ültek, a business classon, és a…..
A kripta először csak üresen kongott. – Szindbád úr! – kiáltotta be valaki még egyszer. Kisvártatva nyikorgás hallatszott, majd az egyik homályos boltozat alól neszezés. A kripta bejáratában álló férfi odavilágított az elemlámpájával. Egy koporsófedelet feszegettek…..
Meredek mesék Épségverseny 2014.03.18 06:09:00
Aggódott, hogy nem jön majd át a sugárzás rendesen a makópusztai művházból, ezért ment inkább internetes rádióban a tudósítás, mert a wi-fi, az mégis wi-fi, biztonságosabb, mint az elavult rádióhullám, amit könnyű leárnyékolni vagy elakad Tokaj szőlővesszein. Az Első…..
Felolvasással egybekötött bemutató!  ..
- ÁÁÁáááá!!! – mondta mindenki, aki életében először pillantotta meg Tibort. A fiú különleges születési rendellenességben szenvedett, nevezetesen oszteomorfózisban, amitől az egész fejszerkezetét, bőr és az arccsontra tapadó izomszövet helyett a puszta semmi födte. Ahol…..
Sz.indbád01 2012.02.12 07:28:48
Meredek mesék Minőségi viczek 2014.08.12 06:18:00
Tudta, hogy mert a nevetés fényesít? De. Brit tudósok rájöttek, hogy napi 3 óra önfeledt kacagás lelassítja. Hát, álljon most itt néhány államilag jóváhagyott, hivatalosan és hatóságilag bevizsgált, minőségi vicz. Ééérteed? - Miért tartóztatták le a papot???- Mert…..
Sz.indbád01 2012.01.26 06:53:21
@TrueY: atyaisten... nem esett le neked akkor, hogy ezek a viccek egyik sem vicces, AZÉRT mert direkt el lettek torzítva a klasszikusok.
„A velünk szemben lévő szobából. Benyitok. A pasim kisgatyában fekszik egy lány mellett. A csaj nyakig betakarózva” – semmi sem tesz olyan jót egy friss kapcsolatnak, mint egy in flagranti. A buli elszabadul, a félénk srác felszabadul, a lány pedig hamar rajta is…..
Sz.indbád01 2011.10.27 08:16:56
Jövő kedden jelenik meg hivatalosan az erősen erotikus regényem, A királynő mélyén: Titokzatos kézirat kerül elő egy fővárosi könyvtár mélyéről, nyolcvanévi titkosítás után. A szerzője egy legendás író, aki a maga korában nem adhatta ki az erotikus történelmi…..
Retrosex Rúd testvibrátor 2013.01.25 15:45:00
Hát, nem cizelláltabban van megfogalmazva, mint a durva műf*sz szó? A fölötte lévő "Maszturbációs balesetek" alcímű cikk vajon összefügg a hirdetéssel, vagy csak véletlen? Mindegy, a rúd végre megrendelhető a magánszemélyeknek is, bár valószínűleg azóta már felverte a…..
Vajon mivel vette rá a fotós a kutyát, hogy lelkesedjen a szerencsejátékokért?Milyen korabeli jutalomfalat lehet a hölgy kezébe rejtve?..
Szárazbabódi dekameron / Szappanos Gábor http://mek.oszk.hu/08900/08940/ Ajándéknapok a túlvilágról / Szappanos Gábor http://mek.oszk.hu/08900/08941/ Csőregh Márton válogatott szenvedései / Szappanos Gábor http://mek.oszk.hu/08900/08942/..
Szappanos Gábor felolvasóestem 2010.06.22 17:02:00
  MEGHÍVÓ   SZAPPANOS GÁBOR   „SZINDBÁD, AZ ÁRVÍZ UTÁNI HAJÓS”   című felolvasóestjére.   Helyszín: CITY PUB, Budapest VII. ker. Almássy tér 10.   Időpont: 2010. JÚNIUS 22., ESTE 19 ÓRA   Beszélgetőtárs:…..
Sz.indbád01 2010.06.22 17:06:46
Volt egy pillanat, amikor úgy tűnt, hogy a hajós könnyebbnek találtatik a bibliánál, de aztán elbillent a láthatatlan mérleg nyelve, és a szellemek, valamint egy heves szélroham, amely a félig nyitva felejtett ajtón zúdult be, együttes erővel a helyére taszajtották a könyvek…..
Szindbád száz év múlvára állította be a régi temetőőrtől ajándékba kapott, kriptabéli vén vekkert, amely megszólalásig hasonlított a hagyományos, csörgő ébresztőórákhoz, de nem az volt, hanem olyan szerkezet, amit szellemek húztak föl naponta leheletszerű suhanásukkal,…..
Szindbád menekülőre fogta a dolgot. Riadtan betért egy fodrászatba, és lehuppant az első üres forgószékbe, az ablak mellett. Csak nézett ki a kirakatüvegen elkerekedett szemmel, a hajlakkos flakonok és zselés tubusok között, és ámult. – Uram, mit parancsol? –…..
“Hagyjatok már békében nyugodni!” – horkant föl mérgében Szindbád, amikor hetvenévnyi viszonylagos csönd után valami berregő, bűzös őshüllő vasfoga fúródott a bordái közé. “Hagyjatok már végre!” – mondta, és a napvilágra kerülve…..
Úgyhogy amikor épp megkerülöd a lakóparkot, s kezdenéd az újabb kört, gondolsz egy nagyot, és suhansz tovább: vissza, a metropolisz irányába. A régi városnegyed mocsoktól szürke házai közt lefordulsz egy mellékutcába, és lassan… lassan gurulsz, s közben be-bekukkantasz a…..
Te csak bólintottál, és viszonoztad a mosolyt, már amennyire tellett tőled: inkább vicsorgó fintor lett belőle. Aztán fogtad magad, és föltápászkodtál, ami nem ment éppen könnyen, mert a súlyfölösleg és a krónikus mozgáshiány nem szokott jót tenni már huszonnyolc éves…..
Az első sugarakat a kabát levetette magáról. De nem azért, mert vízhatlan volt, hanem mert a vizelet épp egy ősrégi, dermedt zsírfoltot talált el. A meleg folyadék aztán ripsz-ropsz megolvasztotta a hajdani paprikás krumpli pirosas zsírját, majd mohón lehatolt az anyagba, a…..
Szappanos Gábor Egy mecénáshoz 2010.05.31 15:57:00
ÍRÓ: Jó napot kívánok, tisztelt igazgató úr! Tisztelt leendő mecénásom!… illetve ezt még nem tudjuk, de hát ezért fordultam önhöz bizalommal, nem igaz, hehehe…? Ne haragudjon, csak kicsit ideges vagyok, ezért heherészek, nem neveletlenségből. Dehogyis! Eszem ágában…..
A délelőtt igazi családias hangulatban telt, félő volt, hogy hamisítatlan idillé fajul az együttlét, és – a realista gyerekek kivételével – mindenkinél el-eltörik a mécses. De aztán beszélgettünk erről-arról, hogy s mint élünk, miből élünk, hogy a nagy szabadság…..
December 29-dikén kora reggel ébredtem a telefoncsörgésre. Félig behunyt szemmel, vacogva botorkáltam ki a hálószobából a nappaliba – még szerencse, hogy a franciaágyon én fekszem kívül, így nem kellett átmásznom alvó feleségemen és véletlenül megtaposnom.…..
            A fia már nem próbálta meg betessékelni, belenyugodott a változtathatatlanba. Végül is kehes apján piros hálósipka volt, jól a homlokba húzva, vastag, sötét kockás, majd’ földig érő háziköntös és meleg…..
A filozófus rezignáltan megállapította, hogy a tudatlanok mindig ellenségnek vagy legalábbis gyanús elemnek tekintik azokat, akik többet tudnak náluk. Úgy látszik, ez olyan természeti törvény, amit még a közös világnézet, a munkásmozgalom nyújtotta közös eszmerendszer sem…..
Egyik nap aztán kitört a vihar. Munkaszüneti nap lehetett, alighanem május elseje, mert nagyon sok látogató érkezett. Meleg szél fújt délnyugatról, igazi nyáreleji szél, a nők többsége szoknyában volt és blúzban, a fázósabbakon volt vékony blézer is. Lukács György nagyon…..