Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss László Blogja

75 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra a kérdésre kerestem a választ,vajon megépült e Tusnádfürdőn az a 3 faház, amelynek 300.00 forint a négyzetméter ára és amelynek 1 éve el kellett volna készülnie...
Vádat emeltek egy autós ellen, aki június 4-én több társával együtt ittasan autóba ült. Vezetés közben a rossz minőségű földúton feltűnt egy kódorgó macska. Emberünk - a társai tilatkozása ellenére -  úgy gondolta jó ötlet lenne üldözőbe venni a kocsival. Szerencsére a cica elég gyors volt, így el…..
Október 4-e, az Állatok Világnapja. Ezen a napon gondolnunk kell arra, hogy harmóniában kell élnünk a természettel, egyúttal felelősséget kell vállalnunk a körülöttünk lévő élőlényekért. Sajnos ma Magyarországon nem mindenki gondolja így. Vannak olyanok, akik számára az állatok puszta tárgyak, sőt…..
Csúcs, hogy olyan ügyben sincs haladás,ahol még vita sincs.....
Ismert, szeptemberben vádat emeltek a Deteken elkövetett brutális állatgyilkosság ügyében. A két gyanúsított nem tett vallomást a tegnapi tárgyalási napon, az ügyészség pedig a kamasszal szemben – aki agyonverte a kiskutyát – a büntetés javítóintézetben való letöltését, társával szemben pedig – aki…..
A hétfői napon az igazságügyi tárcát arról kérdeztem, hol is tart a várva várt törvénykezési folyamat, amelyet a februári civil tüntetést követően olyan nagy hanggal elkezdett a minisztérium.   Az államtitkár a válaszában ködösített és az a valótlanság is elhagyta a száját, hogy az MSZP pusztán a…..
Állatgyilkosok közt is cinkos, aki néma. Az államtitkár mellébeszélési magasiskolát mutatott be. ..
Felszólalásomban javasoltam,hogy a munka ügye kiemelt terület legyen! ..
Kiss László Kellemes Húsvétot! 2014.04.19 08:25:10
Ezúton kívánok mindenkinek nagyon békés, áldott Húsvétot! ..
Kiss László Köszönet! 2014.04.09 18:13:35
Felemelő érzés,amikor valakit a lakóhelyén élők bíznak meg azzal, hogy az Országgyűlésben képviselje őket. Ez történik velem is. Az E14, a PM, a DK és az MSZP szervezetei méltónak találtak arra, hogy arra kérjem a kerület lakosságát, hogy engem bízzon meg képviseletével a…..
Úgy tűnik a baloldali összefogás létrejöttével beindult a fideszes hülyeséggyár! A fidesz levitézlett politikusai egyre nagyobb állatságokat bírnak a médiumokba nyilatkozni,hogy mi minden fog megszűnni a baloldal győzelmét követően. Éppen ezért szeretnék kérni…..
Minden kedves olvasómnak nagyon Boldog 2014-es esztendőt Kívánok! ..
Mint ismeretes 2013. szeptember végétől az 1-aes villamos felújítása hatalmas közlekedési káoszt okoz a III. kerületben. Volt,hogy a Vörösvári úton a gyalogosátkelőnél kikapcsolt lámpák nehezítették a közlekedést, de aki arra jár az nem mint nap találkozik a…..
Tanárként tudom, hogy nem mennek jól a dolgok ma a közoktatásban. A gyermekek nagy részének még mindig nincsen teljes tankönyvcsomagja, a pedagógus bér emelése pont azokat nem érintette, akik a legtöbbet dolgozták az iskolákban. Az adminisztrációs teher minden korábbit…..
Ne szűnjön meg a Pető Intézet A kormányzatu intézekések következtében a Pető Intézet a megszűnés közelébe került! Ha Ön is tenni kíván ez ellen, a fenti linken támogathatja az Intézetet! ..