Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chevrosanyi

10 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..
chevrosanyi 2010.05.20 15:08:33
@azallamenvagyok:

Itt a pont. A sok tudatlannak pedig jó nagy fejmosás kéne, mert amit pár index iqfight összehord, az maga a SZÉGYEN!
OFF: Légyszíves kommentelés elött, olvassátok el a posztott ne csak az index ajánlóját! On A százholdas pagony fővárosi részén elterjedt nézett, hogy aki Jobbikosokkal beszélget, az bizony nem ehet mézet! Kérem a kedves demokratikus erők parlamenti képviselőit, a…..
A programot olvasva, a Jobbik annyira fasisztoid párt, hogy talán maga Mussolini mester is elismerően csettintene. Az a határozott meggyőződés, amellyel a világot rendbe akarják tenni, talán csak a fasisztákra jellemző. Ne essünk bele abba a klasszikus hibába, hogy összetévesztjük a…..
Abból látszik, hogy valaki tényező, ha támadják. Ebből a szempontból az LMP végre elégedett lehet. Most sorra vesszük, hogy mivel negatív kampányolnak az LMP ellen a pártok.MSZPA képlet egyszerű: be kell állítani a Fidesz csókosának az ellenfelet, hogy ráijesszen a volt szoci…..
chevrosanyi 2010.03.12 20:10:01
LMP-s Koppánykám! Látom a hülyeségeiddel nem tudsz betelni.
Ezt miért nem publikálod a szutyok oldaladon?

LMP-s választási csalót leplezett le a Jobbik Nagykőrösön

A Jobbik nagykőrösi választókerületi bizottságba delegált tagja, Mészáros Lászlóné az LMP jelöltjének leadott kopogtatócédulák átnézésénél nyilvánvaló csalásra, hamisításra jött rá. Alább folytatódik a közlemény.
A Lehet Más a Politika nagykőrösi képviselőjelöltje, Földi Áron körülbelül 780 db ajánlószelvényt adott le a választási bizottságnál, amely az első átnézés után 740 darabot talált belőlük érvényesnek. A testület tagjai emiatt többször átnézték a cédulákat, eközben közösen észlelték, hogy az ajánlószelvények egy részét hasonló írásmóddal, olvashatatlan aláírással írták meg. A hamisítás megalapozott gyanúja akkor erősödött fel, amikor a jobbikos delegált, Mészáros Lászlóné kezébe került a Sulyok Tamás választópolgár nevében leadott ajánlószelvény, aki az abonyi Jobbik tagjelöltje és már korábban jelezte, hogy nem kapta kézhez az ajánlószelvényét, ezért a jegyzőtől újat kellett kérnie, amelyet később a Jobbik nevére adott le személyesen, most pedig nem a saját aláírásával mégis ott volt az LMP-s cédulák között az övé is. A választási bizottság az újabb átnézés során a láthatóan futószalagon gyártott kopogtatókat sem fogadta el már érvényesnek, így Földi Áronnak már csak a 625 érvényesnek gondolt ajánlószelvénye maradt.
Sulyok Tamás a holnapi nap folyamán feljelentést fog tenni okirathamisítás miatt, és a Jobbik is rajta tartja a szemét azon, hogy a választási bizottság is tegye meg az újabb szükséges jogi lépéseket.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom minden olyan képviselőjelöltnek és pártnak, akik bűncselekmények elkövetése révén akarnak elindulni a választáson, felhívja a figyelmét, hogy delegáltjaink felkészülten várják őket, és minden energiájukkal azért küzdenek, hogy megvédjék az országgyűlési választások tisztaságát. Az LMP-nek pedig figyelmébe ajánljuk, hogy lehet más a kopogtatócédula-gyűjtés is, mint amilyen az elmúlt húsz évben volt.
Gyomorforgató az MSZP arcátlansága. Mesterházy Attila ma kijelentette: azokon a helyeken, ahol a Jobbik esélyes az egyéni győzelemre, jelöltjeik viszalépnek a Fidesz javára, hogy megakadályozzák a Jobbik parlamentbe kerülését. Felháborítónak tartjuk a Fidesz cinkos némaságát is,…..
Gyanús meggazdagodás, botrányok, bűnügyek, választási csalás - íme Pócs János, a Fidesz jászsági jelöltje... De ez még semmi! Kövér Bajusz Lacikánk is megmutatja a foga fehérét... Úgy van Gyerekek, szavazzatok a Zsideszre, mert megérdemlitek! ..
Chevrosanyi Kampányfilm 2010 2010.02.22 21:15:00
A Dunakeszi láp olyan környezettörténeti maradvány, amely nemcsak természetvédelmi, hanem várostörténeti szempontból is muzeális érték. Nem valószínű, hogy egy áruháznak ne lehetne Észak-Pest körzetében más alkalmas helyet találni, amelyet nem kellene az építkezés előtt…..
Chevrosanyi Nesztek, oltóanyag! 2010.01.19 19:49:00
Meghalt egy igazoltan H1N1-fertőzésben szenvedő beteg hétfőn a sátoraljaújhelyi Erzsébet kórházban; a férfi még novemberben megkapta a védőoltást. Vass Zsuzsanna, a kórház intenzív osztályának vezető főorvosa az MTI-nek azt mondta: az ötvenes éveiben járó férfi öt…..
  2009 második felében egyrészt a Magyar Gárda feloszlatása, másrészt az aggasztóan erősödő antifasizmus határozta meg az utcai alaphangulatot. Először az Erzsébet téri oszlatásnál, majd a Meleg Méltóság Menete idején tüzelődtek fel az indulatok, de aztán a jó kis…..
Nagyon belejöttünk a játékos panaszokba, úgyhogy most itt egy baba, aki a doboza szerint 9 dolgot tud csinálni, de a szerető apuka sajnos hiába nyomorgatta, a gőgicsélés mégsem ment neki. Amikor visszavitte a boltba, kiderült hogy használati utasítás nélkül  senki nem tudja,…..
Tegnap este az Echo tv „Képtelenségek” c. műsorában olyan mértékű uszítás folyt, ami új dimenziókat sejtet, s éppen ezért fel kell rá hívni a figyelmet. Az említett műsor ugyan más adásaiban is súrolja a normalitás határait, de a tegnapi adás még ehhez…..
chevrosanyi 2009.12.11 18:08:05
A gárdisták megjelenése sokakat tölt el félelemmel, bár legtöbbünk inkább értetlenül áll a jelenség elől. Levélírónk arról számol be nekünk, hogy iskolájukban egy társasági oldalon a diákok megtalálták az egyik tanár fényképét, aki gárdista egyenruhába öltözve…..
chevrosanyi 2009.11.25 11:44:58
@lyesmith:

1. linked cáfolva, de a gárda és a jobbik oldalán is olvasgass:

kuruc.info/r/1/41455/

2. Én arra voltam kiváncsi, hogy a Magyar Gárda mozgalom mikor lopott, hazudott vagy ölt. Ez személyekre vonatkozik és nem a mozgalomra libsicem. Mellesleg:
bekescsaba.hir6.hu/cikk/15357/080814_eszunkbe_jut_es_megyunk_egy_kort

Gyerünk barátaim, mert elég szarul csináljátok...
chevrosanyi 2009.11.25 11:52:22
@1hurka: Inkább az ilyen hülyékkel, mint te.
chevrosanyi 2009.11.25 11:54:34
@s.e.c: Nyugi, az én oldalamról is ugyanez. :) Ezek az erőlködések.. Nagyon nem megy... :)
Chevrosanyi Bizonyíték 2009.10.12 18:05:00
 ..
Monoron a szökőkút megépült és itt az eredménye. Kattints a nagyobb képre: ..