Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spänot

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
spänot 2011.04.08 13:35:26
>>"Laci a mai nap folyamán feladta a játékot, mert volt ideje szembenézni magával, és az addig megszokott hétköznapi életőből kiugorva egy teljesen más környezetben átértékelte az életét, és amikor ennek a súlyával szembesült, összeroppant. A Való Világ folytatódik..."
velvet.hu/celeb/2011/04/07/vv_laszlo_idegosszeomlas_szeru_allapotba_kerult_feladta_a_vv4-et/
Hitvány, tetű, csürhe ez a retek klub az összes kupecmédiával együtt. Gátlástalanul tönkretesznek embereket (ld. BB Évi), de első dolguk, hogy nyalják a szart magukról és hárítják a felelősséget... De a biznisznek menni kell...
Így dögöljenek bele lelkileg saját trágyájukba a műsor aljas készítői!

Parajdi "Spenót" János
spenot.jalbum.net/album/index.html
spenot@ymail.com <<

Milyen szar, primitív banda kommentel itt!!!...
spänot 2011.04.08 15:32:29
@Fánkevő Fáncsi: Kurva nagy érvkészleted van. Mint a többi névtelen senkinek. :S
Varánusz Áve, imperátor Viktor ! 2010.05.29 08:00:00
A régi vicc megvan?- Mi lesz ma ebédre édesanyám?- Kirántott asztalfiók, kisfiam...De ne szaladjunk ennyire.Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják…..
spänot 2010.05.29 11:26:29
@old_field: Az illusztrációnak szánt szörnyszülöttről tényleg a szar jut az ember eszébe...
Attól, hogy Makovecz jó építész (Volt! Bár aki azonos lendülettel épít templomot, mint nyilvános klozetot...) még lehet hülye.
A Társaság a Szabadságjogokért és az Európai Roma Jogok Központja (European Roma Rights Center, ERRC) közös beadvánnyal fordult Szabó Mátéhoz, az Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosához, hogy folytasson le vizsgálatot és adjon ki állásfoglalást mélyszegénységben élő…..
spänot 2010.05.18 17:33:42
@12fa: Undorító vagy!
Archiregnum Lehet más a Fidesz 2010.05.06 17:46:00
 Bár maga az új országgyűlés és a kormány még nem áltt fel, nem kezdte el hivatalos működését, fontos tanulságokat szűrhetett le magának a kedves állampolgár. Jómagam már a választások előtt is néma jól palástolt érdeklődéssel figyeltem a Fideszt, amint…..
spänot 2010.05.11 04:41:04
@Omár: "...akkoriban, kötelező volt KISZ-tagnak lenni a felsőoktatásban..."
Mikoriban?
"...képzeld csak el, hogy a II. világháború után a kommunisták egymás fejéhez mit vagdalhattak..."
Mi van? Ti komcsiztok habzó szájjal. Erre reagáltam.
"az egyetemeken, meg turul- vagy hungária-tagok (kik azok a "hungária-tagok"?) lettek, vagyis... jaaaa, hogy a komcsik 99%-a még jó ha az alapfokú oktatásban részt vett, de az egyetemet max. kívülről látták? (Kár lenne erre azzal jönni, hogy a szegényeknek ez eleve nem volt lehetőség: Magyarországon nem volt még egy olyan kormányzati időszak, amiben annyira igyekeztek volna a tehetséges embereket államilag hozzásegíteni a továbbtanuláshoz, mint a két háború között.)"
Remélem ez utóbbit valamivel igazolni tudod, egyébként kénytelen vagyok nevén nevezni: ordas hazudozás... :(
spänot 2010.05.11 04:47:25
@Mj: Nincs nekem már türelmem vitatkozni ilyen szerényen bútorozott elmék bináris demagógiájával. Játszódjatok egymás között.
spänot 2010.05.11 04:56:47
@TaTa86.: Számtan, alsó tagozat: ötből nyert kettőt, abból a kettőből egyet a Torgyán neki, de azt is csak úgy, hogy a maszopnak 150000-el több szavazata volt, csak idióta a választási rendszerünk.
Tök mindegy, hogy hány százalék. Bukott pártelnök udvariasan elköszön, nem rikácsol csalást (ezzel lecsalózva saját párttagjai tömegét!), nem hecceli a rajongóit, nem erősíti a húgyszagú forradalmat... és csak a társadalmilag elfogadott mértékben hazudozik. (Persze, ha a talpasai mindent beszopnak, miért ne csinálná?)
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
spänot 2010.05.08 21:46:17
@kaffogó hebrencs: A különbség elvitathatatlan. Az egyik így volt szar, amásik úgy...
Az, hogy TE mit érzel, vagy NEKED mi jobb, az egy dolog. Próbáld meg össztársadalmi szinten nézni.
Annak, akinek 2 évtizede kihúzták a lába alól a munkahelyet és kvázi magára hagyták, annak papolhatsz demokráciáról, szabadságról, meg, hogy oda utazik ahova akar...
Nekem is jobb (inkább úgy mondanám, hogy komfortosabb), de ettől nem merném azt állítani, hogy összességében ez jobb rendszer.
Szociológiai felmérések egyértelműen bizonyítják, hogy az emberek többsége inkább igénylik a biztonságot, mint a szabadságot. (És most próbálj elszakadni tőlünk, akik itt tapicskolunk, az emberek többsége számára totál érdektelen problémákban.) Márpedig itt és most biztonságról nem lehet beszélni.
spänot 2010.05.08 21:46:17
@kaffogó hebrencs: [Egyébként az "átkos" nem csak az ötvenes évekből állt. '89-ig tartott. (Javaslom olvasni Tar Sándort)]
spänot 2010.05.10 02:41:47
@kaffogó hebrencs: Ja, kérem! Úgy könnyű örülni, ha csak az egyik oldal szemétségeit vesszük leltárba.
[Az én apám meg '20-ban (16 évesen) menekült Erdélyből és sokkal többet tudott mesélni (pl. többek között a horthy korszakról...)]
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
spänot 2010.05.08 23:37:29
@lanyi: "Amennyiben elmarad, megkérem hogy kerüljön el."
Gondolom ez a méltatlan Dessewffy lemenő most megnyugodott. Eddig biztos tűvé tette érted ezt a véráztattát... :)
spänot 2010.05.08 23:48:13
@ovits: Ha én a székelyek lennék (csak egy vagyok közülük) inkább választottam volna a Siculicidiumot himnusznak, mint ezt a sírvavigadót...
Egyébként az idők során kopott lassúvá és szomorúvá. Erkel még verbunkos stílusban írta.
spänot 2010.05.09 10:15:39
@rdi: Az előadásról, zenéről van szó. Azt tették siratóvá.
  Ha van oka annak a morális többletnek, amit az új kormánypárt (és a radikális jobboldal) az elmúlt években fölhalmozott, és ami - sok más tényező mellett - végső soron a kétharmados sikert eredményezte a Fidesznek, akkor az a 2006-os gyalázatos őszi események története,…..
30 éve vagyok orvos. Qrva sok tanulás, Summa cum laude diploma, 2 jeles szakvizsga.1. munkahelyemen 7 évig havi 8 kőkemény ügyelet: több mint 300 óra meló/hó. Amikor 1. gyermekem megszületett, a hónap végén szüleimhez jártunk kajálni- a fizetésből már ezze nem futotta /akkor 1…..
spänot 2010.05.02 09:56:20
@adamantium: Visszatérve a posztíróhoz: Egy hitvány pénzhajhász tetűnek semmilyen alapja nincs leparasztozni a betegeit. Menjen el gyógyszerkufárnak, bájvigyorral nyalja a seggét a dokiknak, ha neki ilyen az "önbecsülése".
spänot 2010.05.02 17:54:45
@szil5: Az otthonszülést pártolók (elég primitív lekényelmesezni őket) statisztikákra hivatkoztak, hogy nem nem kockázatosabb az otthonszülés, felsorolva a megfelelő feltételeket. Ezeket a statisztikákat sehol nem hallottam megcáfolni.
Elenyészően ritka, hogy orvost trehányságért, hozzánemértésért, lelkiismeretlenségért elmeszelnének.
(Megjegyzem, a poszt íróját, csak a leírtak alapján eltiltanám az orvosi tevékenységtől.)
spänot 2010.05.02 18:03:46
@adamantium: Ha csak anyázásra és etnikumozásra telik az már önmagáért beszél. De tudod mit? Szabadon választhatsz. Ha akarod cigány vagyok, ha akarod zsidó, piréz, ahogy tetszik... De rasszista nem.
És, hogy megértsd (úgy látszik ez a szinted): anyádat hazugozd. Miért kéne nekem bármit neked bizonyítanom. Leszarom, hogy mi a véleményed. Asszem nem megalapozatlan az a sejtésem, hogy te is a szakma hitványabb részét képviseled...
Orbánról eddig is tudtuk, hogy nem a számítástechnika ördöge. Ezzel együtt sikerült minket is meglepnie azzal, amit saját választási fotóalbumának dedikálásakor mondott az index-nek: "A csütörtökön bemutatott album képei ugyanis jó sajtófotók, amelyekből kiderül,…..
spänot 2010.04.30 06:59:44
@ifsz: Írni, olvasni tud? Mert aki ma, felhasználói szinten nem tudja kezelni a számítógépet, az kb. olyan, mint 100 éve egy analfabéta. Ez nem egy szakma, hanem alapkövetelmény, mint az egyszeregy...
Mintha csak újra 2005 lenne. Megint azon megy a vita, szabad-e Mohamedet ábrázolni, mi jár ezért büntetésül a nyugatiaknak, és jogos-e az öncenzúra. Ezúttal épp a Comedy Central nyúlt bele a jóba, amikor sikerült kicenzúrázniuk a South Park 201. részéből Mohamedet néhány…..
spänot 2010.04.24 13:41:13
@Bal: Tartózkodnék a meghitt "primitívezéstől", mielőtt egy pillantást vetnék a Nyugat "fejlett" kultúrájára. Elég csak az elmúlt száz évre gondolni, de lehet messzebb is...
w Ante portas 2010.04.07 07:30:00
  Minden egész eltörött I. Négy-, esetleg háromrészes cikksorozattal, tarkabarka gondolatcsokorral jelentkezik a blog a választások célegyenesében. Bár később egyes elemzők koherens stretégiaként próbálják interpretálni, szerző valójában csapongó, bizonytalan gondolatait…..
Két érzés viaskodik bennem az Audi új, a Super Bowl alatt debütált rekláfilmjét nézve. A reklámos énem örül, mert a kampány kifejezetten viccesre sikeredett. A környezetszennyezőkre lecsapó zöld rendőrség gondolata már eleve hatalmas, de a filmbe csempészett kis poénok tovább…..
Reckl Amál blogja Sajnálni kéne? 2010.01.29 14:00:00
Pár napja a híradók közepesen fontos hírként számolnak be egy illegális pornóforgatás körüli botrányról.Az újpesti házban olyan embereket is szado-mazóra kényszerítettek, akik azt nem akarták.Először azt hihette az ember, az egész pornózás a jelenlevő hölgyek akarata…..
 Hiába állít egyebet, ellenzéki szerepre készül a Jobbik! Elkészült és az utóbbi napokban nyilván sokak által megrágott, megemésztett programja igazi parlamenti-ellenzéki program. Pont olyan koncepció, amely mentén kifejtheti nézeteit egy jobboldali képviselő, számon…..
"Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra." Imádjuk, ha egy sztori így kezdődik, és nem azzal, hogy "bár ne vettem volna meg kéz alatt azt a lámbgombakrémet a Moszkva téri emberpiacon." Pedig itt is ember-,…..
spänot 2010.01.19 17:57:31
@Wendriner Tódor Emánuel: A Makk Hetes Budán van a Kiss János altábornagy u. és Németvolgyi út sarkon, a Kis Salétrom pedig a nyóckerben... :P
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
Elöljáróban egy kérdés: kért már titeket a családból valaki arra, hogy ne igyatok többet? Mit tettetek? Lekevertetek neki egyet és tovább ittatok, vagy töltöttetek egy pohár ásványvizet és megpróbáltatok kijózanodni egy kicsit?A mai poszt egy nagyon érzékeny témát feszeget:…..
  Karácsony - Hanuka 7 évvel később Csönge felújította az ötletét és a Facebookon ezzel a megjegyzéssel osztotte meg: egy 7 évvel ezelőtti munkám frissített verziója – tudom, hogy terjed belőle egy másolat, de lusta vagyok a szerzői jogokkal foglalkozni. / i made the original of this work 7…..
spänot 2009.12.23 00:01:43
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
spänot 2009.12.20 16:28:00
@annamarie: "Művészember, még kinézetre is..."
Miért? Hogy néz ki egy művészember?
Tudod, hol kezdődik a múzeumi világ? A kiállító tér MÖGÖTT! A kutatóknál, gyűjteménykezelőknél a régészeknél, restaurátoroknál...
Úgy művész/múzeumi ez az ember, mint egy jegyszedő/ruhatáros az operában.
spänot 2009.12.20 16:33:00
@gójgómitic: "Az átélésről:Nálam Lajkó Félixnél kezdődik azt amit úgy hivok,h elmélyedek a zenében."
Ez az! Ez lehetne a mottó és zárszó egyszerre!
spänot 2009.12.20 16:39:01
@almodhi: "Várom a pillanatot amikor majd istenítik a hídépítő mérnököt, aki bakizott ugyan, de ettől mégis olyan emberi..."
:)))